2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

234 ten sonra canım daha fazla mı olmalıydı değer 400 gibi falan

Kızlar gerçekten çok üzüldüm biliyorum çok zor birebir aynı şeyleri yaşadım bende rabbim kimseye yaşatmasın ama rabbim kucağımı boş bırakmadı çok şükür şimdi 6 yaşında bir oğlum var lütfen sizde kendinizi çok yıpratmayın rabbim zamanı geldiğinde sizinde kucaklarınızı dolduracak inşallah.AMİNNNN

Iki gunde bir iki katina cikmasi getekiyor canim yani ilk 234 ise iki gün sonra en az 470 civari olmasi gerekiyor ya da daha üstü
evet ıkı gun de ıkı kat artmazsa dıs gebelıkten suphelenıyorlar benım de ıkı gunde sırayla 147-231-390 olmustu dıs gebelık dedı doktor. hatta hastaneye yatısımı vercektı bende baska bır doktora gıttım kanama ve agrım olmadgı ıcın dıs gebelıgın sadece ıhtımal oldugunu soyledı. bır hafta sonra cagırdı ve 1500lerı gecerse kesenın gorunecegını dıs gebelık olup olmadıgını ozmn anlayacagını soyledı. geectıgımız carsamba gıttım ve kan degerım bır hafta sonra 1500 lerdeydı. ve kese gorundu mınıcık :) dıs gebelık ıhtımalım kalktı yarında tekrar gıdıcem kesenın ıcıne bakacak yerınde mı dıye :) her ne olursa olsun kotusunu getırmemek lazım akla. he tabı kotusude olabılırdı ama Allah tan hayırlısını istemekten baska yapcak bısey yok. Allah herkesın kucagını doldursun ınsallah.

ben de yarın öğreneceğim sonucu bakalım ne çıkacak sonuç dua edersen sevinirim gülüm

Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bekledigin haberi alirsin yarin. Ben de bu ay ne edip edip hamile kalacam arkadas 8 ocak dogum günüm ve o gün test yapip o haberi alacam ben (inşallah)
hadi bakalım hayırlısı kısmetse bir bakmışsın ALLAH'IN İZNİYLE OLMUŞ

anladım canım kürtajdan sonra falan ama kısa zamanda hamile kalan arkadaşlarımız da çok oldu gülüm
canim artik kendiliginden deneyemem dis gebelik riskim %30 artmis oldu bununla birlikte. artik tüp bebek bizim yol öyle görünüyor. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…