2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
yanında götürme ihtimalin yok mu canım çok uzun bir süreymiş allah yardımcın olsun

Nasıl yapacaksın? Bir yöntem belirledin mii
Bayramı değerlendirdim, gezerken pek aklına gelmedi, uykusunda da ekstra bir problem olmadı zaten zor uyuduğu günler oluyordu. 48 saatten, 24 saatten fazla süreler geçirebildi. Şimdi yine aştık 24 saati. Bolca sarılma, dikkat dağıtma olabildiği kadar.

Kızlar ben 21 aylıkken kestim Bi gün sabah kalktım yarabandı yapıştırdım annecim uff olmuş dedim Bi daha asla istemedi aklına geldi meme dedi annem uff dedim hiç istemedi sonra bitti gitti bizde

Kızlar ben 21 aylıkken kestim Bi gün sabah kalktım yarabandı yapıştırdım annecim uff olmuş dedim Bi daha asla istemedi aklına geldi meme dedi annem uff dedim hiç istemedi sonra bitti gitti bizde
Maşallah bende geçen hafta kestim. Yarım günde tamamlandı olay ama daha sütüm kesilmedi acaba ne zaman gider sagmiyorun

Kızlar selam bebeklerinizin konuşması ne durumda? Benimki hala konuşmuyor. Baba, gel, mama , ver başka bişey yok 2li kelimeler hiç yok Neler yapabilirim konuşması için

Merhaba rapor alabildiniz mi bende almak istiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…