2022 tüp bebek yaptıracaklar detaylı bilgi verebilir mi?

Ben 3 aşılama 5 tüp denedim hiçbiri olmadı. Bu sene yine düşünüyorum ama henüz doktor bulabilmiş değilim çok mutsuzum😓

Çok üzüldüm… bende bugün 1 ay ertelendiğini duyunca tüp bebek tedavimin kahroldum. Tsh yüksek çıktı ne olcak bilmiyorum. Sizin bebek olmamasının sebebi ne peki 🥺

Eşimden kaynaklı çıkıyor doktorla görüştüm zaten. Fakat nasıl bir yol izleniyor tedavi süreci nasıl ilerliyor fiyat olarak ne kadar ücret tutuyor bunları hiç bilmiyorum
Ben 2021 senesinde rapor aldım, ve raporla ilaçlarımı aldım. Sanırım 7-8bin civarı tuttu raporlu fiyat 2500 gibi birşey ödedim. İşlemlerin ne kadar tutacağını hemiz bilmiyorum, ama bildiğim özel merkrzlerde 3000 tl falan indirim oluyor sabit fiyatlarından. Miyom ve ğolip ameliyatı olmam gerekti aralık ayında o yüzden 6 ay beklememiz gerekiyor toplama ve transfer için. Bakalım hayırlısı, beklemedeyim

Merhaba. Antalya Akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde Şafak olgan ile tedavi sürecini başlattık. 3 yıllık evliyiz Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 4 kere sperm testi verdi. Hepsinde az sperm sayısı ve hareketlilik düşük olunca Şafak bey direk aşılamayla vakit kaybetmeyip tüp bebek yaptırmamızı önerdi. Eşimin test sonucundan kaynaklı rapor çıkarabiliyoruz. Raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar ortalama bir fiyat ve yapılan işlemlerle ilgili bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim 🙏

Bende gecen ay gorusmeye gittim canım raporlu 8.500 cıvarı dedı rAporsuz 12.800 cıvarı dedı

Eklentiler

• 788EC82A-5F4F-4CCD-90D7-8DC74FD34510.jpeg
    788EC82A-5F4F-4CCD-90D7-8DC74FD34510.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 175
Merhaba. Antalya Akdeniz üniversitesi tüp bebek merkezinde Şafak olgan ile tedavi sürecini başlattık. 3 yıllık evliyiz Eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. 4 kere sperm testi verdi. Hepsinde az sperm sayısı ve hareketlilik düşük olunca Şafak bey direk aşılamayla vakit kaybetmeyip tüp bebek yaptırmamızı önerdi. Eşimin test sonucundan kaynaklı rapor çıkarabiliyoruz. Raporlu olarak tüp bebek yaptıranlar ortalama bir fiyat ve yapılan işlemlerle ilgili bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Doktor Şafak Olgana nerden randevu alabilirim? Yardımcı olun lütfen 🙏🙏🙏

M mavili_yeshll canım senin doktorun da bu bey sanırım bak fiyat listesi var burda, bu tedavi uygulaması biraz farklı devletten ama senin dediğin gibi fiyatlar bak 🍃

M mavili_yeshll canım senin doktorun da bu bey sanırım bak fiyat listesi var burda, bu tedavi uygulaması biraz farklı devletten ama senin dediğin gibi fiyatlar bak 🍃
Evet kuzum bn bu konuyu görmemişim yoksa cevap yazardım kesinlikle zaten bnm hastane devlet kiralamalı özelmiş o yüzden yüksek fiyatı ama gerçekten memnunum bn fiyatı felan normal geldi bana gerçi biz asgari ücretten yüksek kazanıyoruz eşimle çocukta olmayınca belki o yüzden bütçemize uymuştur asgari ücretli çalışanlar İçin çok daha zor tabi bn şuan toplam 11-12 arası dondurma ücreti ilaçlar dahil ödeyeceğim devlet ücretleri bi tık altı olablr

Evet kuzum bn bu konuyu görmemişim yoksa cevap yazardım kesinlikle zaten bnm hastane devlet kiralamalı özelmiş o yüzden yüksek fiyatı ama gerçekten memnunum bn fiyatı felan normal geldi bana gerçi biz asgari ücretten yüksek kazanıyoruz eşimle çocukta olmayınca belki o yüzden bütçemize uymuştur asgari ücretli çalışanlar İçin çok daha zor tabi bn şuan toplam 11-12 arası dondurma ücreti ilaçlar dahil ödeyeceğim devlet ücretleri bi tık altı olablr
Devlet ücretleri farklı kuzu bu özel üni hastanesi benim anladığım genelde bunların fiyatları böyle, benim yaşadığım ilde olsaydı tercih ederdim açıkçası 🍃🍃

Hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah bol bebişliiii 🎉

Devlet ücretleri farklı kuzu bu özel üni hastanesi benim anladığım genelde bunların fiyatları böyle, benim yaşadığım ilde olsaydı tercih ederdim açıkçası 🍃🍃

Hadi bakalım güzel haberlerin olsun inşallah bol bebişliiii 🎉
Çok saol cnm benim inşallah hepimiz kavuşalım bebişlere🥰

Çok üzüldüm olumsuz olmasına bir sebep söylediler mi neden tutmadığıyla ilgili?şafak hocanın tedavisiyle bir arkadaşım gebe kalmıştı bende öylelikle gitmiş oldum ama çok içime sindi her şeyi detaylı şekilde anlattı ve ilgilendi çok yardımcı oldu. Bende şimdi çıktım Şafak hocanın yanından evrak listesi verdi rapor çıkarmak için reglin 2. Ya da 3. Günü gidicem tekrar. İnşallah senin de 2. Tedavin olumlu sonuçlanır ikimiz için de hayırlısı olsun :) heyecanlı ve endişeliyim aslında biraz da korkularım var ne yalan söyleyeyim. Tekrar düşünüyorsan görüşme için Şafak hocayı kesinlikle öneririm içine sinceğinden eminim :) haberleşelim merak ederim durumunu
Hayırlı akşamlar. Tüp bebek yaptırdınız mı? Ben de Akdeniz unverstesi tüp bebek merkezine başvurmak istiyorum. Eşimde sorun var. Teşekkür ederim

Hayırlı akşamlar. Tüp bebek yaptırdınız mı? Ben de Akdeniz unverstesi tüp bebek merkezine başvurmak istiyorum. Eşimde sorun var. Teşekkür ederim
Bnde Akdeniz üniversitesinde tüp bebek tedavisi oldum nasipse önümüzdeki ay transferim var bilgi almak isterseniz seve seve yardımcı olurum

Yok hiç olmadı denecek kadar az oldu regl ağrısı gibi ertesi gün hiçbir şey yoktu

X