2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Canim Allah yardimcin olsun insallah haayirla sonuclanir senin adina cok sevindim
ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah bu sene hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz gülüm ben cümlemiz için sevinmek istiyorum ALLAH'IN İZNİYLE..
sen neler yapıyorsun gülüm?

ALLAH RAZI OLSUN canım benim inşallah bu sene hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz gülüm ben cümlemiz için sevinmek istiyorum ALLAH'IN İZNİYLE..
Rabbim inşallah hayırlısıyla sevindirir hepinizi inşallah çok dua ediyorum

Canim ben yeni bir doktorla devan ediyorum genetik test yapildi vucudum bebegi yabanci nadde okarak algilayip atiyormus bagisiklik sisteminde sorun varmis bir tedaviye basladim bakalim hayirlisi dedim yola devam

Canim ben yeni bir doktorla devan ediyorum genetik test yapildi vucudum bebegi yabanci nadde okarak algilayip atiyormus bagisiklik sisteminde sorun varmis bir tedaviye basladim bakalim hayirlisi dedim yola devam
çok çok sevindim canım senin adına ne garip ya vücudunda yabancı madde olarak düşünmesi bebeğini inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm benim sen de hayırlarla sevineceksin inşallah amin...

19-17-16-14 mm lerde 4-5 tane yumurtam oluşmuş bugün de vuruldu iğnem yarın çatlatma iğnesi vurulacak yarından pazara kadar işimiz yoğun :KK70::KK70::KK70::KK70:
canımmm dualarım seninlee. İnşallah bu ay muradına erersin. yarın mübarek gün :D bu arada benimde bu hafta çalışma haftam :D

canımmm dualarım seninlee. İnşallah bu ay muradına erersin. yarın mübarek gün :KK70: bu arada benimde bu hafta çalışma haftam :KK70:
çalışmalar aynı zamana geldi desene evet canım hayırlı gündür inşallah hayırlı uğurlu gelir bizlere de ...

Ben de 2017'de hamile Kalmak istiyorum. Hatta bu aya kismet olursa sene bitmeden hayirlisiyla Anne oluruz insallah.

Kızlar Merhaba

10 aylık evliyim.Kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum.Çocuk yapmamın zor olacağını biliyordum tedavi görmeye başladık.Eşimde sorun yok.Rahim filmi çekildi herşey ok.Klomen kullandım işe yaramadı.Bu ay menagon kullandım ve yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi vuruldum.Sonrasında planlı ilişkiler oldu.Bugün 9.günüm..12. Gün kan testi yaptırmamı istedi dr'um.

Kızlar Merhaba

10 aylık evliyim.Kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum.Çocuk yapmamın zor olacağını biliyordum tedavi görmeye başladık.Eşimde sorun yok.Rahim filmi çekildi herşey ok.Klomen kullandım işe yaramadı.Bu ay menagon kullandım ve yumurtalarım büyüdü ve çatlatma iğnesi vuruldum.Sonrasında planlı ilişkiler oldu.Bugün 9.günüm..12. Gün kan testi yaptırmamı istedi dr'um.
inşallah hayırlı sağlıklı evlat nasip eder rabbim canm. stres yapmamaya calışş

Ben de 2017'de hamile Kalmak istiyorum. Hatta bu aya kismet olursa sene bitmeden hayirlisiyla Anne oluruz insallah.
hoşgeldin aramıza canım inşallah hayırlarla sağlıcakla nasip olur listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel hali

Kızlar Merhaba

hayırlarla sağlıcakla bebeğine kavuşursun inşallah canım daha çok yeni hiç moralini bozma bu ay sevinçli haberi alırsın inşallah listemize ekleyeyim mi seni de canım

(2016 YILINI DOSTLAR 46 HAMİLEMİZLE KAPADIK:anneadayı::KK46::KK36:)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 28 mart
2.@Kereminannesi22 :anneadayı:
3.@darkgirl1906 17 mart
4.@hiranur3419 24 aralık
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl :anneadayı:
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz :anneadayı:
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL :anneadayı:
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 1 şubat
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 :anneadayı:
25.@tulinkrc 30 mart
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur 27 aralık
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513 :anneadayı:
31.@EFEMMMMM86 4 ocak
32.@ekimkahvesen
33.@gelecekelbetgelecek
34.@replarse :anneadayı:
35.@35_oz
36.@zeynoo esmerim :anneadayı:

37.@moonlight2135
38.@dilakiz 14 aralık
39.@kemanist
40.@Yariiimm
41.@sahra41 4 mart
42.@nickminckyok :anneadayı:
43.@ahlas :anneadayı:
44.@Mutluluk1515 15 ocak
45.@bebegim-gel 13 ocak
46.@meryemim40 :anneadayı:
47.@kelebekk47 1 nisan
48.@jarebom :anneadayı:
49.@papatyaozu :anneadayı:
50.@mervebil 27 şubat
51.@Melek Karakan :anneadayı:
52.@peri_kizin_masali :anneadayı:
53.@Seazone
54.@mehtappathem :anneadayı:
55.@sweethoney 26 ocak
56.@thaline
57.@aysefeytum 27 şubat
58.@ayparcasi86 :anneadayı:
59.@Sweet03
60.@Sh2016
61.@Whiteandblue 16 mart
62.@asli-asli 22 şubat
63.@amaben
64.@Elonee
65.@cimrigelin 16 mart
66.@Orhanhulya 6 nisan
67.@Xspring 31 mart
68.@

şimdiden 17 tane hamişimiz oldu maşallah :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı: :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

2016===>46
2017===>17
______+___
63 hamişimiz :anneadayı::KK46::KK200:

Back
X