• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç. 🥰 Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
Tebrikler, hayirli olsun 🥰🌸 saglikla devam etsin, saglikla kucaginiza alin insallah🙏🏻🧿
Ben prednol kullandım 5 gün ve bıraktım. Bugün transferim var 🤗
Simdiden hayirli olsun, umarim cok guzel gecer transferiniz 🤗🌸
Kızlar transfer sonrası 7.günüm pozitifi gördüm kan verdim dua edin o da pozitif olsun
Eki Görüntüle 3097003
Oy masallahh🧿 ben daha onceki dogal gebeligimde erken gebelik testi ve 29.000 hcg degerine ragmen boyle koyu gormemistim ikinci cizgiyi 😄 saglikla kucaginiza alin insallah🙏🏻🌸
Çıktı canım 289 en son 3 gün önce 92ydi
Harika, cok guzel yukselmis masallah, saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah🙏🏻🥰

Kızlar merhaba, ben de 9. Günümde test verdim. 92 çıktı sonuç. 🥰 Biraz düşük gibi hissetsem de doktorumla konuştum her şey iyi dedi, 4 gün sonra vermemi istedi. Umarım sağlıkla devam eder, umarım bu yolda herkes kolaylıkla pozitifi görür ve sağlıkla kucağına alır.
5. Gün donmuş tek embriyo 4 Temmuz transferi
Merhaba canım, embriyo kaliteni biliyor musun? Bana 3AB transfer edildi o yüzden biraz endişeliyim

Umudunu kaybetme inşallah yükselir morelini yüksek tut en az her şey net değil 2 gün sonra tekrar kan testi yap ve inşallah yükselttiğini göreceksin 🙏🙏🤲🤲🤲
Sağol canım benim hayırlısı dedik artık demek ki hayırlısı bu diyecez sonuç ne olsa da. Çok mutlu oldum senin adına ve pozitif gören tüm herkese sağlıklı gebelik diliyorum sağlıklı bebişler😍

Back
X