2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm😂
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fena😂 ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı❣️
Oy maşallah 🧿 sağlıkla gelsin fındıkkuşu

Kızlar, ekimde doğum yapacak bir arkadaşım var. Oğluna ism arıyorlar Uraz ve Arel arasında kalmışlar bende karar veremedim çünkü hiç duymadığım isimler. Sizce hangisi daha güzel?

Ben şortlu alıcam bedenime göre bulabilirsem hdjdh ifil ifil ohh rahat etmek istiyorum
çok mantıklı trendyolda var baya secenek bi de gömlek gecelik bakiyom asla bulamadım gizel bi tane
Merhaba kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir👋🏻😘
Biraz ara vermiştim, bebeğim de ben de iyiyiz. Şekerden dolayı insüline başladım maalesef, bunun dışında bir sıkıntımız yok 🙏🏻
hafi ya ölcümlerin mi yüksek cikti
Kızlar, ekimde doğum yapacak bir arkadaşım var. Oğluna ism arıyorlar Uraz ve Arel arasında kalmışlar bende karar veremedim çünkü hiç duymadığım isimler. Sizce hangisi daha güzel?
bizde Uraz düşünüyoruz bakalim ben begeniyorum baya 🫣

Pozitifim sevgili arkadaşım;
Bu grubu ilk günden beri dinamik tutan ve herkesin sorularına sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışan bir grup yöneticisi olduğunu hepimiz biliyoruz bu cezayi haketmedigini düşünüyorum. Yıllardır varolan bu kulübün içindeki anne gruplarının amacı belli. Bir arkadaş grubu olarak ortak soru ve sorunlarımiza cevap bulmak tek arzumuz. Cezasının kaldırılmasıni talep ediyoruz sayın Kazen Kazen

Normal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
Canım bu şekilde ped yeterli olur diye düşünüyorum çoğu zaten 1 kaç saat sonra azalıyor kanama diyorlar bazıları 1 gün sadece çok aşırı olmuyor diyorlar ya

Eklentiler

• 20230609_190716.webp
    20230609_190716.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 72
Arel çok tatlı bence yegeniminn ismi . Naif minnoş.bir bebe

Adminleri tanimiyorum. Ama pozitifbiri nin grubumuzda herkese yardimci olmasi, sorunlarimiza hep ılımlı yaklaşması, nicki gibi pozitifligi bu grubun dinamik, eglenceli olmasindaki buyuk etkenlerden biri. Aldıgı ceza bencede haksiz yere. Kim neden onu sikayet ettiyse, (ki insallah bu gruptan degildir hayal kirikligi olur) kendisini cekemedigindendir. Çok sinirliyim.

Pozitifim sevgili arkadaşım;
Bu grubu ilk günden beri dinamik tutan ve herkesin sorularına sıkıntılarına çözüm bulmaya çalışan bir grup yöneticisi olduğunu hepimiz biliyoruz bu cezayi haketmedigini düşünüyorum. Yıllardır varolan bu kulübün içindeki anne gruplarının amacı belli. Bir arkadaş grubu olarak ortak soru ve sorunlarımiza cevap bulmak tek arzumuz. Cezasının kaldırılmasıni talep ediyoruz sayın Kazen Kazen
Adminleri tanimiyorum. Ama pozitifbiri nin grubumuzda herkese yardimci olmasi, sorunlarimiza hep ılımlı yaklaşması, nicki gibi pozitifligi bu grubun dinamik, eglenceli olmasindaki buyuk etkenlerden biri. Aldıgı ceza bencede haksiz yere. Kim neden onu sikayet ettiyse, (ki insallah bu gruptan degildir hayal kirikligi olur) kendisini cekemedigindendir. Çok sinirliyim.
Ben de öfke doluyum. Pozitifbiri ennn başından beri hepimizin her sorununda hep kendi tecrübeleriyle cevap verdi. Adı gibi pozitif bastı tabiri caizse gruba. Artık kim, ne niyetle şikayet ettiyse(ki iyi niyet göremiyorum nerden bakarsam bakayım) mutlu olsun. Kim bilir ne süreli ceza aldı ve ablamız gibi başımızda duran kadıncağızdan haber alamıyoruz sayesinde. Umarım cezası kaldırılır. Ondan haber bekliyoruz.

Back
X