• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba Kızlar,
Transfer tarihim Allah nasip ederse 21 Temmuz.
Günlük ilaç rutinim:
8.00 estofem ve prednol
9.00 progestan 2 ad. fitil
13.30 ecoprin ve folbiol
16.00 estofem
20.00 Prednol
21.00 Progestan 2 ad. fitil
21.30 Oksapar iğne
24.00 Estofem

ayrıca göbekten climara bant kullanıyorum.
10 adet progestan ampul aldım transfer de getir denildi anlaşılan popişim iğnelere doyamayacak.

bugün ise hafif kasık ağrılarım var son kontrolüm transfer öncesi doktor randevum 20sinde inşallah.
21inde narkozlu şekilde yatış olup transfer olacağım.
Allah hepimizin kucağını karnını doldursun vallahi herşey evlat için onca ilaç acı ağlama krizler.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin inşallah.
Cabanizin mukafatini alirsiniz insallah. Transfer yaklastigi icin mi bu kadar cok ilac var, gozum korktu vallahi. Bir de neden narkozlu transfer oldugunuzu merak ettim, kusura bakmayin. Ben de korkuyorum da, drdan anestezi istesem mi diye dusunuyorum. Hersey gonluznuzce olsun 🌸

Yaaa 😍😍 bugün doktorla telefonda konuştum. O da ikiz olma ihtimali yüksek dedi 🙈 babaları kara kara düşünüyor şuan ama ben çok mutluyum. İnşallah sağlıklılardır ❤️❤️
harikaaaa doktorun da öyle düşünmesine çok sevindim 😻😻 ben de çift istesem mi istemesem mi kararsızlığındayım🙈 bebişleri sağlıkla mutlulukla kucağınıza almanızı diliyorum ♥️♥️

Arkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorum 🤷🏻‍♀️bir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için :((

Arkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorum 🤷🏻‍♀️bir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için :KK43:(
Öyle düşünme
Çift embriyo transferi olup her ikiside tutsa bile en erken 7. Günde çıkar normal gebelik testinde
Bekle daha erken
Hem test günümüzede var
Ümitsizliğe kapılma
Sakın stres olma, keyfini kaçırma

Progesteron yerini ovmadın dimi, ovma demişlerdi bana kesinlikle
Ama dağılır bence korkma

Arkadaşlar bugün 6. Günüm idrar testim negatif galiba ben eleniyorum 🤷🏻‍♀️bir de her akşam progestan iğne yaptığım yer çok kızardı beze gibi bir şey oluştu çıban gibi dokunamıyorum çok kötü.. Başına böyle bir şey gelen var mı.. Akşam doktora gideceğim bunun için :KK43:(
6.gün erken bence test için umutsuzluğa kapılmayın hemen. Ben progestanı kalçadan oluyorum. Aynı dediğiniz gibi vurulan yerler morardı üç boyutlu oldu ödem topladı üstüne oturamadım hatta bacağıma vurdu ağrısı :( Bu emeklerimizin karşılığını alalım inşallah

Günaydın kızlarrrr, güzel pozitif enerjili ve pozitif testliii bir gün olsun inşaallah 🤗🤗🤗🤗 13 temmuz kızları test yapacak olan var mı 🙄
Günaydınnnnn🌈❤️☀️🍃
HarikaAlice HarikaAlice yapmıss kuzu
Ben yapmadım
Ama daha erken değil mi
Üzülüyor negatif çıktı diye
Daha 6. Günümüzz
Olsada çıkmaz ki

Günaydınnnnn🌈❤️☀️🍃
HarikaAlice HarikaAlice yapmıss kuzu
Ben yapmadım
Ama daha erken değil mi
Üzülüyor negatif çıktı diye
Daha 6. Günümüzz
Olsada çıkmaz ki
Erken yapmış. Bazı insanların 5 veya 6 da çıkabiliyor, bu onların yapıları ile ya da ikiz ile alakalı olabiliyor. Kimisinin sonradan artıyor. Burda 8. Gün idrarda negatif 10 da kanda pozitif olanlar oldu. Vel hasıl 6. Gün çok erken negatif demek için

Back
X