- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #62.361
gerçekten özlüuyor musunn ben hiç özlemiyorum o günlerini her level atladığımızda bi çok şükür diyorumNasılsınız güzel anneler çocuklar 2 yaşına girdi çok şükür ben daha tuvalet eğitimine başladım yazın zor oluyor evde durmuyoruz aslında Haziran başı gibi kendi istedi ama düğünler vardı ben ilgilenemedim
Her iki yılda bir çocuk doğurmaya alışmışım çocuk özlemi hamilelik özlemi yükleniyor kendimi tokatliyorumsaçmamalamam gerek
Hastanede sıra beklerken böyle ufak ufak sarılıklı yenidoğanlar ve uykusuz lohusa anneler görüp Allah ım şükürler olsun o günleri atlattık dedimgerçekten özlüuyor musunn ben hiç özlemiyorum o günlerini her level atladığımızda bi çok şükür diyorum
evet benn de instagramda doğum yapan arkadaşları görünce Allah yardımcıları olsun başlıyor uykusuz geceler diyorumHastanede sıra beklerken böyle ufak ufak sarılıklı yenidoğanlar ve uykusuz lohusa anneler görüp Allah ım şükürler olsun o günleri atlattık dedim
Arada bir dengesiz düşünceler yokluyor beni geçen ay düşük yaptım ama bilerek değil emzirmeyi bıraktım doğum kontrole başladım başladığım ay meğerse hamileymişim anlamadım altı haftalık düşük oldu zaten istemiyorum Allah olmayana versin ama düşük yapmak da çok kötü bir şey çok acı çektim normal doğurmadım normal doğumu yaşadım sankigerçekten özlüuyor musunn ben hiç özlemiyorum o günlerini her level atladığımızda bi çok şükür diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?