2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Insanlar kendi yapamayacaklari seyleri senin de yapamayacagini söylerler
Aynisi bana da oldu hakimlik sinavini yeni mezunlar kazanamaz herkes ikinci girisinde kazaniyor dediler ama takmadim 6 ay calistim balayina falan gitmedik sonuc kazandim.
Halen de calisiyorum nerdeyse 1 yil olacak ders calisiyorum
Sen de yaparsin ins günlük 2 3 saat de olsa bakmaya calis derslerden kopma hem boylece bebek fikrini takinti haline getirmezsin stresten uzak kalirsin o arada oglusun gelir inş

merhaba
herkese hayirli hafta sonlari...

benkm bat 16 mart. bu ayki calismalar bitti beklemedeyiz. biz kiz istedigimiz icin yumurtlama oncesi iliski ile kapatiyiruz. gecen ay bilincsizdik bakalim bu ay neler olacak. hayirlisi olsun. Rabbim gonlumuzdekini hayra cevirsin insallah..

Aminn canım sanırım yeni denemeye başladınız. İnşallah çok beklemeden dileğinize kavuşursunuz. Kaç yaşındasın? evleneli ne kadar oldu? Hiç konuyla ilgili kadın doğum doktoruna gittin mi ?

Aminn canım sanırım yeni denemeye başladınız. İnşallah çok beklemeden dileğinize kavuşursunuz. Kaç yaşındasın? evleneli ne kadar oldu? Hiç konuyla ilgili kadın doğum doktoruna gittin mi ?
Merhabacanim. Yas 33. İki oglim var biri 7 biri 2 yasinda. 7 yasindakine ilk ay hamile kaldim. 2 yasindakine bir senede oldu meger tsh yuksekmis. İlac kullanmaya basladigim ay kaldim ve o ay corekotu kuru denemistim erken yumurtlamistim. Simdi formul kiz icin olunca yumurtlamadan once yorgun sperm gondermeye calisiyoruz. Bakalim bu ay denedik neler olacak. İki oglanin arasi 5 yas bu sefer cok olmasin istiyorum. 25 yasimda evlendim 8 yillik evliyim cnm. Kiz icin kadin doguma gitmedim. Rutin muayene icin gittim. Rahim temiz ve dogaldi. Gecen aydi. Bakalim hayirlisi.

Merhaba arkadaşlar
Ben Ekim annesi olacaktım ama bebiş tutunamadı değerim düştü kese göremedik ve dün kanama başladı demek nasip böyleymiş
4.5 yıldır ikinci kez anne olmak istiyorum.
İnşallah sizlere 2017 de anne olma duygusunu tadarim

Merhaba hosgeldin cnm. Oncelikle gecmis olsun. Rabbim.en kisa surede tekrar hamile kalmayi nasip etsin. 4.t yil hic dr gittin mi cnm uzun bir sure ilk ogluna nasil hamile kaldin?

inşallah hayırlarla sevinirsin gülüm hepimiz hayırlarla sağlıcakla sevinriz inşallah amin

canım çok geçmiş olsun ALLAH inşallah hayırlarla sağlıcakla en hayırlı kısa zamanda cümlemizi sevindirir...
listemize ekleyeyim mi seni de beraber burada moral olalım birbirimize duacı olalım inşallah amin

doğru söylüyorsun canım beni akılları sıra beğenmediler hiç halbuki hani zengin aile olur çok kültürlü olur arada dağlar kadar fark olur o başka..
eşim memur ama kendi kendini evlendirdi ailesinin evini yaptırmış bir de öyle borç bizim evliliğimizde bitti 4. seneye gidiyor evliliğimiz hala borç dershaneye gitmem lazım dedim kaynana borç var dedi ama kendine bulaşık makinesi vs. aldırdı benim var diye şimdi de tedaviye masraf oluyor borç var diyor borç bitsin diyor bizim bu borç bitmez dedim yaş da geçer o zaman para olsa da evlat gelmez dedim sustu ben eşimden ne istedim ki dedim inan kpss kitaplarımı bile arkadaşlarım aldı kocaman yük olmayayım diye eşim de bana çok kızdı çok gururludur haklı olduğu çok şey var da insana gelinmiş gibi savranmıyorlar sanki eşinden bir şey isteme hakkım yokmuş gibi hissediyorum hep o kadar yıprandım..
ama düzenli çalışmayınca gerçekten de derslerden kopuyorsun cnım duandan eksik etme ablanı ben de hayırlarla inşallah buradan atandım diye yazar mıyım hayırlısı inşallah amin

kızlar adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yarın ya da salıya doktora gideceğim iğneler başlar heralde...dua edin dostlar heyecan bastı

aa süper ben sandım yeni evlisin ve ilk gebeliğin olacak . allah bağışlasın çocuklarını ve en kısa zamanda kız versin sana :) cinsiyet için formuller olduğunu bilmiyordum :) . Benim bata az kaldı evet umarım güzel haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…