• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba kızlar, benim de transferim 8 temmuzda oldu. Bugün 7. Günüm. Şimdiye kadar idrar ya da kan testi yaptırmadım ama çok merak ediyorum. Bu zamana kadar çok hafif kasık ve bacak kasılmaları dışında hiçbir belirtim olmadı. Benimki 5.gün embriyosu ve tek adetti. Bugün kan testi yaptırsam çıkar mı acaba sonuç? Test günüm 20 temmuz aslında ama dayanamayacağım sanırım
Benim 7.gün 186 çıkmıştı 😇

Şu an ne desem yalan olur vallahi kendimi tanıyamıyorum bu ilaçlar her şeyi değiştirdi. Oturup ağlayadabilirim😬 tek embriyo olduğu için idrarda görünmez belki kanda çıkar diye kan testi yaptırayım direkt diyorum bakalım :)
Ooo ben 2 gündür salya sümük ağlıyorum, şöyle bir düşünüyorum niye diye? Resmen ağlamak için kendime sebep bulmakta zorlanıyorum😂

Merhaba kızlar, 8 temmuz transfer 5.gün embriyosu bugün 7.günüm. İdrar testi yaptım sonuç böyle çıktı. İkinci çizgi var görünüyor ne dersiniz :)

Eklentiler

• IMG_20220715_152302.webp
    IMG_20220715_152302.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 137
İkinci çizgi daha silik diye:) o kadar heyecanlıyım ki inanın düzgün düşünemiyorum :)
İkinci cizginin varligi yeterli :)
Ben daha once 29000 beta degeri ve erken gebelik testiyle bile boyle silik gormustum :)

Heyecaniniz cok normal, ama endiselenmeyin, tadini cikarin 🤗

Back
X