2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

önceki ay tam bir ay adetim gecikmişti canım stres yorgunluktan falan kaynatam vefat ettti tüm işlere ben koşturdum tek balına yemek bulaşık çay ikram eltim de kızını bahane edip 2. gün kaçtı gitti bu ay hayıt otu suyu içtim bu ay sadece 3 gün gecikti adetim biraz adetim düzene girmiş oldu ona sevindim gülüm bu ay daha fazla kafama takmadan zaman geçrmeye çalışacağım kpssye hazırlanmaya başladım yeniden çalışmadan olmuyor mutsuzum üçün beşin hesabını yapıyorsun anneme de yardımım olmuyor daha fazla üzülüyorum o zaman da

bakalım günden güne listemiz artacak inşallah

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 6 ocak
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906 27 aralık
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86
32.@ekimkahvesen
33.@hiranur3419 23 aralık
34.@gelecekelbetgelecek
35.@replarse
36.@35_oz
37.@zeynoo esmerim

38.@moonlight2135
39.@dilakiz
40.@kemanist
41.@Yariiimm
42.@

şimdiden 5 tane hamişimiz oldu maşallah

2016===>46
2017===>5
______+___
51 hamişimiz

amin hayırlarla kuzum benim benim de umudum ocak ayına kaldı...
sen nasılsın gülüm normal doğum mu yaptın ağrın sızın ne durumda ALLAH analı babalı büyütsün gülüm
Sağol Allah razı olsun :) Rabbim umudunu gerçeğe cevirsin inşallah :)
Normal oldu doğum ağrı sızı yok çok şükür toparladik bebis de iyi yoruyor biraz ama olacak o kadar. Allah in izniyle sizde yaşarsınız bunları :)

duanı eksik etme canım ben bu ay çok umutlanmıştım ama adetim gelince ağlayamadım bile hayırlsı diyorum

2017 de anne olmak isteyen mi az bizim konuya uğrayan mı

yemekten sonra herkese bir ağırlık çöktü heralde

Slm cnm cevabım geç oldu biraz kusura bakma. Canım ben 32 yaşındayım ve 12 yıllık evliyim.Evlendikten birkaç ay sonra bebek istedik ama olmadı maalesef. 2 aşılama 3 Tüpbebek tedavisi denedik ama sonuç hüsran.Tüpbebek tedavilerinde tutmadı diyemiyecem çünkü transfer bile olmadı. Çünkü yumurtalarım boş çıkıyor hepsinde de öyle oldu anlamıyorum neden öyle oluyor şimdi tekrar denemek istiyorum ama hem maddi hem de manevi olarak pek hazır değilim çok da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.Rabbime güvenip umutla bekliyorum.Rabbim İnşallah o güzel duyguyu bizede nasip eder en kısa zamanda.Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Estagfurullah kuzum kusur ne demek canım benim lütfen kendini yıpratma rabbim inşallah senin ve diğer bütün bebek isteyenlerin kucagını boş bırakmasın

bugün iyice ıssız burası da ikimse beni de listeye ekleyin demiyor
bakalm temizlendikten sonra çalışmalara devammmmmmmmmmmmmmm

merhaba hanımlar nasılsınız?
Merhaba cnm çok şükür iyi diyelim iyi olsun.Moralim yine sıfır yılın son ayından biraz umutluydum ama yine yıkılış bugün adet oldum yine umutlarımız 2017 ye kaldı.inşallah 2017 bizim yılımız olur Rabbim hayırlısıyla tadıyla,hayırlı,sağlıklı,Salih Saliha evlatlar nasip eder tüm isteyenlere ve bize...

Estagfurullah kuzum kusur ne demek canım benim lütfen kendini yıpratma rabbim inşallah senin ve diğer bütün bebek isteyenlerin kucagını boş bırakmasın
Amiinnn canım İnşallah. Ama gerçekten çok yoruldum artık etrafımda o kadar çok hamile varki kimi duysam hamile bide.Kıskanmıyorum ama çok imreniyorum o duyguyu bende yaşamak tatmak istiyorum.2016 dan çok umutluydum ama olmadı maalesef.Umutlar 2017 ye kaldı Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…