- 16 Ocak 2021
- 4.291
- 7.698
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.341
yanında götürme ihtimalin yok mu canım çok uzun bir süreymiş allah yardımcın olsunHerkese merhaba bende uzun zamandır buraya girmeye fırsat bulamayan ve yazamayanlardanim. Doğum sonrası Ücretli izine çıkamadım ve kızıma annemle kayınvalidem dönüşümlü bakıyor. 2 ay önce hastalandı ve burnu tıkandığı için emmeyi kendiliğinden bıraktı. Şuan hem ben hem de kızım zor bir süreçten geçiyoruz. Babamız başka bir şehirde gorevdeydi bana da yurtdışı görev çıktı ve 1 haftadır ayrıyız. Yani evde ne anası var ne babası.Görevimin bitmesine 5 ay 3 hafta var. Günler geçmiyor..
Benimle görüntülü konuşmuyor kaçıyor yüzüme bakmıyor
18 aylıkken bitirdim benEmzirmeyi kesebildiniz mi arkadaşlar. Benimki ekstra düştü emmeye bu hafta.
Biz de bitirme sürecine girmiş bulunuyoruz artık18 aylıkken bitirdim ben
Biz de bitirme sürecine girmiş bulunuyoruz artık
Bayramı değerlendirdim, gezerken pek aklına gelmedi, uykusunda da ekstra bir problem olmadı zaten zor uyuduğu günler oluyordu. 48 saatten, 24 saatten fazla süreler geçirebildi. Şimdi yine aştık 24 saati. Bolca sarılma, dikkat dağıtma olabildiği kadar.Nasıl yapacaksın? Bir yöntem belirledin mii
Maşallah bende geçen hafta kestim. Yarım günde tamamlandı olay ama daha sütüm kesilmedi acaba ne zaman gider sagmiyorunKızlar ben 21 aylıkken kestim Bi gün sabah kalktım yarabandı yapıştırdım annecim uff olmuş dedim Bi daha asla istemedi aklına geldi meme dedi annem uff dedim hiç istemedi sonra bitti gitti bizde
Sanırım Bi kaç ay daha gelmeyecek devam ederMaşallah bende geçen hafta kestim. Yarım günde tamamlandı olay ama daha sütüm kesilmedi acaba ne zaman gider sagmiyorun
Bolca kitap okuyun. Konuşun, sohbet edin, sosyalleşinKızlar selam bebeklerinizin konuşması ne durumda? Benimki hala konuşmuyor. Baba, gel, mama , ver başka bişey yok 2li kelimeler hiç yokNeler yapabilirim konuşması için
Merhaba rapor alabildiniz mi bende almak istiyorum daKızlar ya benim riskli gebelik ve kanama dan dolayı istirahat etmem lazım ama kısa süreli raporlar işime yaramıyor heyet raporu yani 30 günlük rapor almam lazım Adana Mersin de rapor verebilecek bildiğiniz hastane doktor var mı ya yine 10 günlük rapor alıp geldimrapor hakkim bitecek yakında ne yapacağım bilmiyorum
Denedim bir gün ama yok hazır değil daha bebişKızlar tıbalet eğitimine başlayan veya bitiren var mı aranızda?
Benimki yaşına göre fazla bile konuşuyorKızlar selam bebeklerinizin konuşması ne durumda? Benimki hala konuşmuyor. Baba, gel, mama , ver başka bişey yok 2li kelimeler hiç yokNeler yapabilirim konuşması için
Geceleri aşırı derecede çiş yapıyor daha çok yolumuz var gibi duruyorKızlar tıbalet eğitimine başlayan veya bitiren var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?