2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Mayıs ayının 3.hamilesi sen olacaksın ablam, inşaAllah :dua::KK68:.
ay kuzum benim hiç bilmiyorum kasık ağrım var rahmimin içine doğru bıçak saplanır gibi şeyler oluyor kan verdim yarın çıkacak vallaha doktor bu kadında bir hamile kalamadı diyordur içten içe ha sağlık ocağına gitmekten bıktım kan vermek için

Benimde regl son 7 gün insallah bu ay yüzümüz güler kızlar.geçen regl olcak gibi bir oldu ama kistlermi yapıyor bilmiyorum sevinemiyorum zaten bugün bisey yok tek yolum gebe kalmak kistlerimin küçülmesi için hamile kalmaliyim kızlar yoksa hep buyuyorlar

Kızlar uzun süredir takip edemiyordum hamileyiimmmmmmmmm:anneadayı:
ay gerçekten mi canım çok sevindim aha listemizde bir hamişimiz daha oldu hemen resmini koyayım ne kadarlık canım
ben de kan verdim bugün yarın belli olacak
bir belirti oldu mu canım kan testi yaptırdığında değerin ne kadardı amma da soru sordum ha :D
bizlere de dua et kuzum

Canım istediğin kadar sor o süreci çok iyi bilirim 7 aydır istiyoruz çünkü neyse dün adet tarihimin 5 gün geçtiğini fark ettim ben ümidi kestiğim için takip etmiyordum eşimle 2 tane test aldık biri 15 lira diğeri 5 lira yaptık 15 liralık olan hemen çok net iki çizgi çıktı 5 liralık olan silik ti sonra hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim 1 saat içinde çıktı deger 479falan kendim de hastanede çalışıyorum muayene gittim ama görünmedi çok küçük dedi 2 hafta sonra gel canım belirtilere gelince ben hiç bişey anlamadım adet olmamı bekliyordum aynı şekilde karnım agriyordu ama o ağrılar normalmis birde göğüslerim baya şişti birde sanki ne yesem bogazimda ya öyle ışte canım dualarım sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin

Canım istediğin kadar sor o süreci çok iyi bilirim 7 aydır istiyoruz çünkü neyse dün adet tarihimin 5 gün geçtiğini fark ettim ben ümidi kestiğim için takip etmiyordum eşimle 2 tane test aldık biri 15 lira diğeri 5 lira yaptık 15 liralık olan hemen çok net iki çizgi çıktı 5 liralık olan silik ti sonra hemen hastaneye gittik kan tahlili verdim 1 saat içinde çıktı deger 479falan kendim de hastanede çalışıyorum muayene gittim ama görünmedi çok küçük dedi 2 hafta sonra gel canım belirtilere gelince ben hiç bişey anlamadım adet olmamı bekliyordum aynı şekilde karnım agriyordu ama o ağrılar normalmis birde göğüslerim baya şişti birde sanki ne yesem bogazimda ya öyle ışte canım dualarım sizinle allahım isteyen herkese nasip etsin
ay canım çok sağolasın benim de 2 gün geçti adetim bakalım ne olacak benim de kasık ağrım akıntım var rahmime bıçak saplanır gibi ağrı var bilemedim bir yandan çok umutluyum bir yandan da bilemiyorum karmaşığım yarın belli olacak benim de ben de 2 senedir istiyorum canım :(

Evet canım birde sarıya dönük akıntı var unuttum ınş canım müjdeli haberini bekliyorum çok dua edicem evde test yaptın mı hiç

ay gerçekten mi canım çok sevindim aha listemizde bir hamişimiz daha oldu hemen resmini koyayım ne kadarlık canım
ben de kan verdim bugün yarın belli olacak
bir belirti oldu mu canım kan testi yaptırdığında değerin ne kadardı amma da soru sordum ha :KK70:
bizlere de dua et kuzum
Sen hamile olabilirsin ya hadi insallah buay bize uğurlu gelsin

Valla seni takip ediyorum malum yasitiz seni anlıyorum Rabbim tez vakitte versin.insallah gülecek yüzümüz sende mutlu haberi vereceksin Allahin izniyle.napalim bekliyoruz iste:21:
oy gülüm şeytanın bacağını bir kırsak tüm liste hamile kalacakmış gibi hissediyorum :D

Hayırlı akşamlar kızlar gene geldi kırmızılar :duduk: bu ayda şaşırdılar bebişlerim yollarını inşallah diğer ay şaşırmadan gelirler :-)

Back
X