Sizin sonuç belli miEvet aynı gün olmuşuz transferi. 5. Gün embriyosuydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin sonuç belli miEvet aynı gün olmuşuz transferi. 5. Gün embriyosuydu
Daha önce duydum böyle şeyler çöpten çift çizgi görüp hamile olduğunu öğrenen ama genelde de kuruma çizgisi diyende oluyor 10 dk dan sonra çıkan 2. Çizgilere sizin kan testi gününüz değil miydi bugünSabah kalkıp çöpe attığım teste baktım ikinci çizgi var. Böyle olabiliyor mu yaşayan var mı ?
İdrarda çıkması için çok erken. Kanda bile 7. Gün için erken diyor doktorlar. Ama sanırım ben dayanamayıp yarın kan vereceğim.Testi yaptım malesef negatif. Ama daha erken gibi belki bir iki gün sonra pozitif görürümgerçi bel ağrısı dışında başka hiç birşey de yok ya. İçimden şuan ilaç bile içmek gelmiyor açıkçası. Mirarech diye daha önce duymadığım bi marka ile yaptım
Merhabalar bugün transfer oldum ben sabah 11 de siz nasilsiniz son durum nedir.Sonucunuz ne oldu bugün test gününüz inşalalh pozitif haberini almışsınıdır![]()
Hayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşırsınız benim bugün transfer dahil 5. Günüm herhangi bir belirtim yok herşey normal ilerliyor henüz idrar testi falanda yapmadım negatif çıkarsa moralimi bozmayayım diyeMerhabalar bugün transfer oldum ben sabah 11 de siz nasilsiniz son durum nedir.
Özelden yazdım sizeHayırlı olsun inşallah mutlu sona ulaşırsınız benim bugün transfer dahil 5. Günüm herhangi bir belirtim yok herşey normal ilerliyor henüz idrar testi falanda yapmadım negatif çıkarsa moralimi bozmayayım diye
Hayırlısı olsun inşllh bende 15 kasım 6.gün embriyo transferi oldum heyecanla beklemedeyimAllah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreç gerçekten benimde ilk transferim 11 kasımda 6.gün embriyosu tek transfer gerçekleştirildi, cumartesi günü test yapacağım bende
Hayırlı olsun inşllh herkes pozitifff diye yazsın herkes beklemede burda en heyecanlı süreçteyizHerkese hayırlı olsun inşallah pozitif almayı nasip etsin rabbim benimde 19 Kasım transferim
Merhaba ben de 14 kasımda oldum ve dün kasık ağrılarım başladı. Herhangi bir lekelenmem veya kanamam yok fakat bahsettiğiniz gibi olan lekelenmeleri yaşayanları çok okudum burda doktorunuz da normal demiş zatenMerhaba kızlar, 14 kasımda transfer oldum. Dün kasık ağrılarım başladı öğlen peçeteye silik bir pembelik geldi. Doktorumla görüştüm normal dedi. Akşam başlayıp hala daha devam eden koyu kahve lekelenmelerim var. Acaba tutunma kanaması mı başka bir şey mi meraktan ölmek üzereyim.
Ben 12Kasım’da transfer oldum. 7 ve 8.günlerde yaptım idrar testi. 2-3 dakika sonra silik şekilde ikinci çizgi belirdi.
Merhaba benimde 3. Gün embriyo transferi oldum+6 gün oldu test sonucunu benimlrdr paylaşırmışım inşallah pozitif görürüzHerkese merhaba. Ben de yıllardır aralıklarla takip ediyorum siteyi. 13 kasımda transferim oldu benim de. 3. Gün embriyosu. Artık test zamanları geliyor. İlaçlar beni çok etkiledi. Sıcak basması, üşüme oluyor ilaçlardan herhalde. 8 gün bitti. 9. Gündeyiz, yarın sabah idrarda erken gebelik testinde çıkar mı deneyimi olan paylaşabilir mi
Tabiki paylaşırım inşallah canım benim inşallahMerhaba benimde 3. Gün embriyo transferi oldum+6 gün oldu test sonucunu benimlrdr paylaşırmışım inşallah pozitif görürüz
Cuma günü yani bugün yaptım testi ve pozitifi gördüm inşallah devamı gelir ve sorunsuz bir gebelik yaşarım 2.gebeliğim ilkinde 8.haftada kalbi durmuştu ne yazık ki...Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor süreç gerçekten benimde ilk transferim 11 kasımda 6.gün embriyosu tek transfer gerçekleştirildi, cumartesi günü test yapacağım bende
İnşallah gelir devamı, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini.Cuma günü yani bugün yaptım testi ve pozitifi gördüm inşallah devamı gelir ve sorunsuz bir gebelik yaşarım 2.gebeliğim ilkinde 8.haftada kalbi durmuştu ne yazık ki...