2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@cceren1991 25. hamilemiz arkadaşlar
canım bizlere de dua et benim de yarın bat sabah test yapayım dedim sen bata kaç gün kala test falan yaptırdın belirtilerin nasıldı?

bugün benim bat günüm şuan için adet olmadım bakalım sabah yeniden test yapacağım

Kızlar dün 27. Günüm bugünse 28. Günüm yumurtlama testi yaptım öylesine sırf psikolojik olarak test yapayımda gebelik testi öncesi negatifi göreyim diye. Hemde 3 bardak kupa çay içtikden sonra sonuç bu çıktı tamamiyle silik çıkması gerekmezmiydi. Umutlansammı ateşimde 36.9 normalde adet olacağım gün 36lara kadar düşer .

Eklentiler

• 14632180469261348902154.webp
    14632180469261348902154.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar dün 27. Günüm bugünse 28. Günüm yumurtlama testi yaptım öylesine sırf psikolojik olarak test yapayımda gebelik testi öncesi negatifi göreyim diye. Hemde 3 bardak kupa çay içtikden sonra sonuç bu çıktı tamamiyle silik çıkması gerekmezmiydi. Umutlansammı ateşimde 36.9 normalde adet olacağım gün 36lara kadar düşer .
Cqnm gebelik testi alip yapsana kafandaki sorular cevap bulur

Cnm sakin inanma sonra benim gibi hayal kirikligina ugrarsin bende adetimden 1 gun once ovulasyon testi yapmistim iki cizgi net cikti sonraki gun adet oldum cunku adet olacaginda hormanlar degisiyi o nedenle pozitif cikiyo bekle derim .

Cnm sakin inanma sonra benim gibi hayal kirikligina ugrarsin bende adetimden 1 gun once ovulasyon testi yapmistim iki cizgi net cikti sonraki gun adet oldum cunku adet olacaginda hormanlar degisiyi o nedenle pozitif cikiyo bekle derim .
Bende beklemedeyim canım aynen adet olursam diye bi gün daha bekleyim bakalım sabaha yapayım olmadı şuan çok çay içtim yapsam olsa bile çıkmaz

Back
X