ay hayırlısıyla inş canım ama bilemiyorum hep bir belirti beklemeye alıştık yaCanim belirti olacak diye birsey yok zaten hele bekle insallah hamilesindir canimm.
yok doktora gittim bu ay yumurta tembelliği varmış
6 gün kaldı bana da ama tıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Bilmiyorum ki kuzum ben de okudum ama hep belirti arıyorum kendimde orama bak şurama bak demin kasığımda az da olsun bir ağrı oldu sol kasığımda karnımın içinde de bir ağrı gibi ama bazen de kendim mi yapıyorum yoksa bebiş mi diye düşünüp duruyrumAz kalmış hadi hayırlısı bakalımilla belirti olacak diye bişey yok ki abla belirtisiz hamileliğini öğrenen de çok okudum burda.. İnşallah vardır bebişş
Sakin olmaya çalış canm ya olacağı varsa olur zaten stres filan önüne geçemez Allah ol desin yeterkiBende bu aydan umutluydum bir sürü şeyler denedim ama iki gündür tartışıyoruz depresif oldum sinir küpü gibi dolanıyorum yine tutunamıcak bebeğim ben bu stresleyken
Kendimiz mi üretiyoruz bu belirtileri acaba bilmiyorum kii inşallah vardır bebişin abla ya inşallah o yapıyodurBilmiyorum ki kuzum ben de okudum ama hep belirti arıyorum kendimde orama bak şurama bak demin kasığımda az da olsun bir ağrı oldu sol kasığımda karnımın içinde de bir ağrı gibi ama bazen de kendim mi yapıyorum yoksa bebiş mi diye düşünüp duruyrum
Kan testi mi yaptırdın canım şuanda böyle üzülüyosun biliyorum ama geçicek bu süreç inşallah.. hormonlarında filan sorun yoksa bırak biraz zamana herhangi bişey yapma ekstradanBenim sonuc negatif yine...bu kez devlette gttim doktora bir sene dolmadan gereksiz yere klonen catlatma ignesi kullanmissin dedi hsh yi de bi sene dolunca cektir dedi..zaten artık cok yoruldum..stres ve olacak mı düsuncesi olmadan yasamayı cok ozledim..moralsizlikten elim ayagm kalkmıyo resmen..hakkımızda hayırlısı olsun insallah seneler suren bir imtihan olmaz bu...
Kendimiz mi üretiyoruz bu belirtileri acaba bilmiyorum kii inşallah vardır bebişin abla ya inşallah o yapıyodur
benim bat yarın tabi pazar da olabilir belki. kasıklarım ağrıyor malesef yarın olcam gibikeşke hamile olsam, bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirsem ve sağlıklı bir bebeğimi kucağıma alsam.
Canim ayni benim gibi kafama fazla takmiyorum ama icim icimi yiyorBende bu aydan umutluydum bir sürü şeyler denedim ama iki gündür tartışıyoruz depresif oldum sinir küpü gibi dolanıyorum yine tutunamıcak bebeğim ben bu stresleyken
Evet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...Kan testi mi yaptırdın canım şuanda böyle üzülüyosun biliyorum ama geçicek bu süreç inşallah.. hormonlarında filan sorun yoksa bırak biraz zamana herhangi bişey yapma ekstradan
Aynı benEvet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...
canım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..Evet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...
Sana tamamen katiliyorum canim tecrube ettikce ogreniyor bunlari insan malesef.. Ama cocugun olmamasinin bir suru nedeni olabilir stres dyip gecmemek lazim hersey arastirilmali.. daha yeni bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim sorunu olmayanlar hemen hamile kaliyorlar vallahi. Kafayi yicem cok bunalfim artik benden iki yil sonra evlenen arkadaslarm bile hamileler.. Bu da bixim imtihanimiz elbet ama dayanmak zor oluyor hayat enerjim bitmis gibicanım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..
Evet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...
canım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..
Sana tamamen katiliyorum canim tecrube ettikce ogreniyor bunlari insan malesef.. Ama cocugun olmamasinin bir suru nedeni olabilir stres dyip gecmemek lazim hersey arastirilmali.. daha yeni bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim sorunu olmayanlar hemen hamile kaliyorlar vallahi. Kafayi yicem cok bunalfim artik benden iki yil sonra evlenen arkadaslarm bile hamileler.. Bu da bixim imtihanimiz elbet ama dayanmak zor oluyor hayat enerjim bitmis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?