neredeyse listemizin yarısı hamile
amin hayırlarla inş canım ben de bekleyenlerdenimDarısı geride bekleyenlere insalalh
listemiz 79 da kaldı 100 olmadı
GELMEDİ CANIM TEST YAPTIM AMA NEGATİF ÇIKTI CNIM UMUTLU DEĞİLİMBelki ilerleyen zamanlarda artar canım senin ne oldu regl geldi mi
GELMEDİ CANIM TEST YAPTIM AMA NEGATİF ÇIKTI CNIM UMUTLU DEĞİLİM
5 gün canımEee kaç gün gecikti ki
5 gün canım
ara ara gecikiyor canımBeş gün az değil ki olmus muydu daha öncede böyle
ara ara gecikiyor canım
hayırlısı canım benim nasip kısmet ne zamanda hayırlı zaman ne zaman ama inş zaman uzun değildir bizler için inş aminHadi insalalh güzel haberler alalım cnm
ekliyorum canım üzülme ne zamandır istiyorsunuz bebekBenide ekleyebilir misiniz listeye 5gun geciktim bugun kan verdim 0.21 cikti yani negatif berbat durumdayım bakalım kac gun gecikme sonrasi adet olucam
sıkma canını canım benim 2 seneyi geçti ama olmuyor..aaynaa 6aydr canım 6.deneme sonuda hüsran artık sıkmicam kendimi her adet donemi ayni stres kafam yoruldu artık ama yinede doktora gidicem bir kontrol amacli önümüzdeki gunlerde kist vs birsey varmi diye gecen ay 13 onceki ay 7 gun gecikmem oldu bu ay ne kadar olucak bilmiyorum
Benimde kilo fazlaligim var bir 15kg kadar boyuma göre yani onunda etkisi var mi ki canım ve insaAllah canım benim umutsuzluk yok ne kadar uzulsekte nasipte varsa olur biz elimizden geleni yapalımdasıkma canını canım benim 2 seneyi geçti ama olmuyor..
ben de eşimde de sorun yok benim bir kilo sorunum var rahim filmi de çekindim açık çıktı tüplerim ama olmayınca olmuyor ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞ CÜMLEMİZE AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?