- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Bence bu bi belirti olabilirrrrr :)))inş hayırlısıyla canım geçende bacaklarımın dermanı kesildi sanki bu sabahta yatağın içinde sol bacağıma çok kötü bir kramp girdi hamilelik belirtisi mi demeye başladım resmen
bilmem şuan umutlanamıyorum :)Bence bu bi belirti olabilirrrrr :)))
kasık ağrıları benim de geçen ay çok oldu zaten iki kez de adet oldum ilki sırf kahverengi akıntıydı annem ilhitabın akmış olabilir dedi bana tam da o zaman bana yaptırdığı subyan hamaylısını takınmıştım sonra bir hafta aradan sonra yeniden adet oldum bu sefer sırf normal kan aktı...Kızlar benim kasıklar yine batıyor buayda olmayacak sanırım iltihap var gibi ya bıktım bu durumdan başka doktora gidicem. Bu yüzdende hamile kalmıyor olabilirim. Niye ara ara sancı yapsınki. Tamda yumurtlama günlerim ama yine aynı muhabbet. Tekrarlıyor geçmiyor resmen
Tabiki canım insallah guzel sonuclanır dualarımz seninle :)Kizlarr sona yaklasmak uzereyimm cuma gunu asilamam olacak muhtemelen dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirimm..
inş hayırlısıyla sevinirsin kuzum ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN AMİNKizlarr sona yaklasmak uzereyimm cuma gunu asilamam olacak muhtemelen dualarinizda banada yer verirseniz cok sevinirimm..
Test yapsana canm az kalmissbata kaldı 3 gün
bilmiyorum canım ya günüm geçsin diye bekleyeceğim haftasonu yaparım diyorum dün pilav yapmıştım dolapta duruyor bir kokuyor bana anam burnum da ne kadar keskin koku alıyor demeye başladımTest yapsana canm az kalmiss
oy kuzum ablası inş cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin bu liste dışında 3-4 tane samimi yazıştığım arkadaşlarım var onlara da dualar ediyorum beklemek zor ama inş meyvesi çok tatlı olacaktır...
canım sorması ayıp ne kadara mal oluyor aşılama özele mi gidiyorsun?bende heyecanla beklemedeyim:)) cumartesi asilamam olacak doktor iki tane guzel yumurtan var dedi ayy allahim hayal ediyoruzz esimle ikiz olurmus biri kiz biri erkek olurmus diye:) tabi hayirlisii birine bile raziyizz allahim insallah nasip ederr tedavi sureci psikolojik olarak cok yipraticii insallah guzel haberlerimizi paylasiriz hep beraber burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?