Popüler Konu 2023-2024 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ben saldım gibi oldu ya belli bir programım yok yolum yok vs yani hangi gün canım ne isterse ona çalışıyorum öyle koydum gidiyor bakalım. O yüzden burayada pek yazamadım maalesef ki

Evet üslüydü köklüydü fazla zorlamazlar bencede o yüzden onlarla pek vakit kaybına gerek yok
Olsun canim. O şekilde kendine göre bir eksik tamamlama yöntemiyle ilerliyorsun. O da faydalı. Benim taktik de O şekilde. O gün ne istersem .Ne karşıma gelise bir de onu çözüyorum.
Çok programlı biri değilim O konuda .kendimi dinliyorum genelde. Kpss de ise yaradı dgs de de yarar insallah
 
20220529_111254.jpg
 
İyiyim canim şükür.
Pazar misafirim gitti, artık derse yoğunlaşırken dedim, güzel bir program yapmıştım ki, az calisabiliyorum programdaki anayasa tekrarı yetişmiyor. Günde 4 saat çalışıyorum. İşin güzel yanı her gün deneme çözüyorum.

Yediiklim denemesine yazıldım. Salı ilk denemeye girdim. 15 denemeye gireceğim inşallah. Salı günleri olacakmış deneme. Sabah 10 çeyrekte deneme başlıyor. Kızı bırakacak yer sorunu yaşıyorum. Öğle 12 de okula gideceği için. Eşimin de evde olduğu güne denk gelmiyor. Komşulara sırasıyla bırakacağım artık.

Ya ben tarih açıklanınca çok üzüldüm. Eskiden Mayıs Haziran gibi yapılırdı sınav. Pandemiden 2 senedir temmuza cektiler bu sene nerdeyse Ağustos oldu.

Ben yazın bitmesinden şikayetçi değilim, kaç yazım gitmiş zaten, süreç uzadıkça stres artıyor ve sıcakta çok zor oluyor diye üzüldüm.

Yaa kim misafirin. Ne zaman geldi, ne zaman gidecek ?

Canim sen bu sene kolay şeyler yaşamadın. Bunları yapıyor olabilmen bile mucize. Ama hayatın bize ne getireceği belli değil, ondan elinden geldiği kadar çalış, seneye yatırım ur hiç olmazsa.
Canım bu sene tam.calistin olacak inanıyorum
. Önceden de harika puanlar aldın. Denemelere girerek iyi yapıyorsun.
 
Bunda eşitliğin karsinini bir ekşili yaz bir artili. Eksi çıkan sonucu alma . Arti olanları al.

Sadeleştirme. Ortak paranteze alma . İşlem benim de uzun surdu .bence daha hızlı olabilmeli. İlk çözemediğim.soruda ben de başka soruya geçerim hemen. Zaman kaybı olmasın diye
Ya sen cozmussun zaten.
Bende alttaki mesajlara bakmadan çözüm attım.
 
İnşallah canim.
Sen ne yaptın seri denemelere başladın mı ?
Pegem 10 lu denemeleri çözüyorum bende bugün 7. Deyim.
Yok canım ben zaten başından beri sürekli denemeyle götürdüğüm için bu aralar biraz eksiklerime yöneldim. Deneme çözüyorum ama her gün değil yani.
Birkaç gün daha böyle devam edeyim sonra bi seri deneme yaparım sonra yine küçük bi ara veririm
 
X