234 ten sonra canım daha fazla mı olmalıydı değer 400 gibi falancok sagol canim sabretmekten baska elden gelen bir sey yok haklisin insallah bundan sonra hayirli saglikli bir gebelik nasip olur. sanada cok gecmis olsun yasadiklarimiz cok zor Allah daha beterlerinden korusun.
insallah güzel sonuclarin olur canim. benim günüm gecmemisti canim ben adetime neredeyse 15 gün varken ögrendim yani diger adetim bittikten 12 gün sonra ögrendim. degerim düzensiz yükseldi canim. ilki 149du ikinci 234 ücüncü degerimde 278. ara ara kanamam oluyordu birde. ilk dis gebeligimde de böyle olmustu.
Iki gunde bir iki katina cikmasi getekiyor canim yani ilk 234 ise iki gün sonra en az 470 civari olmasi gerekiyor ya da daha üstü234 ten sonra canım daha fazla mı olmalıydı değer 400 gibi falan
hımm anladım canım yine de artma olmuş ya ondan bilemedimIki gunde bir iki katina cikmasi getekiyor canim yani ilk 234 ise iki gün sonra en az 470 civari olmasi gerekiyor ya da daha üstü
Merhaba arkadaslar uzun zamandır yazmıyodum çünkü moralim çok bozuktu benim adım bahtsizlarr kralicesi bahtsiz im bahtsiz başka açıklaması olamaz bir bebeğim kalbi durdu kurtaj oldum 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım şimdide boş gebelik mış rahmimde kocaman bomboş bir kese var 3 haftadır ha göründü ha görünecek derken bugün umutların son bulduğu gündü ve ben hergün kendime pihtilasma için iğne vuruyorum canımın yandiginami yanayım ruhumun incindiginemi bilmiyorum şimdi gecmisolsun sahteligiyle evime dolusan eşimin akrabalariyla ugrasicam çok yoruldum çok
merhaba kizlar bende ne zamandir yazamadim benim gebeligim dis gebelik oldugu anlasildi ve bugün sonlandirilmak icin igne yapildi cok üzgünüm. ve benim artik yapilan ilactan dolayi 3 ay korunmam gerkecek. bu ikinci dis gebeligim ve bir daha kendiliginden gebe kalmami istemiyor doktorum gerci bu ilkti ama olsun. simdi mart ayinda durumu düzeltebilirsek tüp bebek olacak insallah.aaynaa canim senin sonucun nasil cikacak merak ediyorum benide bilgilendir
evet ıkı gun de ıkı kat artmazsa dıs gebelıkten suphelenıyorlar benım de ıkı gunde sırayla 147-231-390 olmustu dıs gebelık dedı doktor. hatta hastaneye yatısımı vercektı bende baska bır doktora gıttım kanama ve agrım olmadgı ıcın dıs gebelıgın sadece ıhtımal oldugunu soyledı. bır hafta sonra cagırdı ve 1500lerı gecerse kesenın gorunecegını dıs gebelık olup olmadıgını ozmn anlayacagını soyledı. geectıgımız carsamba gıttım ve kan degerım bır hafta sonra 1500 lerdeydı. ve kese gorundu mınıcık :) dıs gebelık ıhtımalım kalktı yarında tekrar gıdıcem kesenın ıcıne bakacak yerınde mı dıye :) her ne olursa olsun kotusunu getırmemek lazım akla. he tabı kotusude olabılırdı ama Allah tan hayırlısını istemekten baska yapcak bısey yok. Allah herkesın kucagını doldursun ınsallah.Iki gunde bir iki katina cikmasi getekiyor canim yani ilk 234 ise iki gün sonra en az 470 civari olmasi gerekiyor ya da daha üstü
ben de yarın öğreneceğim sonucu bakalım ne çıkacak sonuç dua edersen sevinirim gülümevet ıkı gun de ıkı kat artmazsa dıs gebelıkten suphelenıyorlar benım de ıkı gunde sırayla 147-231-390 olmustu dıs gebelık dedı doktor. hatta hastaneye yatısımı vercektı bende baska bır doktora gıttım kanama ve agrım olmadgı ıcın dıs gebelıgın sadece ıhtımal oldugunu soyledı. bır hafta sonra cagırdı ve 1500lerı gecerse kesenın gorunecegını dıs gebelık olup olmadıgını ozmn anlayacagını soyledı. geectıgımız carsamba gıttım ve kan degerım bır hafta sonra 1500 lerdeydı. ve kese gorundu mınıcık :) dıs gebelık ıhtımalım kalktı yarında tekrar gıdıcem kesenın ıcıne bakacak yerınde mı dıye :) her ne olursa olsun kotusunu getırmemek lazım akla. he tabı kotusude olabılırdı ama Allah tan hayırlısını istemekten baska yapcak bısey yok. Allah herkesın kucagını doldursun ınsallah.
inşallah dilediğin olur canım Allah saglıklı evlatlar nasip etsın hepimize..ben de yarın öğreneceğim sonucu bakalım ne çıkacak sonuç dua edersen sevinirim gülüm
amin hayırlısıyla canım beniminşallah dilediğin olur canım Allah saglıklı evlatlar nasip etsın hepimize..
Canim senin normalde adetinde gecikmele oluyor muydu. Olmuyorsa buyuk ihtimal hamilesindir zaten:)amin hayırlısıyla canım benim
son 7-8 aydır gecikiyor adetim canımCanim senin normalde adetinde gecikmele oluyor muydu. Olmuyorsa buyuk ihtimal hamilesindir zaten:)
Rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bekledigin haberi alirsin yarin. Ben de bu ay ne edip edip hamile kalacam arkadas 8 ocak dogum günüm ve o gün test yapip o haberi alacam ben (inşallah)son 7-8 aydır gecikiyor adetim canım
hadi bakalım hayırlısı kısmetse bir bakmışsın ALLAH'IN İZNİYLE OLMUŞRabbim hakkinda hayirlisini versin insallah bekledigin haberi alirsin yarin. Ben de bu ay ne edip edip hamile kalacam arkadas 8 ocak dogum günüm ve o gün test yapip o haberi alacam ben (inşallah)
Insallah canimm hele sen bi sirani sal da bu ay. Sira bize gelsin:)hadi bakalım hayırlısı kısmetse bir bakmışsın ALLAH'IN İZNİYLE OLMUŞ
ay yarın öğreneceğim bakalım ya sevineceğim ya üzüleceğim hayırlısı amaInsallah canimm hele sen bi sirani sal da bu ay. Sira bize gelsin:)
evet caim 400 civari olsaydi gene bi ihtimaldi ve benim kanamam vardi ara ara az az234 ten sonra canım daha fazla mı olmalıydı değer 400 gibi falan
anladım canım kürtajdan sonra falan ama kısa zamanda hamile kalan arkadaşlarımız da çok oldu gülümevet caim 400 civari olsaydi gene bi ihtimaldi ve benim kanamam vardi ara ara az az
canim artik kendiliginden deneyemem dis gebelik riskim %30 artmis oldu bununla birlikte. artik tüp bebek bizim yol öyle görünüyor. Allah büyükanladım canım kürtajdan sonra falan ama kısa zamanda hamile kalan arkadaşlarımız da çok oldu gülüm
hayırlısı canım gün doğmadan neler doğar bilinmezcanim artik kendiliginden deneyemem dis gebelik riskim %30 artmis oldu bununla birlikte. artik tüp bebek bizim yol öyle görünüyor. Allah büyük
evet canim nasip hersey insalalh senin hayirli haberlerini bekliyorumhayırlısı canım gün doğmadan neler doğar bilinmez
hayırlısı canım duanı eksik etme gülümevet canim nasip hersey insalalh senin hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?