bende o marka kullaniyorm benim cizgilerm siliklesti bat 5 subat 7 gun var test yapamiyorm evde 8 tane testim var ama gebelik belirtileri de var ama bilmiyorm ya hakkmzda hayrlisi olsunCANİM BENDE OYLE OKUDUM O YUZDEN MERAK EDİYORUM NORMALDE NASİL OLMASİ GEREKİRDİ DİYE LABOQUİCK KULLANİYORUM 2 GUN ONCE GEBELİK TEST YAPTİM NEGATİF BAT 1-3 SUBAT BOYLE YASAYİP HAMİLE KALAN VAR Mİ
Senin suan silik mi yani benim dun silikti bi bakabilir misin ona mi benziyo seninbende o marka kullaniyorm benim cizgilerm siliklesti bat 5 subat 7 gun var test yapamiyorm evde 8 tane testim var ama gebelik belirtileri de var ama bilmiyorm ya hakkmzda hayrlisi olsun
seninki silik degil canm bak bnmki bu silik cktiSenin suan silik mi yani benim dun silikti bi bakabilir misin ona mi benziyo senin
Ya cok acayip hayret bisey yumurtlamadan sonra cift cizgi hep vardi dun silik oldu bugun bi daha koyu sivi tuketimine dikkat ediyorumseninki silik degil canm bak bnmki bu silik ckti
Ay maşallah ne mutlu. Bizler bebiş bekleyen olsun diye dört dönen her ay umutlanan bayanlarız duaları esirgemeyin bizde nasiplenelim sizin gibi anne olalım inş.Merhaba kizlar bende 30+2 haftalik hamileyim . Nasilsiniz
Sen hamilesin galiba senin ikinci cizgi neredeyse koyu .. insallah hamilesindirSenin suan silik mi yani benim dun silikti bi bakabilir misin ona mi benziyo senin
canım yapılan bu testler için ayrıyetten bi ücret ödedin mi?Canim doktora gitmek birsey kaybettirmez bencede git benimde 6 ay oluyr ama iyiki gitmisim diyom simdi sorun oldugunu ogrendim cunku( birsey cikmasada icin rahat eder.. Kilo da herkesde etki etmez tabikide ama ben adetlerim duzenliydi myom ameliyatindan sonra duzensizlesti uc bes gun atiyodur genelde bunu soyledigimde ameliyata yorma bu durumu dedi ameliayttan sonra kilo alip almadigimi sordu bende 5 kilo fln aldigimi soyleyince bu neden olmus olabilir dedi.. Bir de canim yani yanlis anlama beni ama benim cevremdeki insanlar arkadaslarim vs genelde ilk uc ayda gebe kaldilar yani bilmiyom yaa erken dersende sen bilirsin canim ben kadin hastaliklariyla ilgili surekli sknti yasadigimdan acele etmek istiyorum tedaviyse tedavi yani bosa kurek cekmekten yoruldum artik
Benim hep solda oldu cnm o dediğin. Bazıları sağ da da oluyormuş hayırlı olsun inş hamilesindir.Hamile olan arkadaşlar hiç sağ tarafınıza beş dakka durup sonra birden şiddetli giren agrinizzzzz oldumi
Cnm akıntı kremsi yogunlukta ve beyaz mı benim öyle olmuştu . Hadi hayırlısı olsun yavruna kavuşursun inşŞuana kadar gelen giden yok demin belime ağrı girdi uzandım geçti. Özel olcak ama Ara ara akıntı var birkaç kez ped koymaya gittim ama yok şuan inşallah olmaz bende senin gibi yavruma kavuşurum
Muayene ucreti 120 lira canim.. amh progesteron rubella tsh ve activeprotein c diye 5 tahlil istedi 56 felanda ona verdim canimcanım yapılan bu testler için ayrıyetten bi ücret ödedin mi?
Kızlar regl olmadım ama ara ara kasık batması var 31aralık gecesi regl olmuştum 28günlük döngüm geçti pazartesiye kadar gelmezse (inşallah gelmez) kan vericem ilk defa çok heyecanlıyım çünkü gecikmesi beni umutlandırdı dün negatif çıksada. Benim reglm düzenlidir o yüzden sabırla umutla bekliyorum. Hem eşime tanışma yıldönümü hediyesi olur nasipse.
Ayy çok sağoll senin ve meleğinin hatrına kabul olur inşallah. Çok heyecanlıyım ilk kez hamilelik duygusunu tadıcam Allah izin verirse. Yani bugünde gelmedi belim kasıklarımda var bi tuhaflık regl belirtim var gibide yok gibide ki benim çok düzenlidir sekmez erken gelir geç gelmez buda umutlandırıyor. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Şuan beklemedeyim idrar çıkmadı dün negatifti bakalım kanda ne alemdepinkneoneffect kuzum ölcem heyecandan inşallah gebesindir..dualarim seninle.7+1 gebenin duasi kabul olur inşallah.
Canım keseni gördünmü? Şuan neler yaşıyorsun? Hamişliğini nasıl anladın?pinkneoneffect kuzum ölcem heyecandan inşallah gebesindir..dualarim seninle.7+1 gebenin duasi kabul olur inşallah.
Bende bakıyorum hep burcu da terazi olacakHamileysem ekimde doğum yapıcakmışım nasıl heyecanlandım kızlar ya. Nette hesaplama yaptım bu bile heyecanlandırdı. TEBRİKLER HAMİLESİNİZ yazısına bayıldıımm hadi inşallah
kasıklarnda ne gbi bi tuhaflık var canm bnde bekliyorm sol kasıgımda agrı var içten içe belime vuruoAyy çok sağoll senin ve meleğinin hatrına kabul olur inşallah. Çok heyecanlıyım ilk kez hamilelik duygusunu tadıcam Allah izin verirse. Yani bugünde gelmedi belim kasıklarımda var bi tuhaflık regl belirtim var gibide yok gibide ki benim çok düzenlidir sekmez erken gelir geç gelmez buda umutlandırıyor. Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize. Şuan beklemedeyim idrar çıkmadı dün negatifti bakalım kanda ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?