- 30 Kasım 2020
- 359
- 436
- 53
- 32
Bende bu testle aynı siliklikte öğrenmiştimEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi .8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu testle aynı siliklikte öğrenmiştimEki Görüntüle 3285901
Kızlarrrrr silik ikinci çizgi çıktı sabah 7 de yaptım testi .8 ağustos transfer dondurulmuş iki embriyo transfer edildi. 5. gün bugün
![]()
Amin canım. Birkaç gündür yapıyordum erken gebelik testi zaten. Bugün sabah gördüm çift çizgiyiBende bu testle aynı siliklikte öğrenmiştimhayırlı olsun Rabbim devamını getirsin inşallah
![]()
Amin inşallah siz ne yaptınız kaçıncı gündesinizSağlıkla gelsin inşallah![]()
Yaaa en çok sizi merak ediyordum rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canımEki Görüntüle 3285901
![]()
08.08 transfer günüm bugün 5. Günüm ama hiç belirtim yok Progestan fitil kullanıyorum sadece sperm problemimiz vardı bu 2. Denememiz:)Amin inşallah siz ne yaptınız kaçıncı gündesiniz![]()
Ayyyyyyt çok mutlu oldummm çoookkkkEki Görüntüle 3285901
![]()
MAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin bebişi tebrik ederimAmin canım. Birkaç gündür yapıyordum erken gebelik testi zaten. Bugün sabah gördüm çift çizgiyi![]()
İdrar testi yapacak misin canim08.08 transfer günüm bugün 5. Günüm ama hiç belirtim yok Progestan fitil kullanıyorum sadece sperm problemimiz vardı bu 2. Denememiz:)
İnşallah canım benim. Rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsinBende bugün üçüncü betama baktıracağım inşallah her şey yolundadır![]()
Canım benim teşekkür ederim. AminYaaa en çok sizi merak ediyordum rabbim inşallah sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin canım![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah.Eki Görüntüle 3285901
![]()
Amin canım. Teşekkür ederim. Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah.![]()
AminMAŞALLAH canımm ALLAH sağlıkla ilerletsin bebişi tebrik ederim![]()
Maşallah Rabbim bağışlasın darısı başımızaEki Görüntüle 3285901
![]()
Canım benim Rabbim sana da tüm bebek özlemi çeken annelere de nur topu gibi sağlıklı bebekler nasip etsin inşallahAyyyyyyt çok mutlu oldummm çoookkkksağlıkla ilerlesin inşAllaaahhh bana da dua etttt lütfen :)
Amin canım. İnan ki tüm bebek sahibi olmak isteyenlere kalpten dua ediyorum. Sağlıklı bebekleriniz olsun. Rabbim elinizi neye atsanız anne olmanız için onu vesile kılsın inşallahMaşallah Rabbim bağışlasın darısı başımıza![]()