2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Benimde kilo fazlaligim var bir 15kg kadar boyuma göre yani onunda etkisi var mi ki canım ve insaAllah canım benim umutsuzluk yok ne kadar uzulsekte nasipte varsa olur biz elimizden geleni yapalımda
kilo vereceğim inş ramazan bir bitsin de hayırlarla
yoksa başka sorun gelmiyor aklıma bu ay bir de soğan kürü yapacağım

kilo vereceğim inş ramazan bir bitsin de hayırlarla
yoksa başka sorun gelmiyor aklıma bu ay bir de soğan kürü yapacağım
Bende vermek istiyorum artik buna odaklanicam etkisi olabilir belkide bende bal corek otu tarcin kurunu yapsammi diyorum ama icimden gelmiyor yaparsam adet donemi beklentim olucak o duyguyu yasamak istemiyorum akisina birakicam ama kararsizim ya suan moral bozuklugu var saglikli dusunemiyorum

ben de çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok kilo vereceğiz canım benim kürleri de kesinlikle yapacağız ben soğan kürü yapacağım

ben de çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok kilo vereceğiz canım benim kürleri de kesinlikle yapacağız ben soğan kürü yapacağım
Aynen canım su moral bozuklugum gecsinde bir yaparım zaten dayanamam Allah büyük nasip eder elbet

kizlar meraba su mübarek günlerde birbirmize bol bol dua edelim bi kizim var 7 yasinda ikiciyi istedim kizim 2 yasinda korunmayi biraktim ama Allah nasip etmedi evlemdim uc ay icinde normal yolla hamile kaldim hanerim bile yoktu süpriz gibi geldi meleim ama simdi olmuyor cok takiyorum kafama

ben de çok takıyorum canım 2 seneyi geçti bol bol dua edelim birbirimize burada hal hatır soralım soğan kürü yapacağım işte adetim 5 gün gecikti..
listeye ismini yazayım mı canım yarısı hamile listemizin

tabi canim yazabilisin aktif biryim Burda Moral olsun diye geliyorum bakiyorum buraya sogan kürü bende yapmistim ama ertsi gün adet oldum ve biraktim malesef bizde sorun esimde

tabi canim yazabilisin aktif biryim Burda Moral olsun diye geliyorum bakiyorum buraya sogan kürü bende yapmistim ama ertsi gün adet oldum ve biraktim malesef bizde sorun esimde
hım eşine iyice fındık fıstık falan yedir gülüm keçiboynuzu neyi var eşinin

@ponnyy26 ilk sayfada canım listeye ekledim listenin son hali inş müjdeler peş peşe gelir hayırlısıyla inş amin

Ayna adetim gecti demişsin test yaptırdın mı mucizen seninledir inşallah
Bu topiğede senin guzel haberini gormek için geliyorum inşallah tez zamanda mujde verirsin listeye kendi adınıda eklersin

Ben tüp düşünüyorum agustosta..iki kere daha normal deniycem inşallah bi mucize olurda gerek kalmaz

yok canım test negatif çıktı ben de sene sonuna doğru aşılama düşünüorum

hım eşine iyice fındık fıstık falan yedir gülüm keçiboynuzu neyi var eşinin
esimin sonuclar kötü cikinca Doktor yapacagim bisey yok bu durumda sigarayi birakacak sadece dedi takviye ilacta vermedi bende duymustum bu dediklerini ama yediremedim özellikle de keci boynuzu kür olcak diyorum yok sen getir öyle yiyim dedi öyle getirfim onuda yemedi sigrayi yeni birakti bir hafta olacak hayirlis bakalim nelr olcak bundann sonra

coooook tesekkur ederim insallah hepimizin minikleri gelir bir an önce peki sorun ne sende yada sizde sormamda sakinca yoksa
BENDE SORUN YOK CANIM TÜPLERİM DE AÇIK EŞİMDE DE YOK SADECE KİLOLARIM VAR O ENGEL OLABİLİR SEBEPSİZ OLMUYOR VARSA DA BİZ BİLMİYORUZ CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…