2022 ÜÇÜZ ANNELERİ🐣🐣🐣

Selam kızlar benim gibi üçüzlere hamile olanlar var mı ?😇
Bu yıl kimse üçüz konusu açmamış çok merak ettim umarım hepimiz burada toplanırız🥰🥰🥰
Canımmm gerçek miii😍😍😍 gözün aydınn olsunn Rabbim sağlık sıhhat versiin üçünede sanada🤲🏻💓 tedaviylemi olduu tüp bebek mii

Bu yıl kimse üçüz konusu açmamış çok merak ettim umarım hepimiz burada toplanırız🥰🥰🥰
Gözünüz aydın, inşallah sağlıkla ilerler benim ikiz ve canım çıktı şimdiden bakalım bakim süreci nasıl geçecek allah kolaylık versin 3'üz hiç düşünemiyorum 😯

Canımmm gerçek miii😍😍😍 gözün aydınn olsunn Rabbim sağlık sıhhat versiin üçünede sanada🤲🏻💓 tedaviylemi olduu tüp bebek mii
Evet canım çok teşekkür ederim
Evet tüp bebek
2 embriyo transfer edilmişti düne kadar ikiz görünüyordu ama dün 3. Bebişide gördük😂

Evet canım çok teşekkür ederim
Evet tüp bebek
2 embriyo transfer edilmişti düne kadar ikiz görünüyordu ama dün 3. Bebişide gördük😂
Oy maşallah maşallah 🧿❤️ Rabbim bu yolda hepinize kolaylık versiin canımm herşey yolunda gitsiin🌺

Yarın transfer günüm 5. Gün embriyosu olacak. Tek mi ikizim çok kararsızım ikiz çokmu zor acaba 😞
Canım banada 2 tane transfer etmişti
Sonuçta birinin tutup birinin tutmama sansıda var
Veya ikiside tutabilir
İkiside tutup benim gibi sonradan üçüzde olabilir
Rabbim altından kalkamıycagın hiç bi yükü vermez
Ama senin kararın ben hep ikizlerim olsun istemişindir

Canım banada 2 tane transfer etmişti
Sonuçta birinin tutup birinin tutmama sansıda var
Veya ikiside tutabilir
İkiside tutup benim gibi sonradan üçüzde olabilir
Rabbim altından kalkamıycagın hiç bi yükü vermez
Ama senin kararın ben hep ikizlerim olsun istemişindir
Haklısınız iyi düşünücem çok teşekkür ederimm🙏🏻🙏🏻

Bennn🤚🏻 Merhaba ben bu gün öğrendim tek yumurta üçüzlere hamile olduğumu çok büyük bir sürpriz oldu 8+3 üz inşallah hepsini sağ salim kucağıma alırım🥰 Biz bu senenin en şanslı annelerindeniz sanırım

Bennn🤚🏻 Merhaba ben bu gün öğrendim tek yumurta üçüzlere hamile olduğumu çok büyük bir sürpriz oldu 8+3 üz inşallah hepsini sağ salim kucağıma alırım🥰 Biz bu senenin en şanslı annelerindeniz sanırım
Maşallahhh canım bende 9+3 te ögrenmiştim
Rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Bugün randevum var inşallah bakalım doktor ne diycek benim 5. Haftadan beri kanamam var ama her tandevuda çok heycanlanıyorum

Selam kızlar Ben de üçüzlere hamileyim ve çok endişeliyim doktorlar üçüz gebeliklerin riskli olduğunu bir tanesinin kalbini durdurmayı öneriyorlar erken doğum riskini önlemek için. Ama hepsi sağlıklı olduğu için yapamadık maalesef. Bu hafta ikili test yapılacak bakalım doktor neler söyleyecek

Selam kızlar Ben de üçüzlere hamileyim ve çok endişeliyim doktorlar üçüz gebeliklerin riskli olduğunu bir tanesinin kalbini durdurmayı öneriyorlar erken doğum riskini önlemek için. Ama hepsi sağlıklı olduğu için yapamadık maalesef. Bu hafta ikili test yapılacak bakalım doktor neler söyleyecek
Hayırlı olsun canım
Evet her çogul gebelikte oldugu gibi bizimde tehlikelerimiz var ama bu illa kötü sonuçlancak diye bişey değil
Senin doktorun en kötüsünü söyleyerek başlamış
Benim kesenin tekinde ayrılma olmasına ragmen inançsız bi memlekette yaşamama ragmen bile bunu teklif etmediler senin bi sıkıntın yokken nasıl bunu diyebiliyolar sasırdım gerçekten

Ay benimde 5. Hafta kanamam oldu 1 gündü geçti. Şuan 8 hafta ama ara ara siyah akıntı geliyor. Doktor riskli evde yat dedi. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Vitamin kullanıyor msnız yoksa sadece folik asit mi kan sulandırıcı iğne progestan dex iğne vs olan varmı düzenli yoksa bi ben miyim

Ay benimde 5. Hafta kanamam oldu 1 gündü geçti. Şuan 8 hafta ama ara ara siyah akıntı geliyor. Doktor riskli evde yat dedi. Aşırı sıkıldım bu durumdan. Vitamin kullanıyor msnız yoksa sadece folik asit mi kan sulandırıcı iğne progestan dex iğne vs olan varmı düzenli yoksa bi ben miyim
Benim 5. Haftadan 9. Haftaya kadarki kanamama yerleşme kanaması dediler
Sonra daha fazla kanamam oldu plesantada ayrılma varmış oda 12. Haftada düzeldi ama 15. Haftaya kadar lekelenmem devam etti son hafta simsiyah geld ve bidaha gelmedi
Kan sulandırıcım ilk kanamada bıraktırıldı
Progestanı arttırmıstık
Sizindemi üçüz

Back
X