- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Amin inşallah Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.. Kimyasal ile ilgili olarak yaşadığım ve bildiğim kadarıyla şöyle söyliyim adet günü ya da birgün geçtiğinde filan idrarda ve kanda çıkıyor ancak değer düşük oluyor 12, 24, 36 gibi sonra da 2 günde bir takip ettiğinde ya bir süre 2 katı düzenli artıyor ya da o kadar ilerlemeden yavaş artıyor ve lekelenme başlıyor. Sonra takip ediyorsun yine 2 günde 1 ancak kanama devam ettiği için değerin düşüyor ve adet kanamasını yoğun olarak geçirerek atlatıyorsun. Dr. sebebini sağlıksız döllenme olarak belirtiyor. Şans diyor. Her kadın birçok kez bunu yaşar ama çocuk isteyenler dikkat ettiği ve gecikme olduğunda hemen test yaptığı için anlıyor diyorlar. Ben bunu 2 kere yaşadım artık hamile olduğuna bile sevinemiyorsun ya düşerse diye korkuyosun. Ben şuanda hamile olsam böyle olacağıma eminim açıkçası.. Allah kimseye yaşatmasın önce seviniyosun tam alışmaya başlıyosun gidiyo çok üzücüKimyasal olunca nasıl oluyor ya da nasıl anlaşılıyor diye sorayım. Hep merak etmişimdir. Forumlarda da sık sık görüyorum da soramadım da kimselere.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp da kucağınıza almak nasip olsun ,hatta bebeğinize kardeş istediğiniz de Allah aratmadan olsun.