2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Cok tesekkur ederim canim. Hepimizin mucizesi bu ay gelsin insallah. Sende ikinciyi dusunuyorsun dimi? Bat ne zmn?
canım benim geçen ay gebelik oldu ama tutunamadı 5+6 haftalık iken geçtiğimiz cumartesi günü düşük yaptım. Düşük nedeniyle kanama var azaldı inşallah. batım ne zaman olur bilmiyorum.

Münevver ne yaptın canım dr gittin m

Bu arada benim adımda fulya
canımcım gittik akşamı buldu eve girmemiz anca karnımızı doyurduk aşılama için rapor çıktı önceden hastane pazar gününe kadar yetecek iğneleri hazır edip verdi bana pazartesine ben de ilaçlarımı götüreceğim ödünç aldıklarımı geri vereceğim kalanları da ayarlayacağız devam edilecek mi falan bakacağız güşüm heyecanlıyım çok muayene etti temiz dedi intihap kist falan da yoktu yani ona sevindim kuzum ama bugün çok yoruldm

Kızlaar nasılsınız ne zamandır takip edemiyorum, hamile kaldın unuttun bizi demeyin her daim aklımdasınız dua ediyorum sizlere :) ne var ne yok bakalım güzel haberler var mı
tedaviye başladım canım bugün listemizi unutma bizlere dua etmeyi canım

buradayım canım çok yorgunum bugün çay içiyorum sen neler yapıyorsun gülüm?
bende bir papatya çayı içtim iyi geldi. benim 16. gün çatlayalı 5 gün oldu beklemedeyim. arada adet olacakmışım gibi ağrılarım var. geçen ayda olmuştu hiç takmıyorum hakkımızda hayırlısı inşallah.
bugün duamız vardı hepimize dua ettim Rabbim yardımcımız olsun. Gönlümüzden geçeni hayra çevirsin inşAllah.

hadi hayırlısı canım benim ben de bugün ilk defa ipnemi vurundum hayırlısı olsun diyorum pazartesine kontrolüm var

MAŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDER İNŞALLAH ARKADAŞIM

günaydın herkese hayırlı günlerimiz olur inşallah... cuma günü histeroskopi yapılacak tüp bebek için karar verilecek kısmetse..heyecan var!!
RABBİM HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAYI NASİP ETSİN CANIM. NE KADAR ZAMANDIR BEBEK İSTİYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…