2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Var gibi görünüyor canim insallah hakkinda hayirlisi olsun

Yrn bdha test yapsam saglikli gebelikse daha mi koyu cikmasi gerekir ? Bu testi dun yapmistim
Yarin ya da sonraki gün yap canim iki gün ara ver daha saglikli olsun daha koyu cikar insallah. Daha adet günün gelmemis zaten stres yapmadan iki gün sonra tekrar yap bence zaten koyu cikinca gidip kan tahlili verirsin

amin canım benim hayırlarla inşallah sen önce atan da ayağını sürü darısı bana da inşallah dua et sana da derim ilk çalışma gününde ismimle bana da dua et derim kzuum:)
Ederim tabi canım. .Münevver dimi ismin?allahım inşallah tez zamanda hem iş hemde bebis versin bize..valla bu ay çok umutlanmistim bebis için ama olmadı yine.inşallah işim olurda seviniriz biraz..valla psikolojik olarak okadar ihtiyacimiz varki güzel haberler almaya anlatamam

Yarin ya da sonraki gün yap canim iki gün ara ver daha saglikli olsun daha koyu cikar insallah. Daha adet günün gelmemis zaten stres yapmadan iki gün sonra tekrar yap bence zaten koyu cikinca gidip kan tahlili verirsin
Tamam cok kafama takildi varmi yokmu bilemedim. Adet gunum gelmedigi icinmi silik cikti acaba

Yeşil türbe bana yürüme mesafesinde canim. Emir sultan hazretleri üftade hazretleri tezveren dede hazretleri ahh ahhh neler neler var havalar güzel arrik bir gün cikar gezerim hepsini dua ederim hepimiz adina insallah
ayy ben hepsine gittim. 17 sene önce filan ilk defa bursaya gitmiştim.. hatta ilginç bir de anım var . somuncu baba türbesine gittik ozaman üniversitedeyim. allahım nasıl bir taze ekmek kokusu alıyorum inanılmaz yanımda teyzemin kızı vardı . dedim ki burda hala ekmek yapıyorlar mı ? saçmalama kızım yıllar önceymiş dedi. e dedim bu koku nerden geliyor? ne kokusu dedi. koku falan yok. nasıl almıyorsun dedim buram buram kokuyor. yo dedi. nasıl ürperdim bilemezsin.

Aynen canim. Ben de bilmiyorudum bursa maneviyati cok cok yuksek bir şehir. Toprak altinda yatan bir evliya daha olsa mekke ve medine kadar kutsal bir şehir olacakmış. O kadar fazla evliya ve ermiş türbesi var. Bazen evden yürüme cikiyorum sabahtan. Aksama kadar bir sürü türbe geziyorum bu şehir bana cok iyi geldi açıktim kapandim manevi duygularim cok gelişti bu şehir bana hayalimden daha güzel hayırlı bir yuva verdi.. Şükürler olsun iyi ki bu şehirde yaşıyorum

Sen hala adet olmadın mı? ve test yaptın silik mi çıktı? canım acaba aşılamadan 3 gün sonra mı döllenme oldu ? o zaman çıkmayabilir çünkü. ayy çok şaşırdım canım ya ben sanıyordum kı adet oldun. çok üzülmüştüm. şimdi az da olsa bir ümidim var

herkes de belirti olmuyrmış zaten canım bence hamişsin hayırlı uğurlu olsun ne kadardır istiyordun?

evet canım ismim münevver hiç belli olmaz bebekten gelmedi haber işten olur sonra o kafa rahatlığı ile bir bakmışsın bebek de gelmiş mis gibi çalışan memur anne olursun alırsın hamişlik iznini de bebeğine de istediğini alırsın kendi paranla da oh hem işi hallettim hem de bebişi dersin

testte silik çıkmışsa kanda nasıl çıkmıyor ya

yani aslında yine test mi yapsan

Ay can
Ayyy canım inşallah...ne güzel yazmışsın..allahım herkesin gönlüne göre versin

herkes de belirti olmuyrmış zaten canım bence hamişsin hayırlı uğurlu olsun ne kadardır istiyordun?
Canm ben 3 aylik evliyim ilk gunden beri istiyorm cnku hem tiroid hastasiyim hem 1 ymurtaligimda pko var o yuzden inanamiyorum. Gecen ay cok belirti yasadim ama testlerim negatfti bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif cikti ama olmaz diye dusunuyodum cizgi gorunce sasirdim. Bu arada kasigim sis gibi hissediyorm arada

ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİl
hayırlı uğurlu olsun gülüm bzilere de dua et ben de aşılama tedavisine başladık nasipse yarın iğneleri yazdırmaya gideceğiz doktora heyecanlıyım çok

Yok kuzum adetim basladi nihayet cok şükür en azindan ne ilacagimi bileyim.. Arrik cok guzel planlarimiz var bir süre bebek işine ara gezmeye tozmaya kafa dagitmaya devam :)

@nerdeyim canım sessiz olan arkadaşları etiketliyorum durum ne var mı haberler ya da batlarınızı yazın arkadaşlar listesi güncelleştıreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…