2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Merhaba hanimlar.. umarim Allahim herkesin gonlune gore versin.. Hepinize Annelik duygusu nedir tattirsin.. benim 11 aylik oglum var Rabbime sukurler olsun ki beni genc yasta Anne yapti.. ama biz simdi 2.ciyi istiyoruz dogum kontrol hapi kullaniyordum onu biraktim 1 hafta olacak ve bugun adetimin 4.cu gunu.. şubat ayinda ovulasyon tarihinde iliskiye girecem insallah.. biloyorsunuz ki ovulasyon tarihinde hamile kalma olasiligi daha yuksek.. şubat sonunu sabirsizlikla bekliyorum... bende bu durumdayim iste hanimlar. Insallah beraber tek tek hayirli haberler aliriz :)

Çok güzel :) çok istememe ragmen ben o ismin hakkını veremez ağır gelir diye koymaya korkuyorum. Inşallah senin evladın olurda ismiyle yaşar adına yaraşır evlat olur. Tez vakitte cümlemize nasip olsun. Artık hamişlik hakkında konuşalım

Evlat sevgisini tatmışsın ne mutlu ya bizede nasip olsun. Yumurtlama takibini akıntı yoğunluğundan takip ettim şubatta güzel haberler alalım ben iki gün içinde bekliyorum bakalım:)

Evlat sevgisini tatmışsın ne mutlu ya bizede nasip olsun. Yumurtlama takibini akıntı yoğunluğundan takip ettim şubatta güzel haberler alalım ben iki gün içinde bekliyorum bakalım:)
Insallah insallah hepimiz guzel hayirli haberler aliriz.. istersen internette otomatik olarakta hesaplama var ordanda bakabilirsin.. ovulasyon hesaplama diye gir cikiyor zaten.. benim adetim bi bitsin insallah.. şubat ayinin sonunda mutlu haber verebilirim insallah

Kizlarr benden size tavsiye doktora mutlaka gidin ozellikle 1 yili gectiyse.. Benim sonuclarima gore pihtilasma sorunu cikti kizamikcik virusu cikti ya bu sekilde hamile kalsaydim bebegimi kaybedebilirdim(
canım pıhtılaşma sorunu olduğunu nerden anladın? düşük olmadan bu testleri yapıyorlar mı? ben 3-4 kere kimyasal gebelik geçirdim..yani hamile kalıyorum ama tutunamıyor..ama tam anlamıyla bir düşük olmadığı için hiç böyle birşey araştırılmadı..bakıldığımda doktor bir sorun yok demişti..eşimde pazartesi bakıldı bişey çıkmadı..ama mutlaka bir sorun varki olmuyor diye düşünüyorum ve bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum..çünkü kimyasal gebelik geçiren herkeste düşükler aşırı pıhtılı olmuyor bende o şekilde oluyor..yaralarım uzun süre kanamaz hemen kanaması durur..ve salı günüde ben doktora gittim üşüttüğüm için 15 gündür iyileşemedim..bronşit olmuşum.ayrıyetten bir iki kan testi yaptı onlarda kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi doktor..çocuk düşündüğümü söylediğimde mutlaka doktoruna görün dedi..yani böyle basit bir kan testinde bile çıkan birşey mi bu kan pıhtılaşması..sen nasıl bir tedavi görüyorsun canım? çok acı bişey teste o çift çizgiyi görüp tüm belirtileri yaşayıp hamileliğini hissederek sonra bebeğin düşmesi..şuan kayınvalidemler burda doktora gitmem zor görünüyor..doktora gidene kadar çoçuk denemeye ara vermeyi düşünüyorum çünkü yine tutunamıcak..araştıdım biraz 9 ay iğne vurulmamız gerekmiş..Allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Kizlarr benden size tavsiye doktora mutlaka gidin ozellikle 1 yili gectiyse.. Benim sonuclarima gore pihtilasma sorunu cikti kizamikcik virusu cikti ya bu sekilde hamile kalsaydim bebegimi kaybedebilirdim(
canım pıhtılaşma sorunu olduğunu nerden anladın? düşük olmadan bu testleri yapıyorlar mı? ben 3-4 kere kimyasal gebelik geçirdim..yani hamile kalıyorum ama tutunamıyor..ama tam anlamıyla bir düşük olmadığı için hiç böyle birşey araştırılmadı..bakıldığımda doktor bir sorun yok demişti..eşimde pazartesi bakıldı bişey çıkmadı..ama mutlaka bir sorun varki olmuyor diye düşünüyorum ve bende kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum..çünkü kimyasal gebelik geçiren herkeste düşükler aşırı pıhtılı olmuyor bende o şekilde oluyor..yaralarım uzun süre kanamaz hemen kanaması durur..ve salı günüde ben doktora gittim üşüttüğüm için 15 gündür iyileşemedim..bronşit olmuşum.ayrıyetten bir iki kan testi yaptı onlarda kanımda pıhtılaşma olduğunu söyledi doktor..çocuk düşündüğümü söylediğimde mutlaka doktoruna görün dedi..yani böyle basit bir kan testinde bile çıkan birşey mi bu kan pıhtılaşması..sen nasıl bir tedavi görüyorsun canım? çok acı bişey teste o çift çizgiyi görüp tüm belirtileri yaşayıp hamileliğini hissederek sonra bebeğin düşmesi..şuan kayınvalidemler burda doktora gitmem zor görünüyor..doktora gidene kadar çoçuk denemeye ara vermeyi düşünüyorum çünkü yine tutunamıcak..araştıdım biraz 9 ay iğne vurulmamız gerekmiş..Allah hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

Canim ben tedavi icin gittim hic hamile kalamadim ben tedaviye baslamadan once yapiyorlar bu testleri yani sana yaomamalari cok ilginc daha ayrintili bir yere gitmelisin bence.. Basit bir kan testi canim sadece ayrica bende kizamikcik vurusude cikti onun icinde igne vurulcam sanirim.. Pihtilasma sorunu olanlarda hergun igne vuruluyoms galiba hamilelikte. Henuz doktora gostermedim sonuclarimi ama iyiki gitmisim diyorum zaten hamile kalamadim ama kalsaydimda dusuk olcakmis buyuk ihtimalle.. Ayrica kizlar bu adet gecikmelerini fln sordum doktora duzensizlesti diye kilo yuzunden oluyot dedi ben bu sira kilo almistim biraz onlarida vermeye caliscam simdi tedaviye kadar. Ozellikle duzensizlik olanlar adetlerinde 1 yili gecenler mutlaka gidin bence doktora testleri yaptirmakta fayda var

Canim benim belirtilerim ayni adet olacakmisim gibiydi 2 3 gun oncesinden sancilarim flan vardi dedim adet olacam.. ve gögüs uclarim koyulasmisti gögüs cevremdeki damarlar belirginlesmisti.. adetim gectik'ten 3 gun sonra test yaptim ve sonuc pozitif :) cok mutlu oldum.. insallah Allahim 2.ciyide basip eder yine seviniriz... insallah

bnm de 2 kinyasalım vr gerek yok dedi dr pıhtılaşma testlerine.. sen nerde oturuyosun ist. Da bu şekilde detaylı araştırma yapan yer arıyorum

bnm de 2 kinyasalım vr gerek yok dedi dr pıhtılaşma testlerine.. sen nerde oturuyosun ist. Da bu şekilde detaylı araştırma yapan yer arıyorum
Ankaradayim ben canm bu tarz testler icin kadin dogumculara degilde tup bebek yapan dr lara gidin bence nedenini onlar arastiriyorlarki sizin kimyasaliniz varsa kesinlikle arastirilmasi gereken bir konu

Ankaradayim ben canm bu tarz testler icin kadin dogumculara degilde tup bebek yapan dr lara gidin bence nedenini onlar arastiriyorlarki sizin kimyasaliniz varsa kesinlikle arastirilmasi gereken bir konu
Evet haklısın aslında bi tüp bebek merkezine gitmem gerekecek sanırım. Bnm adetlerim düzenli yımurtlamada da sorun yok gibi görünüyo. Düşükleriö içinde dr öyle denk gelmiş kese oluşmadığı ya da kalp atmadığı için gerek duymuyolar şu aşamada.. kimyasalın sebebi pıhtılaşma olmaz ilerleyen aşamalarda ki düşüklere sebep olur anca diyolar. Bende neye inanacağımı kime gideceğimi şaşırmış durumdayım

Kimyasalla ilgili hic bir bilgim yok canim ama tecrubelerime guvenerek sunu soyleyebikirim bu tarz konularda tup bebek uzmanlarina gitmek lazim.. Ya ben inanain koskocaman myomum vardi birsey olmaz bundan diyen doktor oldu halbuki myom rahmimi kaplamisti nerdeyse.. herseyin bir uzmani var kadin dogumcular gebelik takibi dogum konusunda iyiler tup bebek uzmanlari farkli nedenini arastiriyorlar. Haftaya sonuc gostermeye gttigimde bakalim ne dicek bu degerlerimle ilgili su an bunlarin yaninfa yumurtalik rezervlerimin kalitesiyle ikgili tahlil sonuclarini bekliyorum..

Kızlar bugün regl günüm gün içinde olurmuyum bilmiyorum sabah test yaptım ve negatifti akşam falan gelir diye sanıyorum şuanda ağrım falan yok aniden başlayabilir bu ayda olmadı gibi üzüldüm ya

Kızlar bugün regl günüm gün içinde olurmuyum bilmiyorum sabah test yaptım ve negatifti akşam falan gelir diye sanıyorum şuanda ağrım falan yok aniden başlayabilir bu ayda olmadı gibi üzüldüm ya
Hemen uzulme canim belki gec döllenme olmustur bir kac gun daha bekle eger olmassan tekrar test yaparsin.. insallah adet olmassin..

Hemen uzulme canim belki gec döllenme olmustur bir kac gun daha bekle eger olmassan tekrar test yaparsin.. insallah adet olmassin..
Çok teşekkürler canım ilgine:) biraz sıkıldım. Eşimde seviniyordu bu ay geliyor diye şimdi umudum kırıldı. Negatifi görünce. Şuan sancımda yok bakalım inşallah dediğin gibi olur

Çok teşekkürler canım ilgine:) biraz sıkıldım. Eşimde seviniyordu bu ay geliyor diye şimdi umudum kırıldı. Negatifi görünce. Şuan sancımda yok bakalım inşallah dediğin gibi olur
Insallah canim insallah. Hayirlisi Allahim isteyen herkese versin.. burda amacimiz birbir

ay inş canımcım ya hamiş oluruz hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…