2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

CANİM BENDE OYLE OKUDUM O YUZDEN MERAK EDİYORUM NORMALDE NASİL OLMASİ GEREKİRDİ DİYE LABOQUİCK KULLANİYORUM 2 GUN ONCE GEBELİK TEST YAPTİM NEGATİF BAT 1-3 SUBAT BOYLE YASAYİP HAMİLE KALAN VAR Mİ
bende o marka kullaniyorm benim cizgilerm siliklesti bat 5 subat 7 gun var test yapamiyorm evde 8 tane testim var ama gebelik belirtileri de var ama bilmiyorm ya hakkmzda hayrlisi olsun

bende o marka kullaniyorm benim cizgilerm siliklesti bat 5 subat 7 gun var test yapamiyorm evde 8 tane testim var ama gebelik belirtileri de var ama bilmiyorm ya hakkmzda hayrlisi olsun
Senin suan silik mi yani benim dun silikti bi bakabilir misin ona mi benziyo senin

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
vala bnde anlamadm canm ya beklemekteym 7 gun daha bekleyp test yapcam yoksa da doktra gdcm gec kalmktan korkuyorm

canım yapılan bu testler için ayrıyetten bi ücret ödedin mi?

Şuana kadar gelen giden yok demin belime ağrı girdi uzandım geçti. Özel olcak ama Ara ara akıntı var birkaç kez ped koymaya gittim ama yok şuan inşallah olmaz bende senin gibi yavruma kavuşurum
Cnm akıntı kremsi yogunlukta ve beyaz mı benim öyle olmuştu . Hadi hayırlısı olsun yavruna kavuşursun inş

Kızlar regl olmadım ama ara ara kasık batması var 31aralık gecesi regl olmuştum 28günlük döngüm geçti pazartesiye kadar gelmezse (inşallah gelmez) kan vericem ilk defa çok heyecanlıyım çünkü gecikmesi beni umutlandırdı dün negatif çıksada. Benim reglm düzenlidir o yüzden sabırla umutla bekliyorum. Hem eşime tanışma yıldönümü hediyesi olur nasipse.

pinkneoneffect kuzum ölcem heyecandan inşallah gebesindir..dualarim seninle.7+1 gebenin duasi kabul olur inşallah.

pinkneoneffect kuzum ölcem heyecandan inşallah gebesindir..dualarim seninle.7+1 gebenin duasi kabul olur inşallah.
Ayy çok sağoll senin ve meleğinin hatrına kabul olur inşallah. Çok heyecanlıyım ilk kez hamilelik duygusunu tadıcam Allah izin verirse. Yani bugünde gelmedi belim kasıklarımda var bi tuhaflık regl belirtim var gibide yok gibide ki benim çok düzenlidir sekmez erken gelir geç gelmez buda umutlandırıyor. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Şuan beklemedeyim idrar çıkmadı dün negatifti bakalım kanda ne alemde

Hamileysem ekimde doğum yapıcakmışım nasıl heyecanlandım kızlar ya. Nette hesaplama yaptım bu bile heyecanlandırdı. TEBRİKLER HAMİLESİNİZ yazısına bayıldıımm hadi inşallah
Bende bakıyorum hep burcu da terazi olacak

kasıklarnda ne gbi bi tuhaflık var canm bnde bekliyorm sol kasıgımda agrı var içten içe belime vuruo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…