• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 tüp bebek serüveni 😇🤰🧿

K Kubra4116 doktorda işin bitince bizi de haberdar et🥰
Çıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falan🧿🧿biri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi❤️ o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi🤣🤣🤣🤣 kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah ❤️

kızlar kızlar, bügün regli olmam lazımdı, adet ağrıları yoğun oluyor, acaba sonuç negatif olunca ne kadar gecikebiliyor ya, bir olsam rahatlayacam

Çıktık teyzeler gayet iyi ölçümleri falan🧿🧿biri hiç göstermedi kendini totosunu seyrettik tam günün de gelişimi, diğeri kız tahminim dedi❤️ o kuşum 4 gün geride fakat takla falan attığı için içeride hareketten olabilir yanisi🤣🤣🤣🤣 kanımı da verdim hayırlısı ile güzel haberler gelsin ondan da inşallah ❤️
İşte süper haberler 🥳 Maşallah kuzucuklara🧿 Benimde en baştan beri aralarında 3 günlük fark var. Sonradan ortaya çıkan bebiş 3 gün daha ufak. Doktorun kız diye tahmin ettiği. 1 haziran gösterirse kesin öğrenicez bakalım🤩 Bi dahaki kontrolü ne zamana verdi bana 4 hafta sonraya🤦🏻‍♀️

İşte süper haberler 🥳 Maşallah kuzucuklara🧿 Benimde en baştan beri aralarında 3 günlük fark var. Sonradan ortaya çıkan bebiş 3 gün daha ufak. Doktorun kız diye tahmin ettiği. 1 haziran gösterirse kesin öğrenicez bakalım🤩 Bi dahaki kontrolü ne zamana verdi bana 4 hafta sonraya🤦🏻‍♀️
K Kubra4116 ay ne guzel bu haberler🧿🧿 masallah minislere..ikiz olmasi ayri bi guzel...hep en yakin arkadasi yaninda buyuyecekler insallah🤲

Yaaa harika haber hadi bir dahakineee diğeri de gösterir inşallah 🤩🤩🤩🤩

İgne oncesinde ve sonrasinda buz koyuyor musunuz?bir de ilac yavaş yavas birakmak gerekiyor,ben bu sekilde hic morarma yaşamadim nerdeyse,tavsiye ederim😉🤗
Hiç koymuyorum coraspinde kullandığım için normal aslında daha önce coraspin uygulamadan defalarda göbeğimden iğne yapmıştım hiçbir şey olmamıştı. Moraran yerlere hirudoid sürüyorum morluğa çok iyi geliyor öneririm

Onun 3 günlük ufaklığını yiyim ben ❤️ 3 hazirana verdi benim randevuyu, önce fetal sonucunu sonrada cinsiyetleri öğrenelim kendimi alışverişe boğacağım yeteeerrr🤣🤣

Back
X