2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>31 aralık
2.pinkneoneffect===>29 ocak
3.mavimart

4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak

6.Hulya90=========>1 ocak
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>10 ocak
9.nisamelek========>26 ocak
10.krkr

11.smay
12.miray30
13.mavimli
14.kremalicorek
15.hijabiqueen
16.1234emremelek
17.avucdolusudua

18.yagmur559
19.umut-90
20.askininaskisi
21.echomare
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA

24.Mezura
25.sinsirella
26.zeynep lia
27.emelocco
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>5 0cak
30.Ters Lale ==========>19 ocak
31.Bet_can

32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak

38.esessevo ==========>9 ocak
39.duyguyusuf
40.hiranur3419
41.su perim
42.lale_cik
43.yusuf un annesi

44.pink_love_lady
45.nurcan4419
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr

48.ardey
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci
51.Ahestecik
52.melekbaby
53.ecrinny ========>25 ocak
54.

Gunaydın kızlar
dıger tarafada yazıyoru
2. ayım
5 ocakta reglı oldum ve bıttı. Şimdi önümüze bakıyoruz
ben de regl olamadım hayırlısıyla bir olsaydım ben de önüme bakıp çalışmalara başlayacağım

İnşallah hepimizin bebişleri tez zamanda olsun sende atanırsın hemen de kaynanan susar annene de çok üzüldüm
anneme ben de çok üzülüyorum canım ama zamanında çok çekti şimdi de öyle çekiyor yalnız da kaldı kardeşim de ünvde de atanınca hayırlısıyla hayırlı insanların olduğu bir kuruma eksik dua ediyoruz hep zaten de daha fazla yardım edebilirim anneme o zaman bazen ölürüm ölmeden çocuğunu görseydim diyor o zaman daha çok üzülüyorum komşunun torunlarına falan takım alınca geçende bana da almış kardeşinle gönderirim ben gelemem de diyor daha evime hiç gelmedi canım otobüse binemiyor bacakları şiş hep özel arabayla gelmesi lazım ne kadar olmazsa da tokat ankara arası çok da yakın değil bizim arabamız da yok 4. katta oturuyoruz çıkması da sorun ben yani yaklaşık 200 kilo vardır annem fil hastalığı denen lenf ödemi var lenf bezleri çalışmıyor damarlar kan gibi sıvı üretüyormuş o da bacaklarda toplanıyor belden aşağıdıs hep şiş Rabbim kimselere dermansız dert vermesin amin o yüzden de şuan elimden gelen bir şey olmuyor

Allah yardımcınız olsun canım benimde ailem uzakta çok şükür iyiler ama çok hassas oldum özlüyorum annemi

Allah yardımcınız olsun canım benimde ailem uzakta çok şükür iyiler ama çok hassas oldum özlüyorum annemi
öyle canım özlenmez mi bol bol dua edelim ben babamı kaybedeli 11 yıl oldu ALLAH anneme sağlık sıhat versin kardeşime de ailemizin her ferdine de onlar olmasa iyice yapayalnız oluruz

hayırlısı olsun canım..Allah nasip ederse önünde hiçbir şey duramaz..inşallah bu ay uğurlu gelirde hepimiz hamiş kalırız:) biz temmuzdan beri deniyoruz..artık bende olmuyor mu acaba diye korkmaya başladım:S

Beklemek çok zor bende bu ay hiç düşünmicem dedim kitap aldım örgü ördüm ama yok aklım bebekle meşgul
benimde annemler gelcek şehirdışından temizlikle felan vakit geçiririm diye düşünüyorum..çalışıyorum da zaten..ama geçen ay bir türlü günleri geçirememiştim..gümleri değil saatleri sayıyordum artık..ama sonuç boşş..bu ay gün felan saymıcamm:) inşallah hamile kalır da değişik paylaşımlarda bulunuruz..birbirimizden fikir alırız..bebeğinin cinsiyeti ne diye beklemek bile ne güzel bir heyacandır..Allahım hepimize yaşatmaya nasip etsin bu hislerii..

Canim bu ikinci sokturucu degil mi? Senin yerinde olsan giderdimben canim baya geciktin sencunku gitmekte fayda var nolur nolmaz bence
bugün gebelik testi aldım yine baktım çıkmadı bir şey heralde birkaç güne olurum bu sıralar çok stresliyim ya dersleri düşünüyorum annemin yanına gidemedim falan bir de çok kafaya takmıştım bu ay hepsi adeti geciktirdi ama birkaç güne olmazsam gideceğim çarşambaya bir de dişimden gideceğim hala ara ara ağrıyor

Amin canım en iyisi düşünmemek akışına bırakmak ama olmuyo yapamıyoruz işte

aaynaa benimde babam rahmetli annecim bir başına bende onun yanında olmaya çalışıyorum babasızlığı iyi bilirim. Rabbim bizlerede evlat versin. Bizde tadalım bu duyguyu. Rahmetli babacım hastaydı hastanede ben çok kaldım babacım helallik istedi benden. Bugün olsun yine bakarım kalırım. Evlat insanın desteği yaşlılıkta kapını birtek evladın çalar başkası yalan

kizlar doktora gittim kist yokmus cok sevindim agrilarim oluyodu testlerde negatif cikinca ona yordum kan testi yaptik tekrar iki saat sinra cikacak benim cok umudum yok acikcasi gecikme strese bagli olabilr dedi doktor bakalim hala agrim var bu arada rabbi. hayirlisini versin herkesin yüzünü guldursun

Oy canım ALLAH hepsine rahmet etsin acısın iyilikler kötülükler tek tek terazide tartılacak atadır Rahmetli babam bizlere karşı iyiydi annem çok gün göremedi fakat yine de kabir azabı görmesin bizler inş hayırlı anne baba olur hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur ben de babama baktım canım utanırdı benden ama çare yoktu benden başka bakacak yoktu son suyunu benim elimde içti kollarımda öldü canını verdiğini gördüm ağzından son nefesinin çıktığını insanlar acılara da katlanıyor sevinçlerle de acılar sanki azalıyor ama ALLAH bizleri acılara karşı eğiterek meydana getirmiş yoksa ilk günkü gibi olsa acılar dayanılmaz bir vicdanın mahkemesi insana ağır geliyor ve ölene dek de o vicdan hesaplaşmasıyla yaşayanlar için günler zor olduğu olabiliyor tabii vicdanları varsa

hadi hayırlısı canım sonucu bildir

Teşekkür ederim canım benim psikolojik olarak iyiyim ama bebis çalışmalarına nisan yada Mart sonu gibi baslicam şimdilik sadece size destek için varım siz hamis kalın sonra da beni bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…