• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba kızlar, benim de 8 Temmuz'da tek yumurta transferim oldu. Ikinci denememiz. Fitil, coraspirin, folik asit ve probiyotik kullanıyorum. Ikinci günden beri pek çok belirti oldu (bitkinlik, şişkinlik, kasıkta ağrı, üşüme, ateş basması, iştah, bulantı, koku hassasiyeti, bazen sinirlilik) ama progesteronun yan etkileri de olabilirmiş. Dayanamayıp erken test yaptım, negatif çıktı. Çok zor geliyor beklemek, canım da sıkkın. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz? Gerçekten çok yorucu
Canım erken daha, 5. Gün embriyosu ise 7.8.9. Güne kadar yolu var

🤣🤣🤣🤣 Ya çok güzel bir sürpriz olmuş gerçekten. İkiside mi tutmuş sözü tam bir efsane 😁 darısı başımıza.
amin canım inşallah bu yolda emek veren herkesin güzel haberlerini alalım inşallah 🙏🏻 sorma ya tepkisine gülsem mi ağlasam mı bilemedim , hem ağlıyoruz hem seviniyoruz bir taraftanda açıklama yapıyorum öyle değil o diye 😅

Valla kolumu yakıyordu, sonra felç geçirmiş gibi uyuşturuyordu. 🤣🤣 İki gündür bende başladım, bugün çok acıdı mesela. Bazen De hiç acımıyor ne hikmetse. Progestan kullanıyorsan kalçadan, Bi kereden onu da vurdur gitsin 🤗
Nasil yani?
Bir kereden enox u nasil vurduruyorsun ki??

Back
X