- 29 Aralık 2016
- 209
- 46
- 28
İnsallah hamiş olanlar sıralamasinda yer alırrsin canım sen de bendeeben de tedavideyim canım iğne ile büyütülüyor yumurtalarım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah hamiş olanlar sıralamasinda yer alırrsin canım sen de bendeeben de tedavideyim canım iğne ile büyütülüyor yumurtalarım ALLAH cümlemizi hayırlarla sağlıcakla sevindirir inşallah amin
ay inşallah tüm listemiz hamiş olur ya hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..İnsallah hamiş olanlar sıralamasinda yer alırrsin canım sen de bendee
sağol canım o zaman yumurta geliştiğinde çağıracak teşekkür ederim.inşallah istediği gibi gelişmeye devam eder yumurtalrın canım aşılamanın sonu hayırlısıyla bebek olsun inşallah.canım yumurtanın gelişimine göre değişiyor heralde benim yani 14. 1.5 gün çağıracak eşimi canım haftasonu aşılama dedi çünkü bugün 9. gün
sağol canım o zaman yumurta geliştiğinde çağıracak teşekkür ederim.inşallah istediği gibi gelişmeye devam eder yumurtalrın canım aşılamanın sonu hayırlısıyla bebek olsun inşallah.canım yumurtanın gelişimine göre değişiyor heralde benim yani 14. 1.5 gün çağıracak eşimi canım haftasonu aşılama dedi çünkü bugün 9. gün
rica ederim gülüm benim inşallah hayırlarla sağlıcakla cümlemiz seviniriz inşallah canım benim..sağol canım o zaman yumurta geliştiğinde çağıracak teşekkür ederim.inşallah istediği gibi gelişmeye devam eder yumurtalrın canım aşılamanın sonu hayırlısıyla bebek olsun inşallah.
Ay hadi ya şimdi daha da korktum...acıya pek dayanıklı değilim aslında. .bide doğudayiz burdaki doktorlara da pek güvenemiyorum ama mecburum işte zaman kaybetmek istemedigimden.canım eğer ağrı eşiğin yüksekse acıya dayanıklıyım dersen anesteziye gerek yok hatta ben ekrandan gidişini izliyordum ilacın tüplerde ilerlemesini.yinede sen bilirsin ağrı çekenler genelde tüpleri tıkanık olan yada cihazlar kötü olunca ağrı yapıyo diye ookumuştum.ama bende burda okuduklarımın tavsiyesiyle gittim echomara .
Canim benim aşılama öbür ay olacakmış ben yanlış anlamışım doktoru.yarın rahim filmi çekileceğim.stresliyim biraz.bu ay boş geceçek bizimaysefeytum canım sen neler yaptın ?
çektirmiştim canım uyutacaklar mı seni? hayırlısı olsun birkaç ay sonra olsn da sağlıcakla canım bu haftasonu diyor doktor yarın yine kontrol var gülüm bakacaklar yumurtalarıma bakalımCanim benim aşılama öbür ay olacakmış ben yanlış anlamışım doktoru.yarın rahim filmi çekileceğim.stresliyim biraz.bu ay boş geceçek bizimsen cektirmismiydin hsg?aşılaman ne zaman olacak senin
İnşallah gelişir istediğiniz gibi yumurtaların canım. Sen artık bilgilendirirsın bizi aşılamayla ilgili...uyutacaklar beni korkuyorum çünkü. Bide burdaki doktorlara guvenemiyorum..bir tane var bu işi yapan hastane yaşadığımız şehirde. Oyüzden mecburum.bakalım nasıl olacakçektirmiştim canım uyutacaklar mı seni? hayırlısı olsun birkaç ay sonra olsn da sağlıcakla canım bu haftasonu diyor doktor yarın yine kontrol var gülüm bakacaklar yumurtalarıma bakalım
korkma canım uyutulacaksan bir şey hissetmezsin canım bebeğinin gelişini düşünerek kendini rahatlat inşallah sevineceğiz canım benimİnşallah gelişir istediğiniz gibi yumurtaların canım. Sen artık bilgilendirirsın bizi aşılamayla ilgili...uyutacaklar beni korkuyorum çünkü. Bide burdaki doktorlara guvenemiyorum..bir tane var bu işi yapan hastane yaşadığımız şehirde. Oyüzden mecburum.bakalım nasıl olacak
Ay inşallah canım hayırlısila. .çok teşekkür ederim desteğin icinkorkma canım uyutulacaksan bir şey hissetmezsin canım bebeğinin gelişini düşünerek kendini rahatlat inşallah sevineceğiz canım benim
mart ayı malum bu ay hamiş haberleri çok bekliyorumAy inşallah canım hayırlısila. .çok teşekkür ederim desteğin icin![]()
İnşallah canim bol bebişli bi ay olur...peki bişey sorcam o kullandıkları ilaç içerde mi kalıyor yoksa geri mi geliyor?bazıları yanınızda Ped götürün demiş meselamart ayı malum bu ay hamiş haberleri çok bekliyorum![]()
bilmiyorum canım şuan iğne vuruluyorum karnımdan canım yumurtaları büyütmek içinİnşallah canim bol bebişli bi ay olur...peki bişey sorcam o kullandıkları ilaç içerde mi kalıyor yoksa geri mi geliyor?bazıları yanınızda Ped götürün demiş mesela