birbirimizin sıkıntılarını okuyacağız sonra yazarak güzin ablalık yapacapız birbirimize sen hiççç sıkma canını ALLAH'IN hazinesi sonsuz yeter ki hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun azcık daha beklerizDoğru söyluyosun canım keske daha dirayetli olabilseydim...burası gercekten guzel oldu insanı ancak aynı seyleri paylastigi insanlar anlıyo bence :)
Sirt biraz uyakarda kaliyo o zamn iste daha rahat gidiyo.bende hamileligi dusundugumde hamike arkadaslara sormustum.normalde dus fln alirdim ama iste dedigim gibi hemn yikamamk lazimmmisben de uzatıyorum ayaklarımı yukarı ama belime yastık koymuyorum ay insan neler yapacağını bilemiyor ya
ben de hemen yıkanmıyorum canım bazen sabahı da bekliyorum ama sırtıma yastık koymuyorum işte bakSirt biraz uyakarda kaliyo o zamn iste daha rahat gidiyo.bende hamileligi dusundugumde hamike arkadaslara sormustum.normalde dus fln alirdim ama iste dedigim gibi hemn yikamamk lazimmmis
Iste spermler akmiyo gibi oyle vajina yukarda kaliyo ya cnm.yanlis bilmiyosam.rabbim en kisa surede nasip etsin kuzummmben de hemen yıkanmıyorum canım bazen sabahı da bekliyorum ama sırtıma yastık koymuyorum işte bak
amin cümlemize inş canım hayırlısıyla bakalım ocak ayında neler olacakIste spermler akmiyo gibi oyle vajina yukarda kaliyo ya cnm.yanlis bilmiyosam.rabbim en kisa surede nasip etsin kuzummm
ben de hemen yıkanmıyorum canım bazen sabahı da bekliyorum ama sırtıma yastık koymuyorum işte bak
benimde 24-25..aynı zamanda batlarımız..güzel haberler alırız inşallah o zaman:S ne zamandır istiyordunuz
benimde 24-25..aynı zamanda batlarımız..güzel haberler alırız inşallah o zaman:S ne zamandır istiyordunuz?benimde 24-25..aynı zamanda batlarımız..güzel haberler alırız inşallah o zaman:S ne zamandır istiyordunuz?Canim sen yumurtama hesabi yaptinmi bat.larimiz ayni ya ondan merak ettim. Bende 28 gunde bir oluyorum dollenmeye uygun zamanlar 5-13 ocak arasi hesapladim telefondaki programdan.benzer düşünceleri hepimiz yaşıyoruz canım..ama insana nerden neyin geleceğini bilemeyiz..bu halimize hamd olsun..Allah doğru vakitte bize de nasip eder inşallah..
bide ben bu ay ki ilişkilerimi sabah yapmak zorunda kaldım..çizgiyi gördüğümde öğlendi..ertesi gün akşam yapsam geç olur diye düşündüm..sabah yaptık onun için..ve çalıştığım için 15-20 dk anca yatabildim ve kalkıp yıkanıp işe gittim..muhtemelen hepsi geri çıktı dışarı..ona canımı sıkıyorum biraz ama hayırlısı:Scanım ben 30 günde bir oluyorum ama bu ay yumurtlamam erken oldu..geçen ay 19. günde olmuştu bu ay 15. günde oldu..akıntım geldiği için test yaptım çift çizgiydi..demek ki avulasyon dönemi her zaman aynı günler de olmuyor..doktor 14-20. günler arasını dğerlendir demişti..sende buna göre fikir yürütebilirsin belki canım..yani bu ayın 9. unda yumurtladım galiba..sen test yapmadın mı ?
Sıkma canını canım. Hic test yapmadım. Sıvıdan anladım telefondaki programla uyuştu bakalım nolcak. Gelse artik ayin 25i 26sıbide ben bu ay ki ilişkilerimi sabah yapmak zorunda kaldım..çizgiyi gördüğümde öğlendi..ertesi gün akşam yapsam geç olur diye düşündüm..sabah yaptık onun için..ve çalıştığım için 15-20 dk anca yatabildim ve kalkıp yıkanıp işe gittim..muhtemelen hepsi geri çıktı dışarı..ona canımı sıkıyorum biraz ama hayırlısı:S
aynen aynensevda ruziyye esesse ve beyaz melek arkadaşlaın günleri en yakın listeye göre..sevinçli haberler gelir inşallh:)
bugün regli oldum nihayet canım.@Madam_coco @mavimart @sema-aaa @sevdaerdgn @sempatico1 @mavimli @Bet_can @Mezura arkadaşlar birkaçınızı etiketledim özellikle de batları yaklaşan arkadaşlar durumlar ne durumda sevindirici haberlerinizi bekliyoruz hep beraber
anladım canım yeni bat tarihini yazalım o zaman 10 şubat mı diyelim canım ben de geciktim bekliyorum olamadım bir türlü gelmiyorbugün regli oldum nihayet canım.
31 aralık mıydı canım..baya gecikmemiş mi..hamilelik yok mu? belli olurduhala adet olmadım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel de artık bari işimiz gücümüz var
ben kürtaj sonrasıyım o yüzden regliyi bekliyordum nihayetttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?