2022 ÜÇÜZ ANNELERİ🐣🐣🐣

Merhaba herkese
Bende dün ögrendigin üzere 7+1 haftalık üçüz bebeklere gebeyim. Yumurtalık takibi sonucunda çok değişik bir supriz oldu benim için. Benim 5 yaşında bir kızım var bir de ondan daha da fazla şok oldum bakalım nasıl ilerleyecek?
Ikinci gebelik olduğu için erken doğum riskinin daha az olduğunu söyledi ama yine de erken ve tamamının dogamadigi durumu da şimdiden kabul etmen lazım dedi. Riskli bir gebelik grubuyuz bence burada herkes tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur 🥰🌸
Benim şimdilik sadece kasik agrım var protestan d vitamini ve folik asit kullanıyorum 🥰 başka tecrübelerim olduğunda sizinle paylaşırım 🤗
Sağlıklı doğum diliyorum hepimize inşallah tüm bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 🥰🌸😊

Merhaba herkese
Bende dün ögrendigin üzere 7+1 haftalık üçüz bebeklere gebeyim. Yumurtalık takibi sonucunda çok değişik bir supriz oldu benim için. Benim 5 yaşında bir kızım var bir de ondan daha da fazla şok oldum bakalım nasıl ilerleyecek?
Ikinci gebelik olduğu için erken doğum riskinin daha az olduğunu söyledi ama yine de erken ve tamamının dogamadigi durumu da şimdiden kabul etmen lazım dedi. Riskli bir gebelik grubuyuz bence burada herkes tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur 🥰🌸
Benim şimdilik sadece kasik agrım var protestan d vitamini ve folik asit kullanıyorum 🥰 başka tecrübelerim olduğunda sizinle paylaşırım 🤗
Sağlıklı doğum diliyorum hepimize inşallah tüm bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 🥰🌸😊

Gözünüz aydın hayırlı olsun..
Benimde 13 hafta geçen hafta doktor teknik olarak söylemek zorundayız birini sonlandıralım dedi, kabul etmedim hepsi sağlıklı ayrı keselerde geçen hafta birden açık kırmızı kanamam geldi hemen proluton kalçadan progestan dex göbekten yaptım ertesi gün yoktu. Benim ilk olduğu için endişeliyim açıkcası hep bişey olcakmı acaba hissi var. İnşllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Gözünüz aydın hayırlı olsun..
Benimde 13 hafta geçen hafta doktor teknik olarak söylemek zorundayız birini sonlandıralım dedi, kabul etmedim hepsi sağlıklı ayrı keselerde geçen hafta birden açık kırmızı kanamam geldi hemen proluton kalçadan progestan dex göbekten yaptım ertesi gün yoktu. Benim ilk olduğu için endişeliyim açıkcası hep bişey olcakmı acaba hissi var. İnşllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Sizin bebeğimiz bana göre oldukça ileri 😊🌸 hepsinin kalp atışını duyarken birinden vazgeçmek çok zor gerçekten neden böyle bir şey önerdiklerini anlayamadım. Kendi kendine kalp atışı durabilir ama bende böyle bir karar alamazdım aynı sizin gibi 😑
Benim de hepsi ayrı keselerde😊 sizinkiler de normal devam ediyorlar ve büyümüşler baya maşallah 🧿😊🌸 bence biraz erken doğabilirler ama saglikli olacaklar ben inaniyorum Allah bize bu melekleri verdi kalp atışlarını duyurdu kucağımıza almayi da nasip eder hayırlısıyla 🤲🧿🌸

Amin amin inşallah, zaten sağlıklı dedi sadece teknik olarak söylemek zorundayız teklif etmek zorundayız dedi insanlar 5 iz doğuruyor rabbim nasip edip 3 üne aynı yere sığdırdıysa kolaylığınıda verir inşallah 🙏 sizede kolaylıklar diliyorum benim ilk 2 ay aşırı yorgun bitkin uykulu halsiz geçmişti 😃 şimdi çok çok iyim bi anda geçti tabi yine öabuk yoruluyorum ama çok daha iyiyim önceki zamanlara göre

Amin amin inşallah, zaten sağlıklı dedi sadece teknik olarak söylemek zorundayız teklif etmek zorundayız dedi insanlar 5 iz doğuruyor rabbim nasip edip 3 üne aynı yere sığdırdıysa kolaylığınıda verir inşallah 🙏 sizede kolaylıklar diliyorum benim ilk 2 ay aşırı yorgun bitkin uykulu halsiz geçmişti 😃 şimdi çok çok iyim bi anda geçti tabi yine öabuk yoruluyorum ama çok daha iyiyim önceki zamanlara göre

Valla şimdi bilemedim benim doktorum bana sadece ilk gebelik olmadığı için şanslısın diğer türlü biraz daha zor oluyordu ama sonucta ben hic ücüz gebelikte cocuk kaybi yasamadim ama zor gebelik oluyor bunu kabul etmek lazim en basindan dedi 🙈 ben de kabul ettim en başından biraz zorluk olacak ama başaracağız inşallah 💪
Ben progestan içene kadar daha iyiydim bu ilac çok baş dönmesi yapıyor gerçekten 🙈 kizim da var hareketsiz kalmam cok zor bakalim nasil gececek bugunler 🙈 ama sen bana iyi habrr verdin simdi gelecek umut vaadediyor demek cogul gebelikte de 2. Trimester iyi geciyor 🥰🧿😊

Progestanı ben fitil olarak kullanıyordum hiç hap gibi almadım, hap olarak alan herkeste aynı şikayet var, fitil olarak yapabilirsiniz daha sağlıklı olur sizin için bi sorun doktorunuza. Ateş de yapar sizde hap olarak alınca

Progestanı ben fitil olarak kullanıyordum hiç hap gibi almadım, hap olarak alan herkeste aynı şikayet var, fitil olarak yapabilirsiniz daha sağlıklı olur sizin için bi sorun doktorunuza. Ateş de yapar sizde hap olarak alınca
Gercekten arayıp soracağım ben cok kotu oldum hasta gibi 😔 kızımı sinemaya götürdüm dün nasıl basım döndü hep gözlerim yarı kapalı nasıl eve geldim bilmiyorum annem olmasa çocuğu bile kaybedebilirdim bilincim falan uçtu gitti resmen 😔 fitil olarak kullanılıyorsa öyle kullanayim bende sorayim da kabul eder inşallah 🤲🤲🌸

Bayanlar bende üçüzlere gebeyim 9 haftalığız çok şükür.
Gebelik takibinizi hangi doktor yapıyor?
İstanbul Avrupa yakasında gebelik takibii için önerebileceğiniz doktor var mı? Doğum için nereyi düşünüyorsunuz?

Merhabalar 24 haftalık doğum yaptım bebeklerim tutunamadı hayata kaybettim. Covid oldum vs. Siz içinizi ferah tutun sadece size önerebileceğim, kesinlikle riskli gebe uzmanı perinatoloji ile devam edin. Sık sık idrar testi verin enfeksiyonunuza bakılsın görünür de bişey yokken idrarda enfeksiyon olmuştu. Çok etkili ben bilmiyordum . Bol havuç suyu için benim kesem yırtılınca içmeye başlamıştım bebeğin suyu yenilenmişti. Sağlıklı kolay doğum diliyorum allah tamamına erdirsin

Back
X