- 28 Ekim 2011
- 701
- 343
- 303
Merhabaaranıza bende katıldım kızlar. ilk çocuğum 2013 lü ikinci bebeğim inş 2017 eylüllü olack :)
hoşgeldin aramıza gülüm hemen ekliyorum seni listeyeBen de listeye girmek isterim bat 26 ocak
Umarım liste herkese uğurlu gelir
ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN CANIM BZİLERE DE DUA ET LÜTFNaranıza bende katıldım kızlar. ilk çocuğum 2013 lü ikinci bebeğim inş 2017 eylüllü olack :)
hadi hayırlısı gülüm inşallah listemizin 10. hamişi sen olacaksın aminKizlar bugün doktoruna yazdim..sordum ilaç bittikten kaç gün sonra regl olunur diye..Oda bana en gec 1 hafta diye yazdi..benim bugün 1 hafta oldu..bklm dua edin hamiş olym
ekledim batını canımBenim de sat 1 ocak buarada bat ım 29 ocak :)
Aralığın 9unda değilde 5inde oldum canım ben erken yedim kırmızı kartı geçen ay.. Bu ayda 4 ünde olmam gerekiyordu hala gelen giden yok idrar testi yapıyorum çıkmıyor cuma gunune kadar olmazsam kan testi yaptircam cuma günü hayırlısı bakalım belki geç yumurtlamişimdir da geç döllenme olmuştur diye içimde bir umut var hala@tulinkrc canım senin son durum ne bat geçmiş yazmayan arkadaşlara sorayım dedim :)
Hayırlı olsun canım ne zaman öğrendin nasıl öğrendin :)Günaydın kızlar uzun bir süre giremedim işlerin yoğunluğu derken bir de çok şükür hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
kan versene belki idrara geç geçer yada başka bişey varsa doktor kontrolünde olmuş olursunnAralığın 9unda değilde 5inde oldum canım ben erken yedim kırmızı kartı geçen ay.. Bu ayda 4 ünde olmam gerekiyordu hala gelen giden yok idrar testi yapıyorum çıkmıyor cuma gunune kadar olmazsam kan testi yaptircam cuma günü hayırlısı bakalım belki geç yumurtlamişimdir da geç döllenme olmuştur diye içimde bir umut var hala
Cuma günü vercem canım inşallah hayırlı haber alırım çok dua ediyorumkan versene belki idrara geç geçer yada başka bişey varsa doktor kontrolünde olmuş olursunn
ayy çok heycanlandım. iyi sen bekleyebiliyosun ben her ay adet günümde verirdim kan :)Cuma günü vercem canım inşallah hayırlı haber alırım çok dua ediyorum
Denememizin 3.ayıydi bu ilk iki ay yaptığım testlerin verdiğim kanların haddi hesabı yok bi de ustune hep negatif ve kirmizilari görünce bu ay karar verdim adetim gecikirse 10 gün beklicem diye :) ilk ay adetim gecikti gecikmenin 13.gününde adet oldum ondan sonraki ayda 5 gün erken oldum kime anlatsam rahmin vücudun seni hamileliğe hazirliyor diyorlar hayırlısı hakkımızda inşallah oyledir, gerçi ben de adet düzensizliği de var ama yılda 2 veya 3 defa bu kadar gecikmem olurdu evlenmeden önce, bu arada 5 aylık evliyim :)ayy çok heycanlandım. iyi sen bekleyebiliyosun ben her ay adet günümde verirdim kan :)
aman daha çook yenisin :) rabbim çok aratmaz inşallah :) ben eşimi zorla acile götürdüğümü bilirim en sonunda gizli gizli kan vermeye başladım :) bizde 1 yıl sonunda pozitifi gördük :) inşallah sen bizim kadar beklemezsinDenememizin 3.ayıydi bu ilk iki ay yaptığım testlerin verdiğim kanların haddi hesabı yok bi de ustune hep negatif ve kirmizilari görünce bu ay karar verdim adetim gecikirse 10 gün beklicem diye :) ilk ay adetim gecikti gecikmenin 13.gününde adet oldum ondan sonraki ayda 5 gün erken oldum kime anlatsam rahmin vücudun seni hamileliğe hazirliyor diyorlar hayırlısı hakkımızda inşallah oyledir, gerçi ben de adet düzensizliği de var ama yılda 2 veya 3 defa bu kadar gecikmem olurdu evlenmeden önce, bu arada 5 aylık evliyim :)
Ayyy inşallah inşallaaahh :) ne güzel sen yolu yarilamiş geçmişsin bile maşallah :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım , kendiliğinden mi oldu yoksa herhangi bi tedavi gordun mu ? Bide hamile kalmak için kürler falan uyguladin mi çok soru sordumaman daha çook yenisin :) rabbim çok aratmaz inşallah :) ben eşimi zorla acile götürdüğümü bilirim en sonunda gizli gizli kan vermeye başladım :) bizde 1 yıl sonunda pozitifi gördük :) inşallah sen bizim kadar beklemezsin
sor sor canım :) ben ilk klomen ve çatlatma iğnesi oldum o ara eşim sperm testi verdi morfoloji sonucu çıktı (spermlerinin %4-5 i sağlıklıydı kalanı sakattı) sonra hamile kaldım ama sağlıksız gebelikti ilerlemedi hamileliğim ve kürtaj oldum nisan ayında. sonra tedaviyi bıraktım 15 kilo falan verdim, temmuz ayında adet olunca ağladığımda eşim köpürdü ve artık tüp bebek yaptralım o zamn dedi eşim. bende nasılsa tüp yaptırcaz diye o ay hiç düşünmedi sporumu diyetimi yaptım eşime de kalitesi artsın diye keçiboynuzu kürü yaptım. son adetten 31 gün geçti (düzensizlik var bende) baş ağrım için ilaç içicektim ki test yapayım dedim ve ben şok :) şimdi 26+0 ız :) bende pko vardı canım bu arada.Ayyy inşallah inşallaaahh :) ne güzel sen yolu yarilamiş geçmişsin bile maşallah :) rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım , kendiliğinden mi oldu yoksa herhangi bi tedavi gordun mu ? Bide hamile kalmak için kürler falan uyguladin mi çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?