Merhaba kızlar aranızda yeniyim
Aslında uzun zamandır takipteydim ancak fırsat bulup üye olabildim. 1 kalp atışı duyulmaması sonrası kürtaj, 1 adet de kendiliğinden düşük olmak üzere bildiğim 2 hamileliğim var. Süreç uzamasın ve genetik olarak düzgün embriyoyu seçelim diye tüp bebek yapalım dedik. Eşimle aynı yaştayız; yaşlar 35.
Opu da 13 yumurta toplandı, 6sı döllendi, sadece 1 tanesi 5. Güne gelebildi. Doktorum pooling önermişti; 1 ay dinlenip tekrar opu yapalım dedi ancak ben şansımı deneyip transfer istiyorum dedim. Bunun üzerine 5aa kalitesindeki blast ı (sanırım en kaliteliymiş) 22 temmuz cuma günü transfer ettiler. Embriyoya genetik test yapıp bozulmasını istemedi doktorum. Kızkardeşim olsanız yapmazdım dedi. Biz de yaptırmadık. Cuma, ctesi ve pazar sürekli evdeydim. Tv, kitap, telefon takıldım. Cuma hariç ctesi ve pazar günleri akşam 10 dan sonra site içinde şöyle bi 15-20 dk lık kısa ve yavaş tempolu yürüyüşler yaptım. 25 temmuz pazartesi den itibaren de normal hayatıma dönüş yaptım diyebilirim. İşten istifa ettiğim için evdeyim artık. Ev işi olarak da sadece yemek yaptım. Akşam yürüyüşüne devam. Hatta sabah da bi 15-20 dk eklemeyi düşünüyorum artık.
Bugüne kadar belirgin hiç bir belirtim olmadı. Bu süreçte vücudumu normalden fazla dinlediğim için “ay kasık batması mı oluyo?” Dediğim bir kaç batma hissettim ancak öyle ciddi belirgin bir şeyim yok. Transfer gününü de sayıyorsak bugün 5. Günüm. Benimle aynı şekilde belirtisiz olanlar var mı? Bir de sizce dondurulmuş 5. Gün embriyosu için en erken ne zaman idrarda bakılan kaset testlerinden yapabilirim?
Çok uzun yazmışım kusura bakmayın