2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Doğru söyluyosun canım keske daha dirayetli olabilseydim...burası gercekten guzel oldu insanı ancak aynı seyleri paylastigi insanlar anlıyo bence :)
birbirimizin sıkıntılarını okuyacağız sonra yazarak güzin ablalık yapacapız birbirimize sen hiççç sıkma canını ALLAH'IN hazinesi sonsuz yeter ki hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olsun azcık daha bekleriz

ben de uzatıyorum ayaklarımı yukarı ama belime yastık koymuyorum ay insan neler yapacağını bilemiyor ya
Sirt biraz uyakarda kaliyo o zamn iste daha rahat gidiyo.bende hamileligi dusundugumde hamike arkadaslara sormustum.normalde dus fln alirdim ama iste dedigim gibi hemn yikamamk lazimmmis

Sirt biraz uyakarda kaliyo o zamn iste daha rahat gidiyo.bende hamileligi dusundugumde hamike arkadaslara sormustum.normalde dus fln alirdim ama iste dedigim gibi hemn yikamamk lazimmmis
ben de hemen yıkanmıyorum canım bazen sabahı da bekliyorum ama sırtıma yastık koymuyorum işte bak

Ben akıntimi takip edrek hamile kalmıştım akintim seffafa dönünce gün aşırı ilişki olmuştu ve onun öncesindetatilde oolduğumiiçin hiç dusunmemistim sadece yarın saat beklenistim ilişki sonrası ama belimin altına yastık almıştım iilişki sırasında
ben de hemen yıkanmıyorum canım bazen sabahı da bekliyorum ama sırtıma yastık koymuyorum işte bak

canım ben 30 günde bir oluyorum ama bu ay yumurtlamam erken oldu..geçen ay 19. günde olmuştu bu ay 15. günde oldu..akıntım geldiği için test yaptım çift çizgiydi..demek ki avulasyon dönemi her zaman aynı günler de olmuyor..doktor 14-20. günler arasını dğerlendir demişti..sende buna göre fikir yürütebilirsin belki canım..yani bu ayın 9. unda yumurtladım galiba..sen test yapmadın mı ?

bide ben bu ay ki ilişkilerimi sabah yapmak zorunda kaldım..çizgiyi gördüğümde öğlendi..ertesi gün akşam yapsam geç olur diye düşündüm..sabah yaptık onun için..ve çalıştığım için 15-20 dk anca yatabildim ve kalkıp yıkanıp işe gittim..muhtemelen hepsi geri çıktı dışarı..ona canımı sıkıyorum biraz ama hayırlısı:S

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi

44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr

48.ardey
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci
51.Ahestecik
52.melekbaby
53.ecrinny ========>25 ocak
54.

sevda ruziyye esesse ve beyaz melek arkadaşlaın günleri en yakın listeye göre..sevinçli haberler gelir inşallh:)

Sıkma canını canım. Hic test yapmadım. Sıvıdan anladım telefondaki programla uyuştu bakalım nolcak. Gelse artik ayin 25i 26sı

hala adet olmadım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel de artık bari işimiz gücümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…