iyi vermişsin canım ben de rejime memlekete döndüpümde başlayacağım herkes bebeği sordu kalabalık demedi yalnız demediler utanma demedier hep biz utandık yok derkenOruc girdi gireli kesinlikle ekmek yemedim pilavda tatlida n hep kactim sadce bi Tabak yemekle Oruc actim bir ayin sojnunda 4 Kilo daha vermisim hem siskin kalmamami saglyodu cok iyi geliyodu
canım benim memlekete döndüğümde kilolarımızı yazayım liste yapayımayna canim hamilelik hakkinda liste yaptigin gibi zaqyiflama icinde liste yapabiliyormusun bu sayede belki grup halinde olunca daha güzle Motive olunur54 kiloyum iki Kilo kaldi 52 ye düsmek istiyorum bende diete devam verdikten sonrada dikkat etmeye calsimak lazim
ay canım memleketteyim ondan anca gördüm ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım darısı hayırlısıyla bizlere bu sefer herkes kalabalık demedi tenha demedi bebek sordular çok utandım sıkıldım bizlere de dua et canım hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur inş bebeğin sağlıcakla kucağına alır güle güle büyütürsün inş eşinle bebeğinizi canım aminMerhaba canım.benim adım listede 77. Sırada benide hamis olarak işaretleyebilirsiniz. Sizlerle 2.5 ay civarı yazistik. Rabbim isteyen tüm kullarına nasip etsin inşallah
İnşallah. Rabbim kucaklarinizi doldursunaaynaa .!.:benim de annem midemi ve beliimi çekti midem düşmüş ağır kaldırmaktan böyle zaten hamile kalamazsın dedi bakalım işe yarayacak mı merak ediyorum
ALLAH RAZI OLSUN CANIMİnşallah. Rabbim kucaklarinizi doldursun
cnım benim sağolasın bol bol dinlenMide bulantimdan dolayi disari cikamiyorum kizlar ama dualarimdasiniz.aaynaa seni unutmadim canim tez vakitte sendende guzel haber alacagiz insallah. Benim arkadasimda 4 senedir hamile kalamiyordu asilamayla suan hamile. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
senin bebek 30 ocakta doğarsa tam kardeşimle aynı gün doğmuş olacaklar bitanemMide bulantimdan dolayi disari cikamiyorum kizlar ama dualarimdasiniz.aaynaa seni unutmadim canim tez vakitte sendende guzel haber alacagiz insallah. Benim arkadasimda 4 senedir hamile kalamiyordu asilamayla suan hamile. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
Zamaninda olursa nasip ayni gun kis bebegi olacak. Disari cikamamamida niye soyledim turbe ziyaretim aksadi o sebeple:) seni cok opuyorum haberlerini bekliyorum insallah yakinda insallahsenin bebek 30 ocakta doğarsa tam kardeşimle aynı gün doğmuş olacaklar bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?