• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canim benimki de 4,5 kiloya yakin. Zaten egilme hareketini de yapmadigim icin egilip yerden kucagima almiyorum ama koltuga yanima atladiginda mesela kaldirip hemen kucagima aliveriyorum🥰
Transferin ilk 10 gununde hic almadim ama. O surede iste ben ona karsi normal davranmadigim icin bence o da tribe girdi, resmen trip yapti kustu filan. Ama sonra kucagima alinca baristik 😄 Su an cok farkli bir davranis kalibi yok. Hala koridorda gobegini acip gidip onu seveyim diye bekliyor yerde. Ben onu yapamayinca da neden yapmadigima hayretler icerisinde sasiriyor 🙈😂😻
Yaaa cook tatli kuzum benimki de oyle ben de hic almadim ongundur yalniz egilme hareketi yapmiyorum diyosun ya ben dikkatli bi sekilde mesela yerde bi sac var egilip atiyorjm sikinti olur mu ya da comelerek aliyorum egilmemem gerektogini bilmuyordum

Eklentiler

• Screenshot_20220730-235348_Gallery.webp
    Screenshot_20220730-235348_Gallery.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 82
Benim rezervim dusuk cnm. 7-8 folikul gormustu en son doktorum. Ama onlarin goruntusu boyle degildi. 6 tane toplandi opuda. Adetle birlikte transfer hazirligina basladik. Dedigin gibi cok sayida birbirine yapisik bi suru yuvarlak gorunuyor su an. Bunlar yumurta degildir, o kadar yumurtam yok zaten. Doktor da net bisey soylemedi. Hani dese ki evet yan etki olarak bazen boyle bir hastalik orta cikabiliyor, takibi yapilir vs. demedi. O transfere odaklanmis durumda, onu etkileyecek bisey yok diyor. Ama ben hastaliktan korkuyorum. Bana progesteronun yukselmedigi surece transferde sikinti olmaz dedi. Ama opu yapildiginda progesteronun 1den kucuk diyerek taze transferi iptal etmisti ki zaten kucuk olmasi gerekir. Bayramin ilk gunune denk geldigi icin iptal etti diye dusunuyorum. O yuzden doktorlara da bazen guvenemiyorum. Karsidaki anlamaz nasil olsa diye ugrasmamak icin top ceviriyorlar bazen. Saglik konusunda cok korkak bi insanim hemen panikliyorum. Valla is aldim basima gibi geliyor bu yastan sonra 😔 Sagol cvbin icin 🙏
Canım bende de opuda progestan düşüktü. Transfer öncesi 1.04 gibi bir rakamdı. Doktorun haklı yumurtalıkla transferin hiç alakası yok önemli olan rahim.
Bende opudan sonra gittiğim tüp bebek merkezi ilk adetten sonra transfer yapabiliriz dedi ama bende çok yumurta toplandığı için yumurtalıklarım şişti. Bizim işimiz rahimle önemli olan rahim demişlerdi. Biraz akışına bırak süreci evet güvensizlik oluyor bazen ama şuan tedavinin başarılı olması için doktorun dediklerine güven. Umarım pozitifi görürsün 🌸

Rica ederim sifa olsun bebislere bir tane de yesen faydasi olur zarari olmaz ama olgunlastirmak biraz zor oluyo
Yumuşağını bulursam onlar daha iyi oluyor olgunluk olarak.bu arada gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🌷 hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz rabbim gayretimizi boşa çevirmesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Herkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.

Yumuşağını bulursam onlar daha iyi oluyor olgunluk olarak.bu arada gözünüz aydın rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🌷 hamilelerin duası kabul olurmuş banada dua edermisiniz rabbim gayretimizi boşa çevirmesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Evet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederim🥲 🤲 bu sureci yasamayan bilemez o kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin kucagi dolsun her hamilelik habrrine kendiminmis gibi seviniyorum guzel haberlrrinizi bekliyorum sizin jacinci gununuz havuc suyu da icseniz her gun super olur

Herkese merhaba 6.haftaya girdim bugün ve gece inanılmaz bşr karın ağrısıyla tuvalete kalktığımda kırmızı kanamam oldu ve ara ara devam etti. Canım çok sıkkın çok ta korkuyorum. Heeşey çok iyiydi hiçbir sıkıntım yoktu. Çokta dikkat etrim. Birden regl oldum sanki. Doktoruma yazdım cvp beklıyorum. Umarım herşey yolundadır.
6. Haftada bir sey var herhalde kac kisi kanama/ lekelenme yasadi.
Kirmiziysa kanaman bir acile mi gitsen? Hem icin rahat eder.

Geçmiş olsun canım🙏🏼 Sakin ol sen sırt üstü yat kendini sakinleştir.3 gün önce ben de kanama yaşadım çok korktum, tüp bebek hemşiresi artmıyorsa endişe etme göbek iğneleri arttırdı, dinlen demişti ben sabah soluğu muayne olmaya karar verdiğim kadın doğumcuda aldım. Muayne etti sakin bi şey yok dedi. Ama sen stres yapma bebeği çok etkiler dedi. Doktor tedbir amaçlı 1 gece hastaneye yatırdı, kalp atışını da duyduk çok şükür dün taburcu oldum🙏🏼🌸 önemli olan ağrın var mı?

Evet ben de oyle secmeye calisiyorum canim.Tabiki ederim🥲 🤲 bu sureci yasamayan bilemez o kadar cok istiyorum ki burdaki herkesin kucagi dolsun her hamilelik habrrine kendiminmis gibi seviniyorum guzel haberlrrinizi bekliyorum sizin jacinci gununuz havuc suyu da icseniz her gun super olur
Günaydın benim ilk denemeden bir kızım var Allah a çok şükür bir kardeşi olsun dedik dondurulmuşlar vardı tek embriyo transfer ettirdik cuma transfer oldum ağustosun 10unda test yaptır dediler bakalım çok heyecanlıyım o duyguyu o kadar iyi biliyorum ben teste inanmamıştım eşim sonucu almıştı telefonda söylemişti iş yerindeydim oturup ağlamıştım 🥰

Back
X