2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kimyasal olunca nasıl oluyor ya da nasıl anlaşılıyor diye sorayım. Hep merak etmişimdir. Forumlarda da sık sık görüyorum da soramadım da kimselere.:KK23: inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp da kucağınıza almak nasip olsun ,hatta bebeğinize kardeş istediğiniz de Allah aratmadan olsun.
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Kimyasal ile ilgili olarak yaşadığım ve bildiğim kadarıyla şöyle söyliyim adet günü ya da birgün geçtiğinde filan idrarda ve kanda çıkıyor ancak değer düşük oluyor 12, 24, 36 gibi sonra da 2 günde bir takip ettiğinde ya bir süre 2 katı düzenli artıyor ya da o kadar ilerlemeden yavaş artıyor ve lekelenme başlıyor. Sonra takip ediyorsun yine 2 günde 1 ancak kanama devam ettiği için değerin düşüyor ve adet kanamasını yoğun olarak geçirerek atlatıyorsun. Dr. sebebini sağlıksız döllenme olarak belirtiyor. Şans diyor. Her kadın birçok kez bunu yaşar ama çocuk isteyenler dikkat ettiği ve gecikme olduğunda hemen test yaptığı için anlıyor diyorlar. Ben bunu 2 kere yaşadım artık hamile olduğuna bile sevinemiyorsun ya düşerse diye korkuyosun. Ben şuanda hamile olsam böyle olacağıma eminim açıkçası.. Allah kimseye yaşatmasın önce seviniyosun tam alışmaya başlıyosun gidiyo çok üzücü:olamaz::KK61:

Amin inşallah Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Kimyasal ile ilgili olarak yaşadığım ve bildiğim kadarıyla şöyle söyliyim adet günü ya da birgün geçtiğinde filan idrarda ve kanda çıkıyor ancak değer düşük oluyor 12, 24, 36 gibi sonra da 2 günde bir takip ettiğinde ya bir süre 2 katı düzenli artıyor ya da o kadar ilerlemeden yavaş artıyor ve lekelenme başlıyor. Sonra takip ediyorsun yine 2 günde 1 ancak kanama devam ettiği için değerin düşüyor ve adet kanamasını yoğun olarak geçirerek atlatıyorsun. Dr. sebebini sağlıksız döllenme olarak belirtiyor. Şans diyor. Her kadın birçok kez bunu yaşar ama çocuk isteyenler dikkat ettiği ve gecikme olduğunda hemen test yaptığı için anlıyor diyorlar. Ben bunu 2 kere yaşadım artık hamile olduğuna bile sevinemiyorsun ya düşerse diye korkuyosun. Ben şuanda hamile olsam böyle olacağıma eminim açıkçası.. Allah kimseye yaşatmasın önce seviniyosun tam alışmaya başlıyosun gidiyo çok üzücü:olamaz::KK61:
ay canım benim inş kimse yaşamaz sen de daha yaşamazsın inş bizler de en yakın zamanda hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız ama maşallah hamişlerimiz çoğaldı hayatımın rengi arkadaşımız da bence güzel haberler alacak dinlen canım yorma kendini

ay canım benim inş kimse yaşamaz sen de daha yaşamazsın inş bizler de en yakın zamanda hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız ama maşallah hamişlerimiz çoğaldı hayatımın rengi arkadaşımız da bence güzel haberler alacak dinlen canım yorma kendini
Amin ablacım inşallah kimse kaybetmesin bebeğini benim ki yaşına girecekti neredeyse ama herşey de vardır bir hayır artık belki daha çok bileceğim kıymetini.. Ben bu ay hiç umursamadım ama tabi ki umut var her zaman Allah ol dedikten sonra.. İnşallah hepimiz çok geçmeden tadarız o güzel duyguyu ve hiç bitmez:KK200::anne:

aaynaa canım o zaman kır şu şeynanın bacağınıda hepimiz hamile kalalım :KK46: kızlar bu arada bende kimyasal yaşamıştım hayatımın rengi canım kötü düşünme umarım bebeğin sağlıklıdır ve tutunur annesine :KK68:
ay ahhh ALLAH BİR OL DESE...hayırlısıyla inş bu ay umarım daha da hamişlerimiz artar bu mübarek aylarda

konumuzun ilk sayfasına listemizin son halini koydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım merhaba,
hikayenin öncesini bilmiyorum bayadır topiğe girmedim ama öncelikle hayırlısı olsun inşallah hamileliğin sağlıklı olarak devam eder.. Ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım senin durumundan bahsedersen belki bir yorum yapabilirim nacizane
Canim ilgilendigin icin tsk ederim hemen ozetliyeyim sana asilamanin 10.gunu deger 1.67 cikti 12. Gunu 10.25 cikti bugun 17.gunu 96.60 cikti ama dun geceden itibaren karin agrisi ve kanamam var acikcasi bende kimyasal gebelikten suphelendim adet tarihime daha 2 gun var kanamanin olmasi baska hicbir belirtinin olamamasi beni suphelendirdi acikcasi ne diyosun seninkine benzermiydi benim durumum

Kizlar 8haftalik gebeligim normal dogumla sonlandirildi bugun 34 gun oldu ve ben hala regl olmadim, dr 2 ay muddet verdi ama hicbir belirtide yok gecen hafta sancilarim vardi simdi hicbirsey yok :110: normaldir herhalde dimi:KK14:biran once duzeke girmek istiyorum :KK42:

Kizlar doktora gittim gebelik olusmus ama kanamadan dolayi dusuk tehtidi varmis purloton igne verdi doktor hemen vurdurdum birde progestan verdi iki gun sonra testi tekrarlicam umarim dusuk olmaz tabi herseyin hayirlisi arkadaslar hepinizden dua bekliyorum

Kizlar doktora gittim gebelik olusmus ama kanamadan dolayi dusuk tehtidi varmis purloton igne verdi doktor hemen vurdurdum birde progestan verdi iki gun sonra testi tekrarlicam umarim dusuk olmaz tabi herseyin hayirlisi arkadaslar hepinizden dua bekliyorum
Oh hadi insallahh hicbi sıkıntı olmadan atlatırsın bu tehlikeyi canım cok sevindimm bak iyki gittin doktora ilac vermis dualarımız seninle :)))

Ay canım çok sevindim iyi ki hemen doktora gidip doktoruna igneyi de vurdurdugun çok iyi oldu hadi güzel haberlerini bekliyorum iki gün sonra tekrar kan testi mi yapılacak

bugün bata 2 gün var
test yaptım ama bir şey çıkmadı :(

Yarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm

Yarin transferim var kizlar allahin izniyle insallah bana dua ederseniz cok sevinirim birbirmize ettigimiz dualar daha makbul olurmus 1 de transferim insallah dualarinizi bekliyorumm
ay Rabbimiz inş hayırlarla sevindirir sizi canım dua ederiz inş gülüm rahat olmaya çalış canım

Back
X