- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Var gibi görünüyor canim insallah hakkinda hayirlisi olsunKizlar bebek olmasa 4 adet test cok silik cikar miydi ? Oyle bi ihtimal varmi? Sdce erken gebelk testinde fotogrfta gozukur sekilde cizgi var diger nrmal testlerde gunes isigina tutunca coook silik cizgi gozukuyo. Adetime 4 gun kaldi. Sizce var midir ? Belirti vs yok bende
Yrn bdha test yapsam saglikli gebelikse daha mi koyu cikmasi gerekir ? Bu testi dun yapmistimVar gibi görünüyor canim insallah hakkinda hayirlisi olsun
Yarin ya da sonraki gün yap canim iki gün ara ver daha saglikli olsun daha koyu cikar insallah. Daha adet günün gelmemis zaten stres yapmadan iki gün sonra tekrar yap bence zaten koyu cikinca gidip kan tahlili verirsinYrn bdha test yapsam saglikli gebelikse daha mi koyu cikmasi gerekir ? Bu testi dun yapmistim
Ederim tabi canım. .Münevver dimi ismin?allahım inşallah tez zamanda hem iş hemde bebis versin bize..valla bu ay çok umutlanmistim bebis için ama olmadı yine.inşallah işim olurda seviniriz biraz..valla psikolojik olarak okadar ihtiyacimiz varki güzel haberler almaya anlatamamamin canım benim hayırlarla inşallah sen önce atan da ayağını sürü darısı bana da inşallah dua et sana da derim ilk çalışma gününde ismimle bana da dua et derim kzuum:)
Tamam cok kafama takildi varmi yokmu bilemedim. Adet gunum gelmedigi icinmi silik cikti acabaYarin ya da sonraki gün yap canim iki gün ara ver daha saglikli olsun daha koyu cikar insallah. Daha adet günün gelmemis zaten stres yapmadan iki gün sonra tekrar yap bence zaten koyu cikinca gidip kan tahlili verirsin
Canim hadi bir test yanlış.. Hepsi de yanlis olamaz ya buyuk ihtimal var ko silik de olsa cikiyor.. Sen bence carsamba günü tekrar yaparsın tekrar pozitifse gidip kan tTamam cok kafama takildi varmi yokmu bilemedim. Adet gunum gelmedigi icinmi silik cikti acaba
ayy ben hepsine gittim. 17 sene önce filan ilk defa bursaya gitmiştim.. hatta ilginç bir de anım var . somuncu baba türbesine gittik ozaman üniversitedeyim. allahım nasıl bir taze ekmek kokusu alıyorum inanılmaz yanımda teyzemin kızı vardı . dedim ki burda hala ekmek yapıyorlar mı ? saçmalama kızım yıllar önceymiş dedi. e dedim bu koku nerden geliyor? ne kokusu dedi. koku falan yok. nasıl almıyorsun dedim buram buram kokuyor. yo dedi. nasıl ürperdim bilemezsin.Yeşil türbe bana yürüme mesafesinde canim. Emir sultan hazretleri üftade hazretleri tezveren dede hazretleri ahh ahhh neler neler var havalar güzel arrik bir gün cikar gezerim hepsini dua ederim hepimiz adina insallah
Aynen canim. Ben de bilmiyorudum bursa maneviyati cok cok yuksek bir şehir. Toprak altinda yatan bir evliya daha olsa mekke ve medine kadar kutsal bir şehir olacakmış. O kadar fazla evliya ve ermiş türbesi var. Bazen evden yürüme cikiyorum sabahtan. Aksama kadar bir sürü türbe geziyorum bu şehir bana cok iyi geldi açıktim kapandim manevi duygularim cok gelişti bu şehir bana hayalimden daha güzel hayırlı bir yuva verdi.. Şükürler olsun iyi ki bu şehirde yaşıyorumayy ben hepsine gittim. 17 sene önce filan ilk defa bursaya gitmiştim.. hatta ilginç bir de anım var . somuncu baba türbesine gittik ozaman üniversitedeyim. allahım nasıl bir taze ekmek kokusu alıyorum inanılmaz yanımda teyzemin kızı vardı . dedim ki burda hala ekmek yapıyorlar mı ? saçmalama kızım yıllar önceymiş dedi. e dedim bu koku nerden geliyor? ne kokusu dedi. koku falan yok. nasıl almıyorsun dedim buram buram kokuyor. yo dedi. nasıl ürperdim bilemezsin.
Sen hala adet olmadın mı? ve test yaptın silik mi çıktı? canım acaba aşılamadan 3 gün sonra mı döllenme oldu ? o zaman çıkmayabilir çünkü. ayy çok şaşırdım canım ya ben sanıyordum kı adet oldun. çok üzülmüştüm. şimdi az da olsa bir ümidim varTamam kuzum adet olmasam bu cuma gidebilirdim ama sanirim adet olacagim. Bugun 17. Gün bitiyor hala olmadim ya evde test yaptim çok silik cikti gittim kan verdim negatif cikti. Ama asilamafan sonra genelde 12- 15 Gün arasi herkes adet oluyor.. Ne yapacagimi neye inanacagimi sasirdim.. Bir abla da bugun bana asilamanin hrmrn testlerde cikmadigini daha gec göründüğünü söyledi. Hemen ümitsiz olma belki hamilesindir dedi. Ama ben adetimi bekliyorum yine de belki bu gece olurum oyle hissediyorum vucudumdan
herkes de belirti olmuyrmış zaten canım bence hamişsin hayırlı uğurlu olsun ne kadardır istiyordun?Kizlar bebek olmasa 4 adet test cok silik cikar miydi ? Oyle bi ihtimal varmi? Sdce erken gebelk testinde fotogrfta gozukur sekilde cizgi var diger nrmal testlerde gunes isigina tutunca coook silik cizgi gozukuyo. Adetime 4 gun kaldi. Sizce var midir ? Belirti vs yok bende
evet canım ismim münevver hiç belli olmaz bebekten gelmedi haber işten olur sonra o kafa rahatlığı ile bir bakmışsın bebek de gelmiş mis gibi çalışan memur anne olursun alırsın hamişlik iznini de bebeğine de istediğini alırsın kendi paranla da oh hem işi hallettim hem de bebişi dersinEderim tabi canım. .Münevver dimi ismin?allahım inşallah tez zamanda hem iş hemde bebis versin bize..valla bu ay çok umutlanmistim bebis için ama olmadı yine.inşallah işim olurda seviniriz biraz..valla psikolojik olarak okadar ihtiyacimiz varki güzel haberler almaya anlatamam
testte silik çıkmışsa kanda nasıl çıkmıyor yaSen hala adet olmadın mı? ve test yaptın silik mi çıktı? canım acaba aşılamadan 3 gün sonra mı döllenme oldu ? o zaman çıkmayabilir çünkü. ayy çok şaşırdım canım ya ben sanıyordum kı adet oldun. çok üzülmüştüm. şimdi az da olsa bir ümidim var
testte silik çıkmışsa kanda nasıl çıkmıyor ya
yani aslında yine test mi yapsanaaynaa dimi ya çok enteresan onu bırak yumurta çatladıktan sonra aşılama yapılıyor ve aşılamadan sonraki 17. gününde bi tuhaflık var da hayırlısı olsun. @ lulicik bugün test yaptın mı canım?
Ayyy canım inşallah...ne güzel yazmışsın..allahım herkesin gönlüne göre versinevet canım ismim münevver hiç belli olmaz bebekten gelmedi haber işten olur sonra o kafa rahatlığı ile bir bakmışsın bebek de gelmiş mis gibi çalışan memur anne olursun alırsın hamişlik iznini de bebeğine de istediğini alırsın kendi paranla da oh hem işi hallettim hem de bebişi dersin
tabii canım benim güzel düşünelim ne de güzel olur ya en güzel cicileri alırsın evladına hiç moral bozmayalmAy can
Ayyy canım inşallah...ne güzel yazmışsın..allahım herkesin gönlüne göre versin
Canm ben 3 aylik evliyim ilk gunden beri istiyorm cnku hem tiroid hastasiyim hem 1 ymurtaligimda pko var o yuzden inanamiyorum. Gecen ay cok belirti yasadim ama testlerim negatfti bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif cikti ama olmaz diye dusunuyodum cizgi gorunce sasirdim. Bu arada kasigim sis gibi hissediyorm aradaherkes de belirti olmuyrmış zaten canım bence hamişsin hayırlı uğurlu olsun ne kadardır istiyordun?
ALLAH NASİP ETTİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİlCanm ben 3 aylik evliyim ilk gunden beri istiyorm cnku hem tiroid hastasiyim hem 1 ymurtaligimda pko var o yuzden inanamiyorum. Gecen ay cok belirti yasadim ama testlerim negatfti bu ay ovulasyon testi kullandim pozitif cikti ama olmaz diye dusunuyodum cizgi gorunce sasirdim. Bu arada kasigim sis gibi hissediyorm arada
Yok kuzum adetim basladi nihayet cok şükür en azindan ne ilacagimi bileyim.. Arrik cok guzel planlarimiz var bir süre bebek işine ara gezmeye tozmaya kafa dagitmaya devam :)Sen hala adet olmadın mı? ve test yaptın silik mi çıktı? canım acaba aşılamadan 3 gün sonra mı döllenme oldu ? o zaman çıkmayabilir çünkü. ayy çok şaşırdım canım ya ben sanıyordum kı adet oldun. çok üzülmüştüm. şimdi az da olsa bir ümidim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?