• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

ben 6. gün yaptım 😅 hafif pempemsi lekelenmem olmuştu dedim ki yapayım varsa sevinirim yoksa daha erken çıkmamıştır der üzülmem dedim 😁 annemle kör olacaktık nerdeyse çift çizgiyi görebilmek için sonra çizgi netleşti 🥰çok şükür 🙏🏻

Sizin nasildi ilk gunlerde belirtileriniz

• Beğen
Reactions: Dei
Kizlar slm. Transfere hazirlaniyorum su an. Ve bilin bakalim ne oldu. Yatili misafirim geliyor transfer zamanina ve red edebilecegim birileri degil. Dr. aslinda onumuzdeki ay yapacakti, biz erkene cekmistik is durumumuzdan dolayi. Cok demoralize oldum. Ilaclari birakip transferi iptal mi etsem diye dusunuyorum. Evde misafir varken doktora git gel nasil olacak hic bilmiyorum. Sehir degisikligi yapiyorum dr. icin 😭😭😭 partalina_ partalina_
Canım yaaa.. transfer sonrası normal hayatına dönebilirsin ama soft.. yani yatılı misafir normal hayat değil.. tabi gelen kişilere durumu anlatacaksan onlar da sana yardımcı olacaksa tamam.. hatta iyi bile olur evde birileri sana destek ve zaman hızlı geçer.. ama sen koşturacaksan eper bütün gün bence transferi ertelemk değil misafire durumu açıklamak lazım..

Back
X