NE KADARDIR İSTİYORSUN CANIM İNŞ HAYIRLISIYLA HAMİLESİNDİRbu ay hamileliğimi öğreniceğimi hissediyorum şubat 20 güzel haberin gelmesine az kaldı.bakalım hislerim ne kadar kuvvetli test ediyorum şuan :) olumlu olumsuz burdan yazıcam
BİR FİKRİM YOK AMA CANIM BİLENLER YAZAR6+1 gunluk hamileyim. hcg degerim 29000. kese var, amma bebek yokbos gebelik ola bilir mi? boyle durum yashayip da sonradan bebegi gorenler oldu mu?
İnşallah vardır canım çok az kalmis benim 7 günüm var gece kasigimda çok şiddetli bir ağrı oldu rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinevet dün gece miğde bulantısı ve baş agrısı bni mahvetti bgn iyim bata 1 gun var yani yarn bakalm hakkmzda hayırlsı olsun sol kasık batmalarm devam ediyor bu arada
benim de 7 gün say dur bakalım ayna ahh ahhİnşallah vardır canım çok az kalmis benim 7 günüm var gece kasigimda çok şiddetli bir ağrı oldu rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
çok erken olur benceHanimlar bi sorum olacak..
Ben 25 ocakta adet oldum 24 ocakta iliskiye girdim 1 gun once
Adetim 28 ocakta bitti 29 ocakta tekrar iliskiye girdim.. dun ve bugun cok hafif bulantilarim var gogus uclarimda biraz hassas. Bugun doktora gidip kan testi istesem cikarmi biseyler.. ?
Insallah bebek vardir canim.. hayirlisi..Umutlanmamaya çalışıyorum canım hayırlısı işte ama insan akışına bırakamıyor maalesef her an aklımda
Aynen dediğin gibi canım bizde herşeyden hamilelik yağı çıkarıyoruz inşallah daha fazla beklemeyiz. Sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..
Mervem sen acil bi dr a git lütfen yaa testin bal gibi pozitif kanamam var diyosun ve hala gitmiyosun ben tutup kolundan götürcem seni
Canım çok ilginç ya bugünde kasık ağrısı oluyo sanki regl olcakmışım gibi hissediyorum.. Dün akşam bu durumu farkettiğimde geç olmuştu o saatten sonra da çalışma yapmadık. Biraz da ikiz olur diye korkudan yapmadım aslında diğerinde tuttuysa bide bunda tutmasın dedim tabi Allah herşeyin hayırlısını versin o bizim için en doğrusunu bilir ama önemli olan tedbir..
Oylemi diyosun bisey varsada cikmaz zaten .çok erken olur bence
evet bekle canım inş hayırlısıyla vardırOylemi diyosun bisey varsada cikmaz zaten .
İnsallah canim yaaİnşallah değildir canım sonucun çıkınca haber vermeyi unutma. İnşallah yüksektir değerin öyleyse progestan filan verir herhalde kanamayı kesmek için
evet doktora git canımCANİM YENİ TEST YAPTİM BU DAHA BELİRGİN AMA DURDUKCA BELİRGİNLESİYO BANA DUA EDİN BİRAZ KANAMAM VAR
kuzum nasılsın bu ay sende umutlar var sanırım hadi seviniriz inşİnşallah değildir canım sonucun çıkınca haber vermeyi unutma. İnşallah yüksektir değerin öyleyse progestan filan verir herhalde kanamayı kesmek için
Insallah canim ay sonu gelsin artik bat 24-25 subat.. ben bu hafta sonu yumurtluyorum normalde. Degerlendirecem ..evet bekle canım inş hayırlısıyla vardır
benimde bat 25 şubat canım inşallah beraber seviniriz bende ovulasyon testi sipariş verdm bekliyorum daha elime ulaşmadı yumurtlamamı tesbit etmek istiyorum geç kalmazsamInsallah canim ay sonu gelsin artik bat 24-25 subat.. ben bu hafta sonu yumurtluyorum normalde. Degerlendirecem ..
Canim benim adetim 25 ocakti. Normalde 24-25 subat tekrar olmam lazim.. internette hesaplama yaptim bugun digurganlik gununuz diyor. Ama benim yumurtlama zamanim yani adetin ilk gununde 14.cu gunune 7 subat gisteriyor.. bende o yuzden her 2 gune bir iliskiye giriyorum garanti olsun diye .. insallah hayirli haberler aliriz beraberbenimde bat 25 şubat canım inşallah beraber seviniriz bende ovulasyon testi sipariş verdm bekliyorum daha elime ulaşmadı yumurtlamamı tesbit etmek istiyorum geç kalmazsam
Gittim canm adetin 3. Gunu rahim kalin dedi kan istedi sonucu 1 bucukta alcam bana dua edin kanamam varevet doktora git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?