• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım çok teşekkür ederim ilgine gerçekten🙏 doktor da endişe etmeni gerektirecek bir şey yok corasprin içiyorsun zaten sıkıntı olmaz dedi. Ama doktor c vitaminine karşı mesafeli yani meyve falan ye vitamin içeceksen de 2 günde 1 al dedi.. Ateşin çıkarsa da parol iç dedi. Şimdilik düne göre çok daha iyiyim. Bol meyve sebze yemek dışında bir şey yapmam muhtemelen. Benim üzüldüğüm randevumun iptal olması aslında ne zamandır yarını bekliyorum bebek ne durumda çok merak ediyorum.. Artık kısmet diyorum bunda da vardır bir hayır :(
Cok gecmis olsun endiselenme her sey yolundadir eminim.vitamin konusunda bana doktorjm hamileligim kesinlesince ekstra vitamin verdi folik asit ve dvit zaten aliyodum.omegran diye bir vitamin verdi icinde pmega 3 kapsulu ve ayrica bi vitamin var onun icinde de yok yok selenyum b vit c vit cinko iyot... sasrdim senin doktorun oyle demesine

İlaçların yan etkisimidir bilmem tuhaf tuhaf yerlerde ağrı oluyo benim ilk zamn sağ avucumun kemiği ağrıyordu bi gün sol ayağımın yanı bugünde sol işaret parmağım sanki saatlerde üstüne bastırmışım gibi 😂
Yemin ediyorum sok oldum okuyunca bu saka mi🤣 kac gundur sol isaret parmagimi sanki bisey ezmis gibi agrisiyla uyaniyorum

Canım yatarak yapıyorum ben rahat olup kendini kasma hiç . İlk yaparken ben korktum hayatta yapamam dedim. Sonra zeytin yağı sürdüm kenarlarına ilacı koyduğumuz yuvanın dışına. Yattığım yerden yaptım ben hep. Vajina girişinin en alt yerinden ittir hafif kolayca kayacak zaten içine.sonra yavaş yavaş devam ettir içine . Ben serçe parmağı kalacak kadar sokuyorum sonuna kadar yapmıyorm hemşire öyle yap dedi sonra ilacı ittir. Yavaş yavaş geri çek . Çok kolay
Cok tsk ederim cnm, cok sagol 🙏

yetişir inşallah diğeride canım bence sende iki var karından baktıysa ondan net görünmemiştir ☺️kese boyutu kaç çıktı peki haftası ile uyumunu söyledi mi?
Karından baktı, alttan bakmıyor doktor canım. Kese boyutunu da bilmiyorum. Heyecandan öyle kal geldi. Haftasıyla uyumu da ayrı bir kafa karışıklığı oldu. Doktorum 4+4 diyor i, ultrasonda 4+2 çıktı ama ultrason ölçümleri birkaç gün oynar diyor. Ben de son adet tarihine göre 5+5 olmam lazım dedim. Ama doktor transfer tarihini baz alıp iki hafta ekliyorum ben dedi. Yani yine uymuyor. Tüp bebek doktorum tatilde, merkezdeki başka doktorla görüştüm, sen 5+5 sin diyor 😬 göndersem ultrason görüntüsünü kese boyutu yazıyordur heralde, anlayan varsa baksın bari :-)

Canım yatarak yapıyorum ben rahat olup kendini kasma hiç . İlk yaparken ben korktum hayatta yapamam dedim. Sonra zeytin yağı sürdüm kenarlarına ilacı koyduğumuz yuvanın dışına. Yattığım yerden yaptım ben hep. Vajina girişinin en alt yerinden ittir hafif kolayca kayacak zaten içine.sonra yavaş yavaş devam ettir içine . Ben serçe parmağı kalacak kadar sokuyorum sonuna kadar yapmıyorm hemşire öyle yap dedi sonra ilacı ittir. Yavaş yavaş geri çek . Çok kolay
Cnm yaptim ya, inanmiyorum. Diger ilaclardan mi kolay oldu. Akinti kolaylastirdi belki de cunku benim neredeyse hic olmaz normalde. Ayy Allahim ya dun aksam tansiyonum dustu benim aplikatoru gorunce 🤦‍♀️ Agladim durdum. Benim fobim var nedense. Korkacak bisey yokmus. Insallah boyle devam eder. Cok cok tsk ederim.

Cnm yaptim ya, inanmiyorum. Diger ilaclardan mi kolay oldu. Akinti kolaylastirdi belki de cunku benim neredeyse hic olmaz normalde. Ayy Allahim ya dun aksam tansiyonum dustu benim aplikatoru gorunce 🤦‍♀️ Agladim durdum. Benim fobim var nedense. Korkacak bisey yokmus. Insallah boyle devam eder. Cok cok tsk ederim.
Bak yaaa 😁 panik sumuhallebim benim 😅 ben de denedi de yapamadı ağladı sandım.. meğer denemeden karalar bağlamış 😆 bu yolda geri vites yok tam gaz ileri 💪🏻

Back
X