- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Eşimde sorun cikti canim ondan olmuyomus olsa da düşük oluuormus. Erkeklerin tedavisi kolay oluyor onu bekleyecegim tedavisi olsun ben de birkac ay dinleneyim sizin hayirli haberlerinizi bekleyeyimhayırlısı olsun dediğin gibi canım.. ama o zaman demek ki yumurta çatlamadan aşılama olmuş yoksa şimdiye adet olmalıydın
Allah razı olsun.Merhaba hosgeldin cnm. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim.en kisa surede tekrar hamile kalmayi nasip etsin. 4.t yil hic dr gittin mi cnm uzun bir sure ilk ogluna nasil hamile kaldin?
Merhaba canım Allah razı olsuncanım çok geçmiş olsun ALLAH inşallah hayırlarla sağlıcakla en hayırlı kısa zamanda cümlemizi sevindirir...
listemize ekleyeyim mi seni de beraber burada moral olalım birbirimize duacı olalım inşallah amin
Canım hayırlı olsun inşallah bebiş yolunda bu son adetin olurkızlar adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ya da salıya doktora gideceğim iğneler başlar heralde...dua edin dostlar heyecan bastı
Çok teşekkür ederim hep beraber inşallahcanım çokk geçmiş olsun . . allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun
İnşallah gelecek aya nasip olur arkadaşım ne zamandır istiyorsunTahlil yaptirdim kizlar sonuc negatif
allah acil şifa versin canım bugün doktora mı gittiniz? sorun neymiş? en azından düşüklerin nedeni belli oldu kuzum. tekrar kötü bir durum yaşamadan önce öğrenmeniz bence çok iyi oldu. biz bilmesekte her şeyde bir hayır var gerçekten.Eşimde sorun cikti canim ondan olmuyomus olsa da düşük oluuormus. Erkeklerin tedavisi kolay oluyor onu bekleyecegim tedavisi olsun ben de birkac ay dinleneyim sizin hayirli haberlerinizi bekleyeyim
Aynen canim bir vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus tedavisi cok kolay ama tedavi edilmezse de saglikli gebelik imkansiz gibi bişey. Yarin uruloğa gidip tedaviye baslayacak o da.. Rabbim den gelen her şey güzeldir bekleriz yeter ki bir daha düşük olmasin cok zor bisey aklima geldikce korkuyorum..allah acil şifa versin canım bugün doktora mı gittiniz? sorun neymiş? en azından düşüklerin nedeni belli oldu kuzum. tekrar kötü bir durum yaşamadan önce öğrenmeniz bence çok iyi oldu. biz bilmesekte her şeyde bir hayır var gerçekten.
allah korusun gerçekten kötü benimde içimde hep o korku var ya bir daha düşük yaşarsam diye bi şekilde bu korkudan kurtulmam lazım ama bilmiyorum nasıl kurtulacağımAynen canim bir vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus tedavisi cok kolay ama tedavi edilmezse de saglikli gebelik imkansiz gibi bişey. Yarin uruloğa gidip tedaviye baslayacak o da.. Rabbim den gelen her şey güzeldir bekleriz yeter ki bir daha düşük olmasin cok zor bisey aklima geldikce korkuyorum..
O yuzden gec olsun ama saglikli olsun :)allah korusun gerçekten kötü benimde içimde hep o korku var ya bir daha düşük yaşarsam diye bi şekilde bu korkudan kurtulmam lazım ama bilmiyorum nasıl kurtulacağım
Aynen canim bir vitamin eksikliginden kaynaklaniyormus tedavisi cok kolay ama tedavi edilmezse de saglikli gebelik imkansiz gibi bişey. Yarin uruloğa gidip tedaviye baslayacak o da.. Rabbim den gelen her şey güzeldir bekleriz yeter ki bir daha düşük olmasin cok zor bisey aklima geldikce korkuyorum..
O sanırım bu olayı yaşayan hepimizden var. Ama ben inanıyorum. Sağlıkla gebeligimiz olacak rabbimden hayırlı ve sağlıklı evladlara diliyorum hepimizeallah korusun gerçekten kötü benimde içimde hep o korku var ya bir daha düşük yaşarsam diye bi şekilde bu korkudan kurtulmam lazım ama bilmiyorum nasıl kurtulacağım
Allah razi olsun canim. Allah senin de yardimcin olsun.. Kac haftalikti gecti mi düşük.. Psikolojim de bunyem de cok yiprandi benim dusuklerde.. Ikincisinde nerdeyse ölüyordum kurtajlik bebegi zorla tek başıma düşürdüm sesimi kimse duymadı.. Hatitlamak bile istemiyorum.. Düşük gecmediyse gececegi zaman anlarsin mutlaka agri kesici kas gevsetici iç canimSenin korkunun şuan düşük kanaması yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum. Rabbim bu korkuyu bu acıyı hayal kırıklığini rabbim inşallah hiç yasamayiz inan eşim teselli ediyor dün yine bebeğimiz olacak ama benim aklımda ya yine umutlarim bir kandamlasi ile gidecekmi korkusu
Rabbim seninde güzel haberlerini nasip edecek dualarimdasin
ne güzel bir dua aminn inşallah çok teşekkürler büyük geçmiş olsun sanada çok üzülüyor olmalısın.O sanırım bu olayı yaşayan hepimizden var. Ama ben inanıyorum. Sağlıkla gebeligimiz olacak rabbimden hayırlı ve sağlıklı evladlara diliyorum hepimize
Benim 5+6 haftalık idi kanda hormon degerim yarıdan fazla düştü. Kese göremedi Dr ne karından nede vajinadan.Allah razi olsun canim. Allah senin de yardimcin olsun.. Kac haftalikti gecti mi düşük.. Psikolojim de bunyem de cok yiprandi benim dusuklerde.. Ikincisinde nerdeyse ölüyordum kurtajlik bebegi zorla tek başıma düşürdüm sesimi kimse duymadı.. Hatitlamak bile istemiyorum.. Düşük gecmediyse gececegi zaman anlarsin mutlaka agri kesici kas gevsetici iç canim
Dün başladı düşük canım 5+6 haftalık idi.ne güzel bir dua aminn inşallah çok teşekkürler büyük geçmiş olsun sanada çok üzülüyor olmalısın.kaç haftalıktı?
canım benim 10 haftalıktı kendiliğinden düştü. kanama toplamda 7-8 gün sürdü kanamanın ilk başlangıcından itibaren 28 gün sonra adet oldum. yani normal adet düzenim gibi oldu.limoncicegi41 ve Birdilimkek sizde kanama ne kadar sürdü adet nezaman oldunuz
Dusuk sebebi olarak ne dedi Dr canım. Seninki daha zor. Rabbim bir daha asla o imtihan ile sınamasın.canım benim 10 haftalıktı kendiliğinden düştü. kanama toplamda 7-8 gün sürdü kanamanın ilk başlangıcından itibaren 28 gün sonra adet oldum. yani normal adet düzenim gibi oldu.
kıyamammDusuk sebebi olarak ne dedi Dr canım. Seninki daha zor. Rabbim bir daha asla o imtihan ile sınamasın.
Cevabın için teşekkür ederim.
İlk bebeginmiydi
Şuan konu takiplerini iptal ediyorum 2017 ekim hamilelik gruplarinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?