• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kizlar kontrolden ciktim nstural siklus yapılacak ama yumurta erken çatlamış adetin 10.gununde bugun kan verdim değerlere göre transfer olup olmayacağım belli olcak ve rahim duvarı 14 mm cok kalın değil mi daha transfer olana kadar kalinlasmaz mi
Benin rahim duvarım 20 mm e yakındı
Ama kan değerlerimde ve spekulum muayenesinde herhangi bi problem çıkmadı
O yüzden taze transfer yapıldı

Kızlar bugün ki testim transferi saymazsak 9. Günüm.
Dün kan testi verdim ama hala sonuç çıkmadı devlet hastanesinde 😞

Eklentiler

• 369011DD-EAA7-443E-B02F-CC5B2E6E2351.webp
    369011DD-EAA7-443E-B02F-CC5B2E6E2351.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 72
Test sonucu çıkmayınca sinirlendim canım ya bu kadar niye bekletiyorlar anlamıyorum..
Çok teşekkür ederim hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin 🥰
Devlette biraz gecikiyor 🙂
Olsun sen stres yapma
En azından bak testin pozitif
Peki daha erken test yapmıs mıydın
İlk kaçıncı gün gördün testlerde pozitifi=)
Bugün 6. Günümüz bizim
Bikaç arkadas yaptık, çıkmadı🙂
Erken diye keyfimizi kaçırmayalım dedik

merhaba,
Aminnn Rabbim çabalarımızın karşılığını versin kucaklarmızı boş bırakmasın inşallahhh
Ben estofem corasprin ve folik asit kullanıyorum sadece dün rahim kalınlığı 6,5 mm idi başka ilaç vermedi rahim kalınlaştıktan sonra mı progestan fitil veriliyor ve adettn kaç gün sonra transfer tarihi verilmiş oldu sana aşırı merak içindeyim
Rahim kalınlığı istenilene ulaştığında Progestan fitil başlanıyor
Progestanin 5. Yada 6. Günü transfer tarihi oluyor

MERHABA
benım 6 mm ken 4 gun daha estrofeme devam ettırdı. gunde 3 tane içiyordum 4e cıkardı.
4 temmuzda : 6 mm
8 temmuzda : 9,1 mm oldu

10 temmuz günü progestana başlattı 4 gün kullandırdı ve 13 temmuzda transfer yaptı.suan hala devam edıyor progestan ıgneler.yanı benın regl baslagıcından sonra 23. gün transfer yapılmış oldu. ama benım rahım kalınlasmadıgı ıcın bu kadar uzun sürdü.rahmın ne kadar cabuk ıstenılen kalınlıga gelırse o zaman trransfer gunu programlanıyor canım
çok teşekkür ederim anladım şimdi benimde perşembe kontrolüm var o zaman belli olur artık sanırım haftaya yapar o zaman transferi inşallah
senin kaç embriyo transferin oldu peki öğrenmene az kalmış inşallah pozitifi görürsün

Back
X