2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar benim kasıklar yine batıyor buayda olmayacak sanırım iltihap var gibi ya bıktım bu durumdan başka doktora gidicem. Bu yüzdende hamile kalmıyor olabilirim. Niye ara ara sancı yapsınki. Tamda yumurtlama günlerim ama yine aynı muhabbet. Tekrarlıyor geçmiyor resmen

kasık ağrıları benim de geçen ay çok oldu zaten iki kez de adet oldum ilki sırf kahverengi akıntıydı annem ilhitabın akmış olabilir dedi bana tam da o zaman bana yaptırdığı subyan hamaylısını takınmıştım sonra bir hafta aradan sonra yeniden adet oldum bu sefer sırf normal kan aktı...
içimdeki iltihaplar sökülmüşse diyorum şimdi de kendi kendime bu ay olabilir mi?

NE GÜZEL BEBEK RESİMLERİ KOYMAK İSTERDİM ŞİMDİ AMA ANKARA PATLAMASINDAN DOLAYI MORALİM ÇOK BOZUK HABERLERİ İZLİYORUM NETTEN

Test yapsana canm az kalmiss
bilmiyorum canım ya günüm geçsin diye bekleyeceğim haftasonu yaparım diyorum dün pilav yapmıştım dolapta duruyor bir kokuyor bana anam burnum da ne kadar keskin koku alıyor demeye başladım

***************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>22 mart
5.arkadasimes=====>
6.Hulya90=========>
7.Madam_coco=====>
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>
36.sevdaerdgn=========>
37.XXYYXXYY ========>
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>2 nisan
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>1 nisan
53.ecrinny ========>
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn ========>10 nisan
69.

70'e tamamlayamadık listeyi

hamiş henüz çıkmadı ya son zamanlarda haber yok kimseden

Insallah once senn sonra H Hulya90 sonra da bennnnnnnnnnnnn :)))
oy kuzum ablası inş cümlemize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin bu liste dışında 3-4 tane samimi yazıştığım arkadaşlarım var onlara da dualar ediyorum beklemek zor ama inş meyvesi çok tatlı olacaktır...

bir hafta içinde 2 kez rüyamda kundaklanmış bebek gördüm erkek çocuğu hatta çocuk konuşuyordu koca şaşı gözlü dev var ben korkuyorum çocuk konuşuyor dev bir şey yapmadan gidiyor eşime anlattım o da gülüyor amma da hayal dünyan kuvvetli diyor dedim sen biraz kilolarım nedeniyle hamişliğin zor olacağını düşünüyorsun ama ALLAH BÜYÜKTÜR ...ilk sen mors olacaksın diyorum şakayla karışık ama kilo falan diyince sinirlendiğim de oluyr ama çaktırmıyorum

bende heyecanla beklemedeyim:)) cumartesi asilamam olacak doktor iki tane guzel yumurtan var dedi ayy allahim hayal ediyoruzz esimle ikiz olurmus biri kiz biri erkek olurmus diye:) tabi hayirlisii birine bile raziyizz allahim insallah nasip ederr tedavi sureci psikolojik olarak cok yipraticii insallah guzel haberlerimizi paylasiriz hep beraber burada

canım sorması ayıp ne kadara mal oluyor aşılama özele mi gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…