- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
Evet benimde üçüz şoktayım bende tüp bebek yazdığınız gibi 2 emriya transfer edildi, bölünmüş. Geçen senede düşüğüm olduğu için korkuyorum biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden yaz istersen banaEvet benimde üçüz şoktayım bende tüp bebek yazdığınız gibi 2 emriya transfer edildi, bölünmüş. Geçen senede düşüğüm olduğu için korkuyorum biraz
Wp grubumuz yok canımNasıl bilmiyorum ki yeni üye oldumwhatsap grubunuz varsa alır msnz bnide
Merhaba herkese
Bende dün ögrendigin üzere 7+1 haftalık üçüz bebeklere gebeyim. Yumurtalık takibi sonucunda çok değişik bir supriz oldu benim için. Benim 5 yaşında bir kızım var bir de ondan daha da fazla şok oldum bakalım nasıl ilerleyecek?
Ikinci gebelik olduğu için erken doğum riskinin daha az olduğunu söyledi ama yine de erken ve tamamının dogamadigi durumu da şimdiden kabul etmen lazım dedi. Riskli bir gebelik grubuyuz bence burada herkes tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur
Benim şimdilik sadece kasik agrım var protestan d vitamini ve folik asit kullanıyorumbaşka tecrübelerim olduğunda sizinle paylaşırım
Sağlıklı doğum diliyorum hepimize inşallah tüm bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza![]()
Gözünüz aydın hayırlı olsun..
Benimde 13 hafta geçen hafta doktor teknik olarak söylemek zorundayız birini sonlandıralım dedi, kabul etmedim hepsi sağlıklı ayrı keselerde geçen hafta birden açık kırmızı kanamam geldi hemen proluton kalçadan progestan dex göbekten yaptım ertesi gün yoktu. Benim ilk olduğu için endişeliyim açıkcası hep bişey olcakmı acaba hissi var. İnşllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Amin amin inşallah, zaten sağlıklı dedi sadece teknik olarak söylemek zorundayız teklif etmek zorundayız dedi insanlar 5 iz doğuruyor rabbim nasip edip 3 üne aynı yere sığdırdıysa kolaylığınıda verir inşallahsizede kolaylıklar diliyorum benim ilk 2 ay aşırı yorgun bitkin uykulu halsiz geçmişti
şimdi çok çok iyim bi anda geçti tabi yine öabuk yoruluyorum ama çok daha iyiyim önceki zamanlara göre
Gercekten arayıp soracağım ben cok kotu oldum hasta gibiProgestanı ben fitil olarak kullanıyordum hiç hap gibi almadım, hap olarak alan herkeste aynı şikayet var, fitil olarak yapabilirsiniz daha sağlıklı olur sizin için bi sorun doktorunuza. Ateş de yapar sizde hap olarak alınca
Benimde üçüz olcak inşallah wapsat grup varsa benide slirmisinizWp grubumuz yok canım
Dur ben sana yazıcam üste mesaj kutusu var oraya tıklarsın
Allah'ım izin verirse inşallah rabbim tüm isteyenlere versin inşallahBenimde üçüz olcak inşallah wapsat grup varsa benide slirmisiniz