• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

Ryamm Ryamm cukulatam cukulatam MEMUR54 MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine 🌸😇 sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs 💕
Kuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle 😍😍😍😍

Kızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimle 😍😍 test tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana 😍😍😍🤰🤰
Canim gozun aydin.. 🧿masallah.. sende gorebiliyormusun rahme konurken birde hemen ameliyat masasindan aktarma yaptilarmi.. nolur 7 gun sonra bintest yapin ya beni meraklandirmayin..insallah ikiside seninledir.. suan tum ilaclari kullanmaya devam dimi.. baska dikkat etmen gereken ne var..

Canim gozun aydin.. 🧿masallah.. sende gorebiliyormusun rahme konurken birde hemen ameliyat masasindan aktarma yaptilarmi.. nolur 7 gun sonra bintest yapin ya beni meraklandirmayin..insallah ikiside seninledir.. suan tum ilaclari kullanmaya devam dimi.. baska dikkat etmen gereken ne var..
Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyim 😍😍 teşekkür ederim ♥️

Ryamm Ryamm cukulatam cukulatam MEMUR54 MEMUR54 kızlaarr ben bebişimi alıp çıktım inşallah sıkı sıkı tutunur annesine 🌸😇 sizleri de arkamdan bekliyorum. Test tarihi 21 mayıs 💕

Ahh hayırlı olsunn sıkı sıkı tutun annene güzel bebek🥺❤️ Güzel haberlerini alalım inşallah🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Canim hayirli olsun şu siralarda Ryamm Ryamm da olmustur yarinda cukulatam cukulatam nasipse alicak bebislerini🤲 sonraki gunde ben.. insallah analarina yapisirlar tutunurlar sıkı sıkı nasil yaptin yattin mi biraz. Cisin geldi mi..

Amiiin inşallah benim yarın 17.00-17.30 arası🥺🤩❤️
Kızlar telefonum çekmediği için haber veremedim 2 yı 20 geçe transfer oldum 3 buçukta hastaneden çıktım transfer çok güzel geçti bebişlerim benimle 😍😍 test tarihim 20 Mayıs cuma günü inşallah sık sıkı tutunur ikiside bana 😍😍😍🤰🤰

Ahh minnoşlarrrrr güzel haberlerini alalım inşallah canıım🥺🥺🤩🤩🤩

Eve varayım özelden yazıcam hepsini sana tek tek ama çok iyiydiler onu diyim 😍😍 teşekkür ederim ♥️
😂😂eee artik tamam onlarin gorevleri bitti.. eger gebeljk olursa belki bi kac ay daha devam edersin ilaclara sonra onlarinda gorevleri bitiyor.. onlarda biz gidiyoruz diye mutludurlar..tamam izelden yazarsin bekliyorum🥰😘😘🤔 iyi yolcuklsr yavas yavas gidin..

süperrr süperrrr😍😍 bebeişlerine de kendine de iyi bak bebekkk sağlıkla tutunsunlar sımsıkı tutunsunlar güzel haberleri 10 gün sonra allll inşallah😍😍

Kuzum hadi ikimizin de gözü Aydın olsun benim test tarihim 20 Mayıs dediler inşallah üst üste güzel haberler vermek dileğiyle 😍😍😍😍
Ayy inşallah 💕☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık 😂

Hadi bakalım inşallah 🤲🤲😍❤️

Ayy inşallah 💕☀ zaten ben erken yapamam 10 gün boyunca 2 güne bir gonalpepty iğne yapacakmışım. Yalancı pozitif görebilirim. Oturup beklicem artık 😂
Gonapeti de hcg yok diye biliyorum ben ovitrella de var , bende diğer ilaçlara devam 🤭🤭

Back
X