2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım aslında yeteri kadar almışsın,
şöyle diyim benim kız çok kusmuklu bir çocuktu emzirdin gaz çıkartırken fena ağızdan çıkartırdı o nedenle bir kaç tane örtüm vardı gaz çıkaracağım zaman omzuma sererdim ne onun üzeri ne benim üzerim kirlenirdi, hadi diyelim kirlendi havalar sıcak olacak hızlı programa attım diyelim öğlen yıkasan akşama kurur bebekler çok hızlı büyüdüğü için inan çoğu şeyi girdirmediğin bile olacak
Kesinlikle katılıyorum ben de o yüzden aldıklarım az gelmiyor bana da
Oldu ki yetmedi yine alırız internetten 🙃

Merhaba kızlar doğum sonrası iç çamaşırı için ne aldınız? Şimdi benim basenim dar en küçük beden giyiyorum normalde, düşük bel olduğu için hala aynı giyiyorum. Ama depend felan takcaz yüksek bel almalıyım sanırım. Şimdi yine en küçük beden 34 mü alsam 36 beden mi alsam sizce şu modellerden👇 kafam karıştı
Ben nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markası

Selamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm😂
geçen hafta 31+3te gittiğimde 2 kiloydu
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fena😂 ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı❣️

Selamm kızlar, ben bugun kontrol randevusuna gittim aslında normalde 3 haftada bir gidiyorum ama yolum hastaneme yakın bir yere düştü, gitmişken oğluşumu göreyim dedimm😂
bu hafta sat’a göre 32+3te gitmiş oldum 2.220 gram olmuss. ölçümlerine göre 34h görünüyor. her şey yolundaymış. suyu iyi hareketleri fena😂 ilk kez rahim ağzı uzunluğum ölçüldü 3.7 çıktı, 2.5 üstü iyidir dedi doktorumuz.. bu haftadan sonra haftada 200-300 gram almasını bekliyomuşuz, hayırlısı❣️
Oyyy maşallahh😍😍😍 bizimde pazartesi görüş günü özledim kızları inşallah şişmişlerdir😁

Annişler ben dün 32. Hafta çalışır raporumu aldım. Ama internetten de bakıyorum bi bilgi bulamadım.şimdi 37. Haftaya kadar illa çalışmam mı gerekiyor.atıyorum 2 hafta yada 3 hafta sonra doktora gidip çalışamaz raporu alabiliyormuyum?Bu çalıştığım süre doğum sonrasına ekleniyor mu yine de?
istediğin zaman çalışamaza çevirebiliyorsunuz

Sorma canım bende öyleyim dediğin gibi eşimede kıyamıyorum ama yok yani uyuyamıyorum benimde sol bacagımda bi agrı var ya neden acaba o sebeptende uyuyamıyorum aslında. Senin sancılar da toplanma oldugunda mı oluyo benim bu ara karnımda toplanma oluyo korkuyorum da😞 Allah yardımcımız olsun hepimizin
Amin canim toplanma da oluyor regli sancisi gibi de oluyor valla en son dayanamadim sabah 8 gibi hastaneye gittik nstye girdim sancilarim var ama normal dedi doktor artik olcak dedi bacak agrisi icinde magnezyum verdi bakalim insallah iyi gelir

Ben nbb hamile külot aldım karnımı sıkmasın diye çok rahat hastaneye ondan koymayı düşünüyorum depend de değiştirip giymek zor olur diye ben lohusa pedi aldım e bebek den bugün geldi çok güzel memnunlar alanlar da baby mom markası
Bende böyle düşünüyorum. Sezaryen olursam eğil kalk onu değiştirmek çok zorlar.

Maaşallah canım😇

Normal doğumda kanama çok olur heralde yeterli olur mu acaba ped
Baktım olmuyor hastanelerin kenarları eczane dolu alırım ne olacak

Kişiden kişiye değişir bence kan durumu o yüzden sanki şaldır şaldır kanayacakmış gibi enerji göndermek ve önlemimi almak istemiyorum hehdhjj lazım olursa bulunu

Back
X