2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

yok doktora gittim bu ay yumurta tembelliği varmış

6 gün kaldı bana da ama tıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Az kalmış hadi hayırlısı bakalım:KK17: illa belirti olacak diye bişey yok ki abla belirtisiz hamileliğini öğrenen de çok okudum burda.. İnşallah vardır bebişş:KK46:

Bende bu aydan umutluydum bir sürü şeyler denedim ama iki gündür tartışıyoruz depresif oldum sinir küpü gibi dolanıyorum yine tutunamıcak bebeğim ben bu stresleyken:KK42:

Az kalmış hadi hayırlısı bakalım:KK17: illa belirti olacak diye bişey yok ki abla belirtisiz hamileliğini öğrenen de çok okudum burda.. İnşallah vardır bebişş:KK46:
Bilmiyorum ki kuzum ben de okudum ama hep belirti arıyorum kendimde orama bak şurama bak demin kasığımda az da olsun bir ağrı oldu sol kasığımda karnımın içinde de bir ağrı gibi ama bazen de kendim mi yapıyorum yoksa bebiş mi diye düşünüp duruyrum :D:KK46:

Benim sonuc negatif yine...bu kez devlette gttim doktora bir sene dolmadan gereksiz yere klonen catlatma ignesi kullanmissin dedi hsh yi de bi sene dolunca cektir dedi..zaten artık cok yoruldum..stres ve olacak mı düsuncesi olmadan yasamayı cok ozledim..moralsizlikten elim ayagm kalkmıyo resmen..hakkımızda hayırlısı olsun insallah seneler suren bir imtihan olmaz bu...

Bilmiyorum ki kuzum ben de okudum ama hep belirti arıyorum kendimde orama bak şurama bak demin kasığımda az da olsun bir ağrı oldu sol kasığımda karnımın içinde de bir ağrı gibi ama bazen de kendim mi yapıyorum yoksa bebiş mi diye düşünüp duruyrum :KK70::KK46:
Kendimiz mi üretiyoruz bu belirtileri acaba bilmiyorum kii inşallah vardır bebişin abla ya inşallah o yapıyodur:anneadayı::KK46:

Benim sonuc negatif yine...bu kez devlette gttim doktora bir sene dolmadan gereksiz yere klonen catlatma ignesi kullanmissin dedi hsh yi de bi sene dolunca cektir dedi..zaten artık cok yoruldum..stres ve olacak mı düsuncesi olmadan yasamayı cok ozledim..moralsizlikten elim ayagm kalkmıyo resmen..hakkımızda hayırlısı olsun insallah seneler suren bir imtihan olmaz bu...
Kan testi mi yaptırdın canım şuanda böyle üzülüyosun biliyorum ama geçicek bu süreç inşallah.. hormonlarında filan sorun yoksa bırak biraz zamana herhangi bişey yapma ekstradan

benim bat yarın tabi pazar da olabilir belki. kasıklarım ağrıyor malesef yarın olcam gibi :KK43: keşke hamile olsam, bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirsem ve sağlıklı bir bebeğimi kucağıma alsam.

Çocuk sahibi olmak isteyipte olamayanlar bu duayı okumalı:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.

Kan testi mi yaptırdın canım şuanda böyle üzülüyosun biliyorum ama geçicek bu süreç inşallah.. hormonlarında filan sorun yoksa bırak biraz zamana herhangi bişey yapma ekstradan
Evet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...

Evet canım kan testi....ikimizde de hic bi problem yok...bnce de stresten olmuyo..hem cocuk olayı icin hem baska şeyler olunca cok takıyorum kafaya..bi rahat umursamaz olsam olucak gibi geliyo aslında ah keske yapabilsem...
canım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..

canım ben doktorların hiçbir şey yok demesine inanmıyorum..sanki tüm testleri tahlilleri yapıp öyle söylüyorlar bunu..banada eşime de sizde hiçbişi yok dedi..deneyin olur dedi..8 ay oldu..ben 3-4 kez kimyaal gebelik yaşadım..sürekli böyle bişey yaşıyorsam vardır mutlaka bir sebebi..ben kendim kan pıhtılaşmasından şüpheleniyordum..başka bir hastalık için gittiğimde doktor kan akışın yavaş ve kanında pıhtılaşma var dedi..henüz kadın doğuma gidemedim ama..bu hamileliğe engel sebeplerden biri..demek ki sorun yok derlerkende benim bir sorunum varmış..özellikle 5-6 ayı geçtiyse denemeleriniz her türlü testi yaptırın bence..
Sana tamamen katiliyorum canim tecrube ettikce ogreniyor bunlari insan malesef.. Ama cocugun olmamasinin bir suru nedeni olabilir stres dyip gecmemek lazim hersey arastirilmali.. daha yeni bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim sorunu olmayanlar hemen hamile kaliyorlar vallahi. Kafayi yicem cok bunalfim artik benden iki yil sonra evlenen arkadaslarm bile hamileler.. Bu da bixim imtihanimiz elbet ama dayanmak zor oluyor hayat enerjim bitmis gibi

konu sahibinin hellaliğini istiyorum başta
Bir aksama olmaz ise çarşamba günü günahların affı,duaların kabulü için Hatm-i Tehlil e geçiyoruz.her arkadaşımız için toplamda 70.000 kelime-i tevhid okuyacağız.listede ki sayımıza göre bölüştürülecektir.aramıza katılmak isteyenleri bekleriz.Allah yar ve yardımcınız olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...be-estagfurullah.897339/page-63#post-45032536

Maalesef zaman geçtikçe umursamaz olabilmek imkansızlaşıyor düşünmeden 1 dk geçmiyor. Böyle kafaya takarak da daha çok zorlaştırıyoruz. Umrunda olmayan insanlar şıp diye hamile kalıyo

Sana tamamen katiliyorum canim tecrube ettikce ogreniyor bunlari insan malesef.. Ama cocugun olmamasinin bir suru nedeni olabilir stres dyip gecmemek lazim hersey arastirilmali.. daha yeni bir arkadasimin daha hamile oldugunu ogrendim sorunu olmayanlar hemen hamile kaliyorlar vallahi. Kafayi yicem cok bunalfim artik benden iki yil sonra evlenen arkadaslarm bile hamileler.. Bu da bixim imtihanimiz elbet ama dayanmak zor oluyor hayat enerjim bitmis gibi

Kızlar ikinize de tamamen katılıyorum. Bence de sorunsuz diyebilmeleri için tıbbın sunduğu bütün araştırma ve çareleri denemek zorundalar. O zaman eğer yoksa gerçekten sebepsiz diyebilirler. Şuanda bana da sebepsiz diyolar oysa ki yaptıkları tek şey 3. gün hormonlarıma bakmak, yumurtlamamı takip etmek ve eşime sperm tahlili yaptırtmaktı. Bunlarda sorun yok diye sebepsiz demelerine kesinlikle ikna olmuyorum. Biraz uzun olcak ama kısa bi örnek vereyim. İş ortamımdan tanıdığım bi kişinin sürekli düşüğü oluyordu hemde ilerleyen zamanlarda da erken dönemlerde 5 tane filan düşük yapmıştır. Araştırma hst. gidiyolar herşeyi yaptılar sebep yok bunlar pes etmedi daha da derine gittiler ve dr demiş ki hormon kanalları tıkalı bebeği besleyen 200 tane hormon var bunlardan birisi görevini görmezse düşük olur. Bu kişiler o soruna yönelik tedavi oldular ve Allah a şükür geçen günlerde bebeklerini kucaklarına aldılar. Allah mükemmel bir uyumla yaratmış tüm dünyayı biz kadınların bedenine de bu doğurganlığı vermiş ama dr ların detaylı araştırmayı yapıp sorun nerde bunu bulması lazım

Back
X