2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Napıyo kız mutfakta yemeğe filan yardım etmiyodu bildiğim kadarıyla.. İnşallah sürpriz olur belirti olmaması daha iyi sonra insan üzülüyor.. Benim durumumu da bakalım işte zaman gösterecek

Napıyo kız mutfakta yemeğe filan yardım etmiyodu bildiğim kadarıyla.. İnşallah sürpriz olur belirti olmaması daha iyi sonra insan üzülüyor.. Benim durumumu da bakalım işte zaman gösterecek
çay demledim çorba yaptı işte kaynatam acıktı diye 12 de kalkıldı sofradan geç yaptık kahvaltıyı falan ama kaynatam sürekli acıkır yemeğinin yarısı çöpe gider öyle bir adam yani ben de çay demledim çay içiyorlardı

Öyle israfçı insanlara çok kızarım çabuk acıkabilir yemek yiyebilir ama israfa gelemiyorum. Her zaman etrafımdaki insanlara da kızarım yemeği tabaklarında bıraktıklarında lokmalarını bitirmediklerinde. İnsanlar açlıktan ölüyor böyle olmamalı

BEN DE KIZIYORUM CANIM AMA LAFTAN ANLAYAN KİM

oy kuzucuğum inş sevinirsin hepimiz de seviniriz eee ben çikolatamı isterim

u-mutlu lale ablasının lalesi sen çikolatalarımı hazırla bence hamişsin gibi gözüküyor ben de ders öalışırken yerim ay ne aç gözlüyüm işin adı çikolata olunca ablanıza bakın

Insallah canim insallah..
İnşallah canım bu kadarcık şeyde bile insan ne kadar hevesleniyor yaa inşallah hepimiz en yakın zamanda bebeklerimizin haberini alırız ve sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur
BEN DE KIZIYORUM CANIM AMA LAFTAN ANLAYAN KİM
Bu yaştan sonra ne anlatcan abla boşver artık yaşını başını almış insanlar onların ayıbı o.. Biran önce gitsinler inşallah
oy kuzucuğum inş sevinirsin hepimiz de seviniriz eee ben çikolatamı isterim
Çikolatayı olmuş bil bebiş olsunda oooo o kolay

amin inşallah canımya

Allah razı olsun canım bende çok heyecanlandım akşam tekrar yapıcam inşallah yine koyu çıkar öyle olması gerekiyormuş okuduğum kadarıyla

tamam çikolatalarımı bekliyorum ay utandım ama sen benim kardeşimsin senden çekinmiyorum :) ablayım ben aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne utanıyon kız ayıp ettin aplamsın sen benim
oy kuzum sağolasın inş hepimiz hayırlarla seviniriz canlar şimdi size dua ederken bir arkadaşıma daha dua ediyorum Rabbim onu da sevindirsin bizleri de ters laleciğim senin müjdeni inş aldık gibi birkaç gün daha bekleyelim bakalım ne zaman kan testi yaptıracaksın

Abla erken daha ya kan testi dilan yaptırmak için hemen havaya da girmek istemiyorum güvenemiyorum teste ama inşallah vardır tabi

Abla erken daha ya kan testi dilan yaptırmak için hemen havaya da girmek istemiyorum güvenemiyorum teste ama inşallah vardır tabi
adetine 2 gün kala yaptırırsan çıkar diye düşünüyorum ama günün geçsin diye beklesen daha iyi heraşde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…