• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Karından baktı, alttan bakmıyor doktor canım. Kese boyutunu da bilmiyorum. Heyecandan öyle kal geldi. Haftasıyla uyumu da ayrı bir kafa karışıklığı oldu. Doktorum 4+4 diyor i, ultrasonda 4+2 çıktı ama ultrason ölçümleri birkaç gün oynar diyor. Ben de son adet tarihine göre 5+5 olmam lazım dedim. Ama doktor transfer tarihini baz alıp iki hafta ekliyorum ben dedi. Yani yine uymuyor. Tüp bebek doktorum tatilde, merkezdeki başka doktorla görüştüm, sen 5+5 sin diyor 😬 göndersem ultrason görüntüsünü kese boyutu yazıyordur heralde, anlayan varsa baksın bari :-)
hakkaten kaç farklı hesap bu böyle😅gerçekten bu hafta hesaplamaları çok karışık ama benim doktorumda transfere 15 gün ekle dedi at bakalım ultrason görüntüne

Cnm yaptim ya, inanmiyorum. Diger ilaclardan mi kolay oldu. Akinti kolaylastirdi belki de cunku benim neredeyse hic olmaz normalde. Ayy Allahim ya dun aksam tansiyonum dustu benim aplikatoru gorunce 🤦‍♀️ Agladim durdum. Benim fobim var nedense. Korkacak bisey yokmus. Insallah boyle devam eder. Cok cok tsk ederim.
Sevindim canım merak etme hep öyle yap rahat edersin. sonra ılık suyla yıkayıp kurulayıp yerine koydum ben.

merhaba arkadaşlar
bişi sormak istiyorum sizlere . transferden sonra 16.gün test sonucum 3.008 çıktı 5.gün embriyosu 2 tane transfer edilmişti.ikiz olma şansı varmıdır bu değerle siizce

Kızlar lütfen yardımmm , estroferm duphaston ve lutinus fitil kullanıyorum 9. Günüm ve kahve rengi leke gelmiş adet oluyor olabilir miyim? Bu ilaçları kullanırken adet olunuyor mu ?
yok canım değildir adet.
lekelenme oluyor benim de 5.günü başlayıp 14.güne kadr devam etti kahve lekelenme
kırmızı leke görmedikçe korkma demiştir doktorum

Kizlar merhaba .28 temmuzda transferim oldu.test tarihim 9 Ağustos .ben çok heyecanlıyım dün bı gün boyyu bas dönmem oldu baskada hiçbir belirtim yok .sizin nasıl durumlar
merhaba canım
belirti hiç aramayın.ben de hiç belirti olmadı.bugün transferimin 17.günü hala belirti yok.ama pozitif çıktı.o yüzden akşına bırakın kafanızı meşgul etmeyin

maalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştir :KK43:( 02 temmuz transferimde 13.840 TL ödedik 5yıl embriyo dondurma transfer rahim kasılması çözme+yapıştırma vs. ne varsa yaptırdık ama maalesef olmadı :KK43: Onlar için olmadı demek çok kolay ama bizim psikoloji vs. çok zor oluyor atlatması :KK43:
Hayırlısı olsn inşallah bu sefer tutar insallah hepimizin bebekleri olur insallah bu son tedavilerimiz olurda kucaklarımıza alırız.sizin transferde rahim duvarınız kactı? Estrofemin 10.günü başka bi hastanede merak edip ölctürdüm üç ayrı ölçüm verdiler şu şekilde kavitenin alt kısmı 8.4 kavitenin tepe kısmı 6.8 kavitenin orta kısmıda 2.7 ve rahimde 3 çizgi görüntüsüde var hafta sonu kontrolüm var acaba transfere gidermi bu ölçüler cnk hepsi eşit kalınlıkta degil 3 kez histereskopi oldum yapısıklıktan dolayı ve rahim inceligi içinde kök hücre oldum

maalesef o kadar maliyet vs. olmadı canım artık yeni transfer tedavisi için 2. adeti bekliyoruz . Evet hergün euronun artmasıyla da sizin maliyet daha da şişmiştir :KK43:( 02 temmuz transferimde 13.840 TL ödedik 5yıl embriyo dondurma transfer rahim kasılması çözme+yapıştırma vs. ne varsa yaptırdık ama maalesef olmadı :KK43: Onlar için olmadı demek çok kolay ama bizim psikoloji vs. çok zor oluyor atlatması :KK43:
Sizin emriyolar kaç tane transfer edildi ?sayısını biz belirleye biliyormuyuz?birde genetik taramaya yolladınız mı kaçıncı gün embriyosuydu sizinki ve neden tutmadı bi sebeb dendimi mahsuru yoksa yasınız kaç cok soru sordum kusura bakmayın

Benim olmadı lekelenme, o yuzden tutmadı gibi geliyor. Öncekinde de olmamıstı ve tutmamıstı.
öyle düşünüp moralini bozma.bende de başka belirti yok zaten.bugün 16.gün ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne karın ağrısı
hiçbir şey yok yani.öyle düşünüp canını sıkma hiç. hayırlısı de ve bekle

Kızlar selam bugün transferimin 5.günü 3.gün embriyosu transfer edildi transferden sonraki gün hafif bir kasık ağrısı başladı ara ara devam ediyor sızlama gibi birde göğüslerde hassasiyet var iki gündür bilmiyorum ilaçlardan da olabilir bu şekilde olan varmı içinizde?

Back
X