2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bende de var pko canim, ayyy ne güzel maşallah size canım :) seninde bu düşünceyi kafandan attiğin rahat olduğun zamanda gelmiş bebişin rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi, bende en iyisi yarın kan tahlili yaptırayım eğer bisey yoksa cuma günü de hastaneye giderim bi kontrole eşim de evde olacak cuma günü beraber gideriz hiç değilse inşallah rabbim bana da nasip etmiştir bebişi bu ay herhangi belirtimde yok sadece bel ağrim ve kaşık ağrim oluyo arada o kadar

ayyy mutlaka bana da haber ver çok merak ettim :) inşallah güzel sonuçlar alırsınn :)

ay gülüm inşallah hamişsindir hayırlarla amin..

hadi bakalım hepimiz için çok umutluyum Kuran-ı kerim okurken tüm listeye dua ediyorum tek tek sevineceğiz inşallah hayırlarla amin
Rabbim o güzel dualarını kabul etsin inşallah canım benim , hayırlısıyla hepimiz tez zamanda güzel haberler alacağız tek tek hepimizin göbüşleri dolacak inşallah

Bilmezdim günlerin bu kadar çetin,aylarınsa bu kadar zor geçtiğini cidden geçmiyor yahu

Rabbim o güzel dualarını kabul etsin inşallah canım benim , hayırlısıyla hepimiz tez zamanda güzel haberler alacağız tek tek hepimizin göbüşleri dolacak inşallah
ay inşallah canım benim ben de çok hevesle heyecanla beklemedeyim

Canım kan testim negatif çıktı malesef yarın için kadın doğuma randevu aldım bakalım hayırlısı
inşallah önümüzdeki aya birçok arkadaşımızla beraber bizler de seviniriz bir tane de olsun yine hamiş haberi aldık hadi inşallah ayağını sürümüştür umarım

listemize yeni isimler katılacak mı bakalım 100 kişi olmasını bekliyorum listemizin

benim doktora gitmeme de kaldı bir hafta :) bana da dua edin kızlar heyecanlıyım acaba ne tedavi uygulamayı düşünecek

olsun canım yaa önemli olan hayırlı zamanda sağlıklı evlat. bence de geciktirmek bakalım neden bu kadar gecikmş. inşallah stresten falandır kötü bişey yoktur canım.
İnşallah canım büyük ihtimal pkodan ve stresten kaynaklı bu gecikme yarın ola hayrola, sabahtan randevum inşallah kötü bisey yoktur dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…