- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
Aynen öyle hatta bence tedavinin en zor kısmı bu kısımHmm anladım beklemek çok zormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle hatta bence tedavinin en zor kısmı bu kısımHmm anladım beklemek çok zormuş
Daha çok yeni üzüntünü yaşadıktan sonra zaten kendin hazır olduğunda tekrar başlarsın inşallah en kolay yoldan kolaylıkla kavuşursun bebeğineİnancımı tazeleyip devam etmem lazım biliyorim ama çok zor duruyorum şuan yıkıldım tam olarak![]()
Sen kaçıncı günler kan vermiştin ve kaç çıkmıştı canım ben de üşendim çıkmaya yarın zaten dışarı çıkarız o ara veririm diye düşündüm ama ben de vereceğim muhakkakKızlar ben dayanamadım yine kan testi verip geldim![]()
Sizin kaçıncı gün oldu acaba birde transfer günü sayılmıyor değil mi?Sen kaçıncı günler kan vermiştin ve kaç çıkmıştı canım ben de üşendim çıkmaya yarın zaten dışarı çıkarız o ara veririm diye düşündüm ama ben de vereceğim muhakkak
Benim transferden sonra 18.gün bugün evet transfer gününü saymıyorlarSizin kaçıncı gün oldu acaba birde transfer günü sayılmıyor değil mi?
Seninle transfer günlerimiz aynı bende ya 8.gün yada 9.gün test yapayım diyorum. Ama bende kaset test var çıkarmı bilmemPazar yapayım diyorum. Garanti olsun, kafamda var mı acaba yok mu olmasın. 9.gün net var yok günü sanki..
Canım ben 10. Gün kan verdim 350 çıktı bidahada vermedim doktorum gerek yok dediSen kaçıncı günler kan vermiştin ve kaç çıkmıştı canım ben de üşendim çıkmaya yarın zaten dışarı çıkarız o ara veririm diye düşündüm ama ben de vereceğim muhakkak
Bbiz transfer gününüde sayıyoruz ama canımCan
Canım ben 10. Gün kan verdim 350 çıktı bidahada vermedim doktorum gerek yok dedi
Güzelmiş değerin senin ama katlanmasına en az bir kere bakıyorlar ya benim de 11.gün 154 13.gün 447 idi bi daha gerek yok dediCan
Canım ben 10. Gün kan verdim 350 çıktı bidahada vermedim doktorum gerek yok dedi
Kaset test ile çıkar.. 9.gün varsa 50-100 arası olması gerekiyor. 8.günde 30-60 arası bi değer çıkması gerekiyor..Seninle transfer günlerimiz aynı bende ya 8.gün yada 9.gün test yapayım diyorum. Ama bende kaset test var çıkarmı bilmem![]()
Hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah transferiniz ne zamandı sizin6+3 dedi doktor teşekkür ederim hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah
Silikte olsa çıkar benceSeninle transfer günlerimiz aynı bende ya 8.gün yada 9.gün test yapayım diyorum. Ama bende kaset test var çıkarmı bilmem![]()
Valla benim içime bikurt düştümü tamam canım herşey boşGüzelmiş değerin senin ama katlanmasına en az bir kere bakıyorlar ya benim de 11.gün 154 13.gün 447 idi bi daha gerek yok dedi
Benim önceki gebeliğimde 730 çıkmıştı ona rağmen 2 gün sonra tekrar yap demişti doktorum katlanıp katlanmadığına bakması lazım aslındaCan
Can
Bugün bıttı kanamamKanama devam ediyor mu
Ben hiç hazır değilim sanırım bir yandan merak ediyorum bir yandan göreceklerimden korkuyorum sen 9.gün mü yapacaksın verdin mi kararınıKaset test ile çıkar.. 9.gün varsa 50-100 arası olması gerekiyor. 8.günde 30-60 arası bi değer çıkması gerekiyor..
Her türlü kaset testte çıkar..
Mesele hazır mıyız![]()
Harika artmış içinde rahatlamıştırÇıktı kızlar 2181çıktı
10.gün 350
14.gün 2181