Benim is kaldi onumuzdeki adete bu ay trkrar muayrneye gtcem.napilacagina karar veririz artik onumuzdeki ayda adette gereken nyse yapilir herhalde.bde benjm esim devlet hast hayatta goturmez bakalm butcesi ne tutacak tedavinin bi konusalm dr laYok canım anestezili yaptr canın yanmıyo ben hep bos yere anestezi almasam diye istiyodum ama zaten cok cok az veriyolar on dkda uyaniyosun islem de 5 dk fln suruyomus bnce korkma
Evet insallah hayırlısyla diyorum tabiki abla :) istedigin cikolata olsun yeter ki o duyguyu bi tadayım rabbimin izniyle sen ne istersennnn :) bu arada doktor bana da zayıfla dedi 66 kiloyum 3 ayda en azndan 3-4 kilo versem iyi olucakkaa bak canım benimkiler açık çıktı ama bak ben rahim filmi çekineli 8 ay olacak ama bak hala hamile kalamadım hemen hamile kalsam çocuk doğacaktı yani sana şunu diyip ALLAH OL DEMEDEN OLMUYORR....
belki RABBİMİZ seni benden önce sevindirecek bunu bilemeyiz sen önce içini ferah tut bu 3 ayı iyi değerlendir ya yumurtlamayan kadınlar hamile kalıyor tıp ilerledi biraz da ALLAH nasip edecek ama biz inanacağız dua ile bekleyeceğiz bu ay değerlendir durumları eşinle olumsuz düşünürsen kızarım sen yeter ki inan umutla hayırlısı de bekle bir bakmışsın ablaaaaaaaaaaaaaa hamileyim diye yazmışsın ...
ama artık kuru kuru müjde istemiyrum ya çikolata alan yok bana((((((((( hehehe şaka atanan arkadaşlardan da çikolata istiyorum hamişlerden de sonra da eşim de ee kilolusun diyip duruyor ona da göstereceğim zayıflayacağım
Ben kocaeli bolgesindeyim canım sehirden sehire degisir fiyatlar ama cok cok da farkli olmaz bnce..bnmki en iyisiydi zorladık durumu aklim takılmasin diye 650 tl idi..iyi ki de yaptrdm diyorum cunku masadan bi kalktm bacaklarm fln hep afedersiniz kan olmuştu demekki pıhtılar acildi aktı ve adetim bitmesine ragmen bir gun daha az az devam etti demekki icim temizlendi biraz da olsa diyorum...bizim de durumumuz aman aman iyi degil ama eşim uc ay sonra olmadi bi daha yaptralm diyo iyice açilsin diye :) ben boyle olacagini bilseydim daha once yaptirirdim kesinlikle...Benim
Benim is kaldi onumuzdeki adete bu ay trkrar muayrneye gtcem.napilacagina karar veririz artik onumuzdeki ayda adette gereken nyse yapilir herhalde.bde benjm esim devlet hast hayatta goturmez bakalm butcesi ne tutacak tedavinin bi konusalm dr la
ben doktora gittiğimde bana kilon hamile kalamayacak kadar değil denişti ama demekki kilo da etkili aslında sen kilolu değilsin canım beni görse kesin zayıfla gel diyecek deseneEvet insallah hayırlısyla diyorum tabiki abla :) istedigin cikolata olsun yeter ki o duyguyu bi tadayım rabbimin izniyle sen ne istersennnn :) bu arada doktor bana da zayıfla dedi 66 kiloyum 3 ayda en azndan 3-4 kilo versem iyi olucakk
Insallah canım evet birbirimize dua edelim :))) bence kendini cok strese sokmadan biraz zayıflamaya calis canim zaten hamile kalinca (insallah) kilo alicaz :)ben doktora gittiğimde bana kilon hamile kalamayacak kadar değil denişti ama demekki kilo da etkili aslında sen kilolu değilsin canım beni görse kesin zayıfla gel diyecek desene
ay canım inş sevinirsin...ben de dua ederim sana
evet dikkat ediyorum ablası evde otur otur bir yandan da kpss çalış iyice kilo aldımInsallah canım evet birbirimize dua edelim :))) bence kendini cok strese sokmadan biraz zayıflamaya calis canim zaten hamile kalinca (insallah) kilo alicaz :)
hadi hayırlısıSon 3 gün
****************2016 ANNE ADAYLARI *********************
1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>
5.arkadasimes=====>
6.Hulya90=========>
7.Madam_coco=====>
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>
36.sevdaerdgn=========>
37.XXYYXXYY ========>
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim
42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>7 mart
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>1 nisan
53.ecrinny ========>
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn ========>10 nisan
69.
Ben de cekindim insallah bu aydan umitliyim canım :)Selam kızlarr nasılsınız inşallah bahar aylarında kavuşuruz hayırlısıyla Allahın izniyle evlatlarımıza :) bat 22 mart canım . Rahim filmide çekindim bu ay inşallah vesilem olur .
Hayırlısı canım inşallah gerçi yumurtlama günü takibi felan yapmadım oluruna bıraktık biz inşallah rahim filmi vesilemiz olur :)Ben de cekindim insallah bu aydan umitliyim canım :)
ben de umutluyum :)Ben de cekindim insallah bu aydan umitliyim canım :)
Insallah abla sırayla hamiş oluruz :) bu arada benim yeni bat 2 nisan :)ben de umutluyum :)
Ben ikisi icin de bu belirti olur diye biliyorum canımGöğüs Ağrısı hamilelik belirtisimi regl belirtisimi hamilelikte nezaman agiriyor bilgisi olan varmi
inş hayırlısıyla canım geçende bacaklarımın dermanı kesildi sanki bu sabahta yatağın içinde sol bacağıma çok kötü bir kramp girdi hamilelik belirtisi mi demeye başladım resmenInsallah abla sırayla hamiş oluruz :) bu arada benim yeni bat 2 nisan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?