- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #7.201
Yani bazi aylar şiddetli geçerdi. Ay o kadar stres yaptım ki bı de baya erken öğrendim o kadar pismanim ki erkenden test verdiğime. Her gün naska bir şey kafamı kurcalayip duruyor. Amin canım. İnşallah herşey çok güzel olacak.Canım ayaklarını belini üşütmemeye çalış, birde normalde ağrılı mı adet olursun, biraz onunla da alakalı olabilir. Hiç güzel kalbine aklına kötüyü getirme, Rabbimin izniyle her şey çok güzel olacak
Şunun için dedim benim adetleri çok ağrılı olmaz ama benim bile adet tarihlerinde karın ağrısı, gaz sıkışması çok oldu. Şimdi daha iyiyim, arada sırtım belim ağrıyor.Yani bazi aylar şiddetli geçerdi. Ay o kadar stres yaptım ki bı de baya erken öğrendim o kadar pismanim ki erkenden test verdiğime. Her gün naska bir şey kafamı kurcalayip duruyor. Amin canım. İnşallah herşey çok güzel olacak.
Canım ne kadarlıksın bilmiyorum ama beni şüphelendiren şeylerden biri de buydu, önceden ne kadar çokta yesem öyle şişkinlikdir, nefes alamama gibi bir durum olmazdı, ama bir hafta on gün bir tık fazla yiyeyim davul gibi şiş hissediyordum kendimi. 5 haftalığız şimdi, şişlik gitti ama yemekten sonra uzun süren bir tokluk hissi var, değişiyor sürekli ve bu benim 3. Hamileliğim şişkinlik bu bebeye özelKızlar henüz gebeliğin başında bu şişkinlik normal mi yoksa bi anda kilo mu aldımmmm patlayacak gibiyim
Doktora gidip görünmeden içim hiç rahat değil ya. Yani öğrendiğimden beri var bu ağrı. Ama başka bı sikayetim yok. O yüzden bir tık bekliyorum.Şunun için dedim benim adetleri çok ağrılı olmaz ama benim bile adet tarihlerinde karın ağrısı, gaz sıkışması çok oldu. Şimdi daha iyiyim, arada sırtım belim ağrıyor.
Benim aksine iştahım kesildi ödem ve gitti ilk hafta. Tabi gripte vardı o zaman. Şimdi yine iştahım açıldı ama kiloluyum kilolu başladım dra gidp geldikten sonra şeker de oldufu için mecbur bir diyetisyene gideceğim.Canım ne kadarlıksın bilmiyorum ama beni şüphelendiren şeylerden biri de buydu, önceden ne kadar çokta yesem öyle şişkinlikdir, nefes alamama gibi bir durum olmazdı, ama bir hafta on gün bir tık fazla yiyeyim davul gibi şiş hissediyordum kendimi. 5 haftalığız şimdi, şişlik gitti ama yemekten sonra uzun süren bir tokluk hissi var, değişiyor sürekli ve bu benim 3. Hamileliğim şişkinlik bu bebeye özel
O da oluyor bazen dediğin gibi korkuyor insan ama şükür kötü şey değilBenim akıntım o kadar çok ki ,bazen koşarak tuvalete gidiyorum bakmayaBugün alışverişe çıktık orda gerçekten korktum bişey oldu sandım akıntıymış neyse ki.
Yalnız olmamak ve kötü birşey olmamasiBeeennsürekli ıslaklık hissettiğim için sürekli korku ile lavaboya gidiyorum. İştahım kapalı değil ama bir şey yiyince şişiyorum sonrada uzun süre yiyesim gelmiyor benim için çok şaşırtıcı bir durum
Azaldı mı canım ağrınÇok canım acıyor canım
Benimde İlk hafta öyleydi ama geçti sönüyor insanKızlar henüz gebeliğin başında bu şişkinlik normal mi yoksa bi anda kilo mu aldımmmm patlayacak gibiyim
Mersindeyim sen ?Yaaa şimdi sen böyle deyince bende çok mutlu oldumSenin belirtilerin nasıl gidiyor, hangi şehirdesin?
Canım ben de 5+6 dayım yani tartıda nerdeyse 1,5 kilo fazla basıyorum yani bide üstümde hissettiğim ne kadardırCanım ne kadarlıksın bilmiyorum ama beni şüphelendiren şeylerden biri de buydu, önceden ne kadar çokta yesem öyle şişkinlikdir, nefes alamama gibi bir durum olmazdı, ama bir hafta on gün bir tık fazla yiyeyim davul gibi şiş hissediyordum kendimi. 5 haftalığız şimdi, şişlik gitti ama yemekten sonra uzun süren bir tokluk hissi var, değişiyor sürekli ve bu benim 3. Hamileliğim şişkinlik bu bebeye özel
Ay ben sürekli kontrol ediyorumKızlar böyle sürekli idraririna bakıp Allah göstermesin lekelenme vb diye kontrol eden var mı tedirginlik yaşıyor insan bir de iştahı kapanan var mı son üç gündür zar zor yemek yiyorum
kizlar ilk ogrendgmde 4. haftayi gecmisti uygulamaya gore. evde resmen iki hafta onceki olcume gore +2 fazla kilom vardi. karnim 6. haftaya kadar bes aylik hamile karni gibiydi. ama suan 9+1deyim. Masallah o siskinlikler gitti. karnim eskisi gibi kilomdaki o fazlalikta gittiCanım ben de 5+6 dayım yani tartıda nerdeyse 1,5 kilo fazla basıyorum yani bide üstümde hissettiğim ne kadardır
Merhaba Günaydın bulantınız kaçıncı haftada başladıGünaydınn 9+3 olduk bulantıları artan var mıbeni çok zorluyor
Sabahları oluyor çok kötüGünaydınn 9+3 olduk bulantıları artan var mıbeni çok zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?